Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;  250 περίπου ευρώ
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; από οπουδήποτε
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; ΟΧΙ
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούργιες
5) Μέγεθος οθόνης; Από 6,5 και πάνω είμαι οκ
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 2sim αλλά όχι απαραίτητο, NFC απαραίτητο
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; σχεδόν καθόλου γιατί έχω πάντα φωτογραφική και action camera
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; μέτρια προς αρκετά
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android ίσως για να βρω τις εφαρμογές μου
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Επικοινωνία, social media, διαχείριση action cameras

Α! Θέλω να μπορώ να το κάνω root 

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
Δημοσ.

Realme GT2 από 330€ 

https://www.bestprice.gr/item/2157390103/realme-gt2-5g-8gb-128gb.html

Η Realme δινει επισημα 3 έτη αναβαθμισεις λογισμικου,  το λογισμικο ειναι smooth κ ελαφρύ, κ ο επεξεργαστης πεταει κ κανει και καλη διαχειρηση συνολικά.

Βγαινει λιγακι παραπανω απο τα χρηματα σου αλλα ειναι Value for Money. 

• Like 1
Δημοσ.

θα περιμένω λίγο να δω και άλλες απόψεις, είδα ότι η τιμή του παίζει πολύ, η χαμηλότερη είναι τα 330, στο σκρουτζ το βρίσκεις 50 ευρώ περισσότερο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 250€ με χαρακτηριστικά του POCO F1 δεν θα βρεις.

Η καλύτερη λύση είναι αυτή που σου είπε ο @aces 

Αλλιώς εάν θέλεις πάλι Poco τότε κοιτάς αυτό https://www.bestprice.gr/item/2157755516/xiaomi-poco-x4-gt-5g-128gb.html

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε

θα περιμένω λίγο να δω και άλλες απόψεις, είδα ότι η τιμή του παίζει πολύ, η χαμηλότερη είναι τα 330, στο σκρ#υτζ το βρίσκεις 50 ευρώ περισσότερο!

Το σκρ#υτζ αργοπεθαίνει "σβήνει" χρονια τωρα. Παιρνει παραπανω προμηθεια απο τα κατ/ματα με αποτελεσμα η διαφορα τιμών να ξεφευγει αρκετες φορές ακομη περισσοτερο ξεχωρα οτι αρκετα αρνητικες κριτικες δεν τις περναει μιλαμε για κριτικες που δεν αφορουν κουριερ οτι αργησε 2 μερες κλπ αλλα που το κατ/μα εξαπατησε τον πελατη.

Υπάρχουν πολλα τοπικ στην κοινοτητα κ μιας και εισαι καιρο θα επρεπε ήδη να τα γνωρίζεις. Ευτυχως ο κοσμος και ξυπναει και δεν ξεχνάει τα παλιά. Ότι συσκευές ή οποια καταστήματα λενε οτι εχουν εκει έχει & το αγαπημένο BestPrice πολλά μάλιστα  κατ/ματα είναι κ με διαφορετική επωνυμία.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...