andreaspA Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Εχω διαβάσει τα απίστευτα εδω μέσα. Μου κάνει εντύπωση που δεν εχω δει ουτε ενα thread για το Total Support του κωτσοβολου και το συνεργαζόμενο σερβις της Service One. Ηρθαν και πηραν πριν 20 μερες ενα στεγνωτηριο eletrolux για καθαρισμα και τρομπακι (δεν εβγαζε τα νερα πισω) και το επιστρεψαν σημερα ακριβως ιδιο!
mihanikos1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 52 λεπτά πριν, andreaspA είπε Εχω διαβάσει τα απίστευτα εδω μέσα. Μου κάνει εντύπωση που δεν εχω δει ουτε ενα thread για το Total Support του κωτσοβολου και το συνεργαζόμενο σερβις της Service One. Ηρθαν και πηραν πριν 20 μερες ενα στεγνωτηριο eletrolux για καθαρισμα και τρομπακι (δεν εβγαζε τα νερα πισω) και το επιστρεψαν σημερα ακριβως ιδιο! Τι ήθελες να σου επιστρέψουν;;; Άλλο;;; Πλάκα κάνω. Όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι το λιγότερο απαράδεκτες. Επίσης και το σέρβις της ίδιας της Electrolux. Σκουριά σε φούρνο 1ετους και φταίει ο πελάτης γιατί κατά την διάρκεια του ψησίματος άνοιγε το φούρνο και έμπαινε υγρασία και μετά το πέρας του ψησίματος δεν άνοιγε την πόρτα να φύγουν οι υδρατμοί. Και όλα αυτά από το τηλέφωνο γιατί για να έρθει ο τεχνικός ήθελε 50 ευρώ επίσκεψη αφού ηταν εκτός εγγύησης λόγο κακής χρήσης...
andreaspA Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 37 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε Τι ήθελες να σου επιστρέψουν;;; Άλλο;;; Πλάκα κάνω. Όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι το λιγότερο απαράδεκτες. Επίσης και το σέρβις της ίδιας της Electrolux. Σκουριά σε φούρνο 1ετους και φταίει ο πελάτης γιατί κατά την διάρκεια του ψησίματος άνοιγε το φούρνο και έμπαινε υγρασία και μετά το πέρας του ψησίματος δεν άνοιγε την πόρτα να φύγουν οι υδρατμοί. Και όλα αυτά από το τηλέφωνο γιατί για να έρθει ο τεχνικός ήθελε 50 ευρώ επίσκεψη αφού ηταν εκτός εγγύησης λόγο κακής χρήσης... Το τρομπακι μιλαμε εχει 5€. Μου ερχεται να παω να το παρω να το βαλω μονος μου να τελειωνω.
Αντώνης Τ. Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Λογικά υπάρχει δικλείδα αν σε 20 εργάσιμες δεν έχεις τη συσκευή σου λειτουργική δικαιούσαι αντικατάσταση. Διάβασε το συμβόλαιό σου και κινήσου αναλόγως. Κάλεσε τη γραμμή και δήλωσε ότι παρέλαβες χωρίς να έχει αποκατασταθεί η βλάβη οπότε δε πρέπει ο χρόνος να αρχίσει να κυλά από την αρχή. 1
lector Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Γενικα δε θυμαμαι να εχω διαβασει ποτε οτιδηποτε καλο που να αφορα τον κωτσο αφοτου φυγεις απο το ταμειο... 3
andreaspA Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε Λογικά υπάρχει δικλείδα αν σε 20 εργάσιμες δεν έχεις τη συσκευή σου λειτουργική δικαιούσαι αντικατάσταση. Διάβασε το συμβόλαιό σου και κινήσου αναλόγως. Κάλεσε τη γραμμή και δήλωσε ότι παρέλαβες χωρίς να έχει αποκατασταθεί η βλάβη οπότε δε πρέπει ο χρόνος να αρχίσει να κυλά από την αρχή. εεε για αυτο θα το εφεραν αφτιαχτο τότε. Για να σταματησουν να μετρανε τις 20 μερες.
andreaspA Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Με πηραν σημερα τηλεφωνο. Να ερθουν να το παρουν ξανα την αλλη εβδομαδα.... για να το φτιαξουν... και προφανως να το επιστρεψουν την παραλη εβδομαδα. Μιλαμε για αθλια υπηρεσια! 1
Αντώνης Τ. Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μίλησες με τη γραμμή; Σου είπαν αν θα συνεχίσει να μετράει ο χρόνος ή ξεκινάνε εκ νέου;
andreaspA Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Αντώνης Τ. είπε Μίλησες με τη γραμμή; Σου είπαν αν θα συνεχίσει να μετράει ο χρόνος ή ξεκινάνε εκ νέου; ποιος να ξεκιναει εκ νεου που θα το φορτωσω στο τρειλερ να παω να το πεταξω μεσα στο μαγαζι των βριλησσιων να φριξει το σκυλι!
Αντώνης Τ. Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Χαχα σωστά, πριν φριξει το σκυλί, εάν είσαι εντός εργοστασιακής εγγύησης (δεν το αναφέρεις) ο Κώτς απλα ως μεσαζων τους καλεί να έρθουν να το πάρουν. Λόγω συμβολαίου (αν έχει όντως τη δικλείδα-το διάβασες;) Δικαιούσαι αντικατάσταση όπως σου ανέφερα παραπάνω (20 εργασιμες) Σε αυτό πρέπει να πατήσεις και να μην δεχτείς το χρονόμετρο να ξεκινήσει από το 0. Αυτό αγοράζεις με την έξτρα υπηρεσία καθώς αν η αντιπροσωπεία δεν έχει ανταλλακτικό μπορεί να περιμένεις και 2 μήνες (παράδειγμα) χωρίς να μπορείς να διεκδικήσεις παρά ελάχιστα και ας φριξει κ το σκυλί κ το γατι κ όλη η ζούγκλα μαζί.
andreaspA Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Ειναι στα 5 χρονια παρα 2 μηνες. Θα το διαβασω αυριο ξανα το συμβολαιο, αλλα να πω την αληθεια δεν ξερω αν θελω να μου δωσουν ενα αλλο μεταχειρισμενο στεγνωστηριο που δεν εχω ιδεα τι ειναι.
Αντώνης Τ. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 ω ρε φάρδος, να εύχεσαι να μη στο φτιάξουν για να σου δώσουν καινούριο. Δεν δίνουν μτχ, δίνουν νέα ιδίων δυνατοτήτων π.χ είχες 8κιλο θα σου δώσουν 8κιλο κοκ. Είσαι σε καλό δρόμο, απλά λόγω αργιών οι 20 εργάσιμες θα σε τραβήξουν λίγο παραπίσω ημερολογιακά. κάτσε και υπολόγισε τις ημέρες για να ξέρεις πότε κατοχυρώνεις δικαίωμα. εμένα για πλυντήριο τη γλύτωσαν παρά 1 ημέρα. crossing fingers και ο,τι καλύτερο. 1
andreaspA Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε ω ρε φάρδος, να εύχεσαι να μη στο φτιάξουν για να σου δώσουν καινούριο. Δεν δίνουν μτχ, δίνουν νέα ιδίων δυνατοτήτων π.χ είχες 8κιλο θα σου δώσουν 8κιλο κοκ. Είσαι σε καλό δρόμο, απλά λόγω αργιών οι 20 εργάσιμες θα σε τραβήξουν λίγο παραπίσω ημερολογιακά. κάτσε και υπολόγισε τις ημέρες για να ξέρεις πότε κατοχυρώνεις δικαίωμα. εμένα για πλυντήριο τη γλύτωσαν παρά 1 ημέρα. crossing fingers και ο,τι καλύτερο. εγω δεν διαβαζω κατι τετοιο στους ορους του Total Support.
Αντώνης Τ. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 18 ώρες πριν, andreaspA είπε εγω δεν διαβαζω κατι τετοιο στους ορους του Total Support. Τα β1, β2 είναι τα εδάφια που σε απασχολούν. Ίδιων τεχνητών δυνατοτήτων (ίδιας κατάστασης που λέει δεν δίνω σημασίας. Δεν είχα ποτέ να δίναμε μτχ προϊόν.
andreaspA Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε Τα β1, β2 είναι τα εδάφια που σε απασχολούν. Ίδιων τεχνητών δυνατοτήτων (ίδιας κατάστασης που λέει δεν δίνω σημασίας. Δεν είχα ποτέ να δίναμε μτχ προϊόν. εε εσυ δεν δινεις αλλα αυτοι θα δωσουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα