Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Στεγνωτηριο απο Κοτσοβολο με επεκταση εγγυησης 5 ετη χαλασε στα 4 χρονια και 8 μηνες . Το πηραν το κρατησαν 1 εβδομαδα με πηραν τηλεφωνο οτι δεν μπορουν να το επισκευασουν και μου εφεραν την αλλη μερα καινουργιο μεσα στα φελιζολ του και τις ζελατινες του . Η εγγυηση 2 ετη νεα της αντιπροσωπειας μετανιωσα που δεν εκανα παλι επεκταση στα 5 . 

βρηκαν και σου εφεραν το ιδιο μοντελο? ή καποιο παρόμοιο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λόγω ηλικίας ξέρω για τον Κωτσόβολο από τότε που το σλόγκαν της διαφήμισης ήταν "Κωτσόβολος νέα γενιά, Αριστείδου 9" :D

Ότι και να μου πουν διάφοροι φαν (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι) εμένα απλά δεν. Από αγορά που τελικά ακυρώθηκε, λόγω ασυνέπειας στην παράδοση μέχρι τιμές προσφοράς μούφα ή "δυσκοιλιότητα" στην όποια αλλαγή.

Πλέον, εδώ και πολλά χρόνια, απλά δεν ασχολούμαι (ούτε καν τα φυλλάδια των "προσφορών" του που καμιά φορά βρίσκω στην εξώπορτα, δεν ξεφυλλίζω) και η τελευταία φορά που βρέθηκα σε κατάστημά του ήταν πριν καμιά 10ριά χρόνια για αλλαγή σε δώρο που μου έκαναν και που πραγματικά χρειάστηκαν 30-45' για χαρτούρα και λοιπές διαδικασίες.

Ο μόνος λόγος ύπαρξής του (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι οι δόσεις τις οποίες κάνει και η ευκολία που είχε πάντα σε αυτό σε σχέση με άλλους ανταγωνιστές.

Επεξ/σία από haris_216
Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreaspA είπε

βρηκαν και σου εφεραν το ιδιο μοντελο? ή καποιο παρόμοιο ?

μου εφεραν ιδιας ενεργειακης κλασης το μεθεπομενο μοντελο το ιδιο δεν υπηρχε 

• Like 2
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα παιδιά μιας και αγόρασα εχθες  ψυγείο Bosch με την επέκταση εγγύησης του Κώτσου. Η εγγύηση βγήκε 30 ευρώ. Εύχομαι να μην την χρειαστώ απλά επειδή πήρα σχετικά φτηνό ψυγείο είπα κάνε καλού κακού. Έχει κάποιος άλλος πρόσφατη εμπειρία;

Δημοσ.
On 16/06/2023 at 09:06, CaMp3on said:

Εύχομαι να μην την χρειαστώ

Κι εγώ σου εύχομαι να μη τη χρειαστείς, απλά να ξέρεις ότι αν δεν έχεις πολύ γερό στομάχι ώστε να τρέξεις, να φωνάξεις, να απειλήσεις, είτε τη χρειαστείς ή όχι, το ίδιο ακριβώς θα πάρεις... και δεν εννοώ αμελέτητα, εννοώ «τίποτα», μη παρεξηγηθώ!

:P

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα ,έχω μια κινητή(xiaomi redmi note 9 pro )η οποία χρήζει αλλαγής μπαταρίας .Έχω ήδη αλλάξει μια φορά μπαταρία στ 4 χρόνια σε ιδιώτη .Μετά τη διετία η μπαταρία άρχισε πλέον να έχει πεσμένη απόδοση .Στον Κωτσόβολο μου είχαν πει παλιότερα ότι το κόστος αλλαγής είναι στα 60ε,οποτε σκέφτομαι να επισκεφτώ ένα κατάστημα για να το κάνουν .

Υπάρχει ένα θέμα εξαρχής με το gps του κινητού ,ο δείκτης ο οποίος δείχνει την κατεύθυνση της πορείας ,τι περισσότερα φορές δε δείχνει σωστά .Όταν δε είμαι σε πλοήγηση με τα πόδια,αρχικά δείχνει λάθος κατεύθυνση με αποτέλεσμα να περιηγουμαι σε άκυρους δρόμους και μετά από λίγο εμφανίζει σωστά .Αξίζει πιστεύετε να τους ενημερώσω και γι'αυτό ώστε να γίνει αλλαγή του μηχανισμού ;Θα είναι πολύ ακριβά ίσως οπότε να το αφήσω και να δω από κάποιο άλλο κατάστημα τι διάγνωση θα γίνει και πόσο κοστίζει η επιδιόρθωση ;

Δημοσ.
2 hours ago, Ptotal said:

Καλημέρα ,έχω μια κινητή(xiaomi redmi note 9 pro )η οποία χρήζει αλλαγής μπαταρίας .Έχω ήδη αλλάξει μια φορά μπαταρία στ 4 χρόνια σε ιδιώτη .Μετά τη διετία η μπαταρία άρχισε πλέον να έχει πεσμένη απόδοση .Στον Κωτσόβολο μου είχαν πει παλιότερα ότι το κόστος αλλαγής είναι στα 60ε,οποτε σκέφτομαι να επισκεφτώ ένα κατάστημα για να το κάνουν .

Υπάρχει ένα θέμα εξαρχής με το gps του κινητού ,ο δείκτης ο οποίος δείχνει την κατεύθυνση της πορείας ,τι περισσότερα φορές δε δείχνει σωστά .Όταν δε είμαι σε πλοήγηση με τα πόδια,αρχικά δείχνει λάθος κατεύθυνση με αποτέλεσμα να περιηγουμαι σε άκυρους δρόμους και μετά από λίγο εμφανίζει σωστά .Αξίζει πιστεύετε να τους ενημερώσω και γι'αυτό ώστε να γίνει αλλαγή του μηχανισμού ;Θα είναι πολύ ακριβά ίσως οπότε να το αφήσω και να δω από κάποιο άλλο κατάστημα τι διάγνωση θα γίνει και πόσο κοστίζει η επιδιόρθωση ;

Εκτός του ότι είσαι εκτός θέματος, μάλλον ήρθε η ώρα για καινούριο κινητό. Όσα και να δώσεις σε μπαταρία και gps module (που δεν αλλάζει) δεν αξίζει.

Εν τω μεταξύ, πως κατάφερες να αλλάξεις μπαταρία στα 4 χρόνια και μετά από 2 χρόνια να ξεκινήσει να πέφτει η απόδοσή της; Ή εννοείς ότι έπεσε στην διετία (άρα το 2022) και τελικά την άλλαξες το 2024; Πάντως, το κινητό είναι "Released 2020, May 05".

• Like 2
Δημοσ.

Η μπαταρία αλλάχτηκε 2 χρόνια περίπου πριν οπότε πλέον ξεκίνησε αισθητά να έχει μειωμένη απόδοση .Κατά βάση μονίμως στη φόρτιση το βράδυ ήταν οπότε και μάλλον επήλθε το κακό .

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά μακριά από κοτσοβολο και ειδικά επέκταση εγγύησης από αυτούς, πείρα ψυγείο pitsos και στα δύο χρόνια περίπου χάλασε είχα κάνει επέκταση εγγύησης και έχει τρεις βδομάδες που παίρνω σχεδόν κάθε μέρα τηλέφωνο και με κοροϊδεύουνε λέγοντας ότι ακόμα δεν σας πηρε ο τεχνικός τηλέφωνο? και είμαστε ένα σπίτι το οποίο έχει μείνει 3 εβδομάδες που έχει ψυγείο.μακρια παιδιά 

Μόλις τώρα, Bentsis2021981 είπε

Παιδιά μακριά από κοτσοβολο και ειδικά επέκταση εγγύησης από αυτούς, πηρα ψυγείο pitsos και στα δύο χρόνια περίπου χάλασε είχα κάνει επέκταση εγγύησης και έχει τρεις βδομάδες που παίρνω σχεδόν κάθε μέρα τηλέφωνο και με κοροϊδεύουνε λέγοντας ότι ακόμα δεν σας πηρε ο τεχνικός τηλέφωνο? και είμαστε ένα σπίτι το οποίο έχει μείνει 3 εβδομάδες που  δεν έχει ψυγείο.μακρια παιδιά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...