Λύση aces Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Ninja56 είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,ήταν όλες κατατοπιστικές. Σοβαρές ανησυχίες μου είναι η μπαταρία του και η μέτρια νυχτερινή κάμερα. Ωστόσο,δεν νομίζω ότι μπορώ να βρώ κάτι καλύτερο σε παρόμοια τιμή,οπότε μάλλον θα καταλήξω στο s21. Η μπαταρια ειναι ιδια αλλα στο Xiaomi κραταει λίγο περισσοτερο. Τα χρήματα πανω-κατω ειναι ιδια μεταξύ των 2 κοντά στα 405-430€ αν το εχεις συνηθισει το λογισμικό του πηγαινε στο Xiaomi αλλιως Galaxy S21 FE που θα εχεις το καλύτερο service στην Ελλάδα από τη Samsung & υποστήριξη. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2023 από aces
Ninja56 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ xiaomi,άρα θα ζοριστώ από ότι καταλαβαίνω. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
GATE123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Στις 4/1/2023 στις 3:36 ΜΜ, Ninja56 είπε Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ xiaomi,άρα θα ζοριστώ από ότι καταλαβαίνω. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν θα ζοριστείς ,απλά θα σου σπάσει τα νεύρα. Τα Xiaomi είναι γιαυτους που τα ξέρουν .
xenos3 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Εναλλακτικό του s21 fe σε πιο καθαρό android υπάρχει; πχ κάτι σε one plus ή pixel (δεν είχα ποτέ κάποιο από αυτά). Είχα για λίγο καιρό ένα samsung A53 και ήταν απογοητευτικό σε απόκριση.
GATE123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, xenos3 είπε Εναλλακτικό του s21 fe σε πιο καθαρό android υπάρχει; πχ κάτι σε one plus ή pixel (δεν είχα ποτέ κάποιο από αυτά). Είχα για λίγο καιρό ένα samsung A53 και ήταν απογοητευτικό σε απόκριση. Τα Realme είναι σαν τα OnePlus. Όπως κάποια Nokia και Motorola.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα