lefta_yparxoun Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 250 περίπου ευρώ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; από οπουδήποτε 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; ΟΧΙ 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης; Από 6,5 και πάνω είμαι οκ 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 2sim αλλά όχι απαραίτητο, NFC απαραίτητο 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; σχεδόν καθόλου γιατί έχω πάντα φωτογραφική και action camera 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; μέτρια προς αρκετά 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android ίσως για να βρω τις εφαρμογές μου 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Επικοινωνία, social media, διαχείριση action cameras Α! Θέλω να μπορώ να το κάνω root Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από lefta_yparxoun
aces Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Realme GT2 από 330€ https://www.bestprice.gr/item/2157390103/realme-gt2-5g-8gb-128gb.html Η Realme δινει επισημα 3 έτη αναβαθμισεις λογισμικου, το λογισμικο ειναι smooth κ ελαφρύ, κ ο επεξεργαστης πεταει κ κανει και καλη διαχειρηση συνολικά. Βγαινει λιγακι παραπανω απο τα χρηματα σου αλλα ειναι Value for Money. 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 θα περιμένω λίγο να δω και άλλες απόψεις, είδα ότι η τιμή του παίζει πολύ, η χαμηλότερη είναι τα 330, στο σκρουτζ το βρίσκεις 50 ευρώ περισσότερο!
GATE123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στα 250€ με χαρακτηριστικά του POCO F1 δεν θα βρεις. Η καλύτερη λύση είναι αυτή που σου είπε ο @aces Αλλιώς εάν θέλεις πάλι Poco τότε κοιτάς αυτό https://www.bestprice.gr/item/2157755516/xiaomi-poco-x4-gt-5g-128gb.html Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από GATE123 2
aces Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε θα περιμένω λίγο να δω και άλλες απόψεις, είδα ότι η τιμή του παίζει πολύ, η χαμηλότερη είναι τα 330, στο σκρ#υτζ το βρίσκεις 50 ευρώ περισσότερο! Το σκρ#υτζ αργοπεθαίνει "σβήνει" χρονια τωρα. Παιρνει παραπανω προμηθεια απο τα κατ/ματα με αποτελεσμα η διαφορα τιμών να ξεφευγει αρκετες φορές ακομη περισσοτερο ξεχωρα οτι αρκετα αρνητικες κριτικες δεν τις περναει μιλαμε για κριτικες που δεν αφορουν κουριερ οτι αργησε 2 μερες κλπ αλλα που το κατ/μα εξαπατησε τον πελατη. Υπάρχουν πολλα τοπικ στην κοινοτητα κ μιας και εισαι καιρο θα επρεπε ήδη να τα γνωρίζεις. Ευτυχως ο κοσμος και ξυπναει και δεν ξεχνάει τα παλιά. Ότι συσκευές ή οποια καταστήματα λενε οτι εχουν εκει έχει & το αγαπημένο BestPrice πολλά μάλιστα κατ/ματα είναι κ με διαφορετική επωνυμία. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από aces 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα