takiskit Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Καταρχην,χρονια πολλα,καλη χρονια με υγεια σε ολους Εχω στησει εναν υπολογιστη εδω και δυο μηνες περιπου.Σημερα μου εσβησε ξαφνικα και μολις τον ανοιγω,ειναι συνεχεια αναμμενο το λαμπακι της cpu στην μητρικη και δεν δινει σημα στην οθονη ενω δουλευουν ολα.Τον κλεινω και τον ανοιγω και το λαμπακι της cpu στην μητρικη ειναι ακομα αναμμενο και δεν δινει σημα στην οθονη.Υπαρχει περιπτωση να παω για καινουργιο pcu;Να σημειωσω οτι ειναι ολα καινουργια και δεν εχω πειραξει τιποτα στις ρυθμησεις του συστηματος Τα κομματια ειναι: Μητρικη:gigadyte b450 aorus elite v2 CPU:amd ryzen 5 5600g Ram:patriot 4x8gb PSU:force 80+ white 600w M2:patriot 256gb
nickol-us Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπορεί να είναι και απλά κόλλημα. Δοκίμασες να κάνει clear cmos; (χωρίς τροφοδοτικό και μπαταρία επάνω) Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από nickol-us 1
takiskit Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, nickol-us είπε Μπορεί να είναι και απλά κόλλημα. Δοκίμασες να κάνει clear cmos; (χωρίς τροφοδοτικό και μπαταρία επάνω) Ναι το δοκιμασα αλλα παλι το ιδιο κανει.Οπως δοκιμασα και βγαζοντας τα κομματια απο πανω μηπως τυχον και φταιει κατι αλλο
duffyduck Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, takiskit είπε PSU:force 80+ white 600w Μάλλον τον βρήκες τον φταίχτη. Ελπίζω να μην κλαις μητρική ή τιποτε άλλο. 2
nickol-us Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Τροφοδοτικό πιθανός υποψήφιος λόγω brand αν και εφόσον μιλάς για καινούργιο το θεωρώ εξαιρετικά σπάνιο. Έλεγχος όλων των συνδέσεων εξονυχιστικά, clear cmos και εκκίνηση με 1 στικ μνήμης στη θέση 2, επικίνδυνο το setup των μνημών επίσης
takiskit Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, duffyduck είπε Μάλλον τον βρήκες τον φταίχτη. Ελπίζω να μην κλαις μητρική ή τιποτε άλλο. Υπαρχει περιπτωση δλδ να φταει το psu και να μου πειραξε το το cpu:
dpolal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, takiskit είπε Καταρχην,χρονια πολλα,καλη χρονια με υγεια σε ολους Εχω στησει εναν υπολογιστη εδω και δυο μηνες περιπου.Σημερα μου εσβησε ξαφνικα και μολις τον ανοιγω,ειναι συνεχεια αναμμενο το λαμπακι της cpu στην μητρικη και δεν δινει σημα στην οθονη ενω δουλευουν ολα.Τον κλεινω και τον ανοιγω και το λαμπακι της cpu στην μητρικη ειναι ακομα αναμμενο και δεν δινει σημα στην οθονη.Υπαρχει περιπτωση να παω για καινουργιο pcu;Να σημειωσω οτι ειναι ολα καινουργια και δεν εχω πειραξει τιποτα στις ρυθμησεις του συστηματος Τα κομματια ειναι: Μητρικη:gigadyte b450 aorus elite v2 CPU:amd ryzen 5 5600g Ram:patriot 4x8gb PSU:force 80+ white 600w M2:patriot 256gb Aφού είναι ΣΕ ΕΓΓΥΗΣΗ το πακετάρεις και το στέλνεις πίσω για έλεγχο, με την προϋπόθεση ότι τα αγόρασες όλα από το ίδιο κατάστημα και όχι διάσπαρτα. Και προς Θεού, πάρε ένα καλύτερο τροφοδοτικό.
takiskit Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, nickol-us είπε Τροφοδοτικό πιθανός υποψήφιος λόγω brand αν και εφόσον μιλάς για καινούργιο το θεωρώ εξαιρετικά σπάνιο. Έλεγχος όλων των συνδέσεων εξονυχιστικά, clear cmos και εκκίνηση με 1 στικ μνήμης στη θέση 2, επικίνδυνο το setup των μνημών επίσης Τι setup με μνημες επρεπε να κανω δλδ;Ναι,ολα ειναι καινουργια 4 λεπτά πριν, dpolal είπε Aφού είναι ΣΕ ΕΓΓΥΗΣΗ το πακετάρεις και το στέλνεις πίσω για έλεγχο, με την προϋπόθεση ότι τα αγόρασες όλα από το ίδιο κατάστημα και όχι διάσπαρτα. Και προς Θεού, πάρε ένα καλύτερο τροφοδοτικό. Δυστυχως μονο η μητρικη ειναι απο αλλο καταστημα. Οποτε να βγαλω cpu και να το στειλω για ελεγχο;;; Τι τροφοδοτικο θα προτεινες;
dpolal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, takiskit είπε Τι setup με μνημες επρεπε να κανω δλδ;Ναι,ολα ειναι καινουργια 4χ8 δεν συνεργάζονται πάντα καλά. Καλύτερα να έπερνες 2χ16. 2
takiskit Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, dpolal είπε 4χ8 δεν συνεργάζονται πάντα καλά. Καλύτερα να έπερνες 2χ16. Ηταν απο την αρχη η αγορα με 2χ8 και ειπα να βαλω αλλες 2χ8 για να τρεχει καλυτερα ο cpu
dpolal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, takiskit είπε Ηταν απο την αρχη η αγορα με 2χ8 και ειπα να βαλω αλλες 2χ8 για να τρεχει καλυτερα ο cpu Αν δεν τρέχεις κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή που να απαιτεί παραπάνω από 16GB RAM εγκατεστημένα τότε δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να τρέχει καλύτερα ο επεξεργαστής με 4 μνήμες αντί για 2. Για τροφοδοτικό κοίτα στο skroutz, υπάρχουν πολλές ποιοτικότερες μάρκες.
takiskit Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, dpolal είπε Αν δεν τρέχεις κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή που να απαιτεί παραπάνω από 16GB RAM εγκατεστημένα τότε δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να τρέχει καλύτερα ο επεξεργαστής με 4 μνήμες αντί για 2. Για τροφοδοτικό κοίτα στο skroutz, υπάρχουν πολλές ποιοτικότερες μάρκες. Για κανα ελαφρυ παιχνιδι το ειχα ,lol, l2 Οποτε πακεταρισμα τον cpu και ελεγχος απο το καταστημα που τον πηρα να υποθεσω;
SabotazNic Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δοκιμασες να βγαλεις τις μνημες? Δοκιμασε 1 στικ και στις 4 θεσεις να δεις αν ανοιξει. Επισης, για clear cmos, αποσυνδεσαι ρευμα, βγαλε μπαταρια και πατα για κανα 15" το Power button του κουτιου. 1
duffyduck Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πακετάρισμα όλο τον πύργο και τον πας σε ένα σέρβις ή στο κατάστημα που το πήρες, για να το τεστάρουν. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από duffyduck 1
takiskit Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δοκιμασες να βγαλεις τις μνημες? Δοκιμασε 1 στικ και στις 4 θεσεις να δεις αν ανοιξει. Επισης, για clear cmos, αποσυνδεσαι ρευμα, βγαλε μπαταρια και πατα για κανα 15" το Power button του κουτιου. Τα εκανα ολα αυτα και παλι το ιδιο μου κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα