Tzikoz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Γνώμη για το Pixel 6A? Το έχει κανείς? Any feedback will be appreciated
aces Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα Pixel δεν έχουν επίσημο service στην Ελλάδα. Ότι και να πάθει δεν μπορείς να το πας κάπου. Οτι και αν χαλασει δε θα βρεις ευκολα ακρη ουτε ανταλλακτικό. Επίσης WiFi callling, volte ,5G τα ξεχνάς. Κοινως υπολειτουργουν στη χωρα μας. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από aces 1
Tzikoz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, aces είπε Τα Pixel δεν έχουν επίσημο service στην Ελλάδα. Ότι και να πάθει δεν μπορείς να το πας κάπου. Οτι και αν χαλασει δε θα βρεις ευκολα ακρη ουτε ανταλλακτικό. Επίσης WiFi callling, volte ,5G τα ξεχνάς. Κοινως υπολειτουργουν στη χωρα μας. Νομιζω πως για το απόλυτο budget phone αξιζει το ρίσκο 5g άλλωστε εγώ προσωπικά δεν έχω πιάσει στην Ελλάδα ποτέ. Ευχαριστώ βέβαια για την απάντηση, περιμένω κι άλλες απαντήσεις. 1
GATE123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Κινητό που δεν έχει υποστηρίξει δεν το κοιτάς καν.
aces Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Tzikoz είπε Νομιζω πως για το απόλυτο budget phone αξιζει το ρίσκο 5g άλλωστε εγώ προσωπικά δεν έχω πιάσει στην Ελλάδα ποτέ. Ευχαριστώ βέβαια για την απάντηση, περιμένω κι άλλες απαντήσεις. το 6a ειναι συσκευή σούπερ αλλά οταν υπολειτουργει αναγκαστικά πας στη realme samsung ή xiaomi αν σε βολεύει το λειτουργικο της. ακόμη κ να το επιλεξεις κ να παραβλεψεις 5g wifi calling κλπ δεν εχεις επισημο σερβις δεν ειναι το 5g μονο παρόλα αυτά διαβασε οπότε έχεις χρόνο κ τό νεο τοπικ εδώ είναι κ αλλά μέλη που εχουν κανει δουλεια κ παίρνουν το ρισκο Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από aces 1
Tzikoz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 48 λεπτά πριν, GATE123 είπε Κινητό που δεν έχει υποστηρίξει δεν το κοιτάς καν. Willing to take the risk Άλλωστε είναι 300€, δεν είναι 1500€ με 1 χρόνο εγγύησή που κι αυτό απαγορευτικό είναι. 26 λεπτά πριν, aces είπε το 6a ειναι συσκευή σούπερ αλλά οταν υπολειτουργει αναγκαστικά πας στη realme samsung ή xiaomi αν σε βολεύει το λειτουργικο της. ακόμη κ να το επιλεξεις κ να παραβλεψεις 5g wifi calling κλπ δεν εχεις επισημο σερβις δεν ειναι το 5g μονο παρόλα αυτά διαβασε οπότε έχεις χρόνο κ τό νεο τοπικ εδώ είναι κ αλλά μέλη που εχουν κανει δουλεια κ παίρνουν το ρισκο Να εισαι καλα για το χρόνο σου! Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Οταν έρθει θα γράψω το feedback μου. 1
aces Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Tzikoz είπε Willing to take the risk Άλλωστε είναι 300€, δεν είναι 1500€ με 1 χρόνο εγγύησή που κι αυτό απαγορευτικό είναι. Να εισαι καλα για το χρόνο σου! Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Οταν έρθει θα γράψω το feedback μου. ρώτησε κ αναλυτικά τα μέλη τι φτιάχνει κ τι μενει ακομα άλυτο γιατί είναι κ καινούργια η προσπάθεια & give feedback
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Πήρα την εν λόγω συσκευή, σε 2 μέρες έβγαλε θέμα με τη φόρτιση, επικοινώνησα με το κατάστημα που το αγόρασα κ με είπαν στειλτο με acs χωρίς χρέωση σε μας, έχεις 2 χρόνια εγγύηση από μας κανονικά. Με πήραν τηλ μετά από 15 μέρες κ με είπαν έγινε αντικατάσταση με καινούργια συσκευή, το περιμένουμε να μας έρθει κ το στέλνουμε, θα σε στείλουμε κ αριθ. παρακολούθησης στο mail. Όντως σε 2 μέρες φάνηκε στην acs η συσκευή... Τωρα λόγω πρωτοχρονιάς δε παρέλαβα ακομη...
dpolal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Tzikoz είπε Γνώμη για το Pixel 6A? Το έχει κανείς? Any feedback will be appreciated Φρέσκο review: 1
alan boy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Tragos13 είπε Πήρα την εν λόγω συσκευή, σε 2 μέρες έβγαλε θέμα με τη φόρτιση, επικοινώνησα με το κατάστημα που το αγόρασα κ με είπαν στειλτο με acs χωρίς χρέωση σε μας, έχεις 2 χρόνια εγγύηση από μας κανονικά. Με πήραν τηλ μετά από 15 μέρες κ με είπαν έγινε αντικατάσταση με καινούργια συσκευή, το περιμένουμε να μας έρθει κ το στέλνουμε, θα σε στείλουμε κ αριθ. παρακολούθησης στο mail. Όντως σε 2 μέρες φάνηκε στην acs η συσκευή... Τωρα λόγω πρωτοχρονιάς δε παρέλαβα ακομη... Απο πιο μαγαζί το αγόρασες φίλε;
Tzikoz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, Tragos13 είπε Netmobile Τέλεια κι εγω απο εκεί θα το χτυπησω!
dpolal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Στις 3/1/2023 στις 1:53 ΜΜ, Tzikoz είπε Τέλεια κι εγω απο εκεί θα το χτυπησω! Δες και το σημερινό βίντεο πριν καταλήξεις διότι δεν ακούγεται και τόσο ουάου σαν συσκευή τελικά. 1
Tzikoz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, dpolal είπε Δες και το σημερινό βίντεο πριν καταλήξεις διότι δεν ακούγεται και τόσο ουάου σαν συσκευή τελικά. Το είδα μιλάμε και στα comments. Είναι λίγο biased το review του. Δεν μπορεί να κράζουμε το pixel 6a οτι ειναι choppy λογο display. Και το A53 που εχει απο τώρα major UI lag spikes και απλα έχει 120 hz panel να το εκθειάζει. Ένα άλλο παράδειγμα η μπαταρία, σε όλα τα comparison του εξωτερικού. Το pixel 6a λογο του 60hz panel του παρουσιάζει μια SOT 7 ώρες με heavy use, μετά απο 2 εβδομάδες χρήσης με το adaptive battery και το smart google learning. Επισης το 6a σε comparisons με όλα τα pixel τηλέφωνα εχει το καλύτερο battery life μετα το 5a που ήταν beast.
Stathis_panagiwtidhs Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 τελικα το πηρες; πως σου φαινεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα