james01gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, Ducatista είπε Ρε παιδιά όσες φορές τα έχω βάλει κάτω εγω ποτε δεν βρήκα το λίζινγκ συμφέρον μήπως εγω δεν κάνω κάτι σωστα; οκ έξοδα στην επιχείρηση το φπα του λίζινγκ κλπ σέρβις λάστιχα τέλη σχεδόν δεν τα υπολογίζω γιατί σε ένα αμάξι θα χρειαστούν λάστιχα μετά από 3 4 χρόνια σέρβις είναι τσ μικρα και τέλη ελάχιστα... για πείτε και εσείς την γνωμη σας Εάν βάλεις κάτω ασφάλειες, τέλη, σέρβις και το μέρος του ΦΠΑ που εκπιπτει τότε θα καταλάβεις πως τους επαγγελματίες τους συμφέρει. Ειδικά όταν μιλάμε για επαγγελματίες που θα κάνουν πάνω από 25κ χιλιόμετρα τον χρόνο και πέφτει πάνω από ένα σέρβις τον χρόνο σε αρκετά αυτοκίνητα. Βάλε 2 αλλαγές ελαστικών στην 4τια. Βάλε κάνα 600αρι ασφάλεια που θα σου στοίχιζε εσένα εάν έκανες μικτη, κάνα 200αρι τέλη, φτάνεις κάνα 6αρι χιλιάρικα τα έξοδα μόνο για σέρβις, τέλη, λάστιχα και ασφάλεια την 4τια. Συν μετά ότι δικαιολογεις και ένα μέρος από έξοδα αντί να τα πληρώσεις στον φόρο. Όσοι λένε για τα ΙΧ των επιχειρήσεων, δεν εκπιπτει όλη η δαπάνη, όλο το καύσιμο και όλο το ΦΠΑ. μόνο στα επαγγελματικά ισχύει αυτό και για αυτόν τον λόγο τα περισσότερα επαγγελματικά είναι ιδιόκτητα. Γιατί εκπιπτει ολόκληρη η δαπάνη αγοράς, ασφάλεια, σέρβις κτλ. Στο θέμα αυτό, εάν η κοπέλα το θέλει όντως το αυτοκίνητο, προσπαθείτε να διαπραγμευτειτε κάποιο έξτρα σε αυτό λόγω της καθυστέρησης. Σε διαφορετική περίπτωση τραβάτε το σχοινι μέχρι να σπάσει και να πάρετε την προκαταβολή πίσω. Γιατί οκ έχει υπογράψει συμβόλαιο αλλά φαντάζομαι πως υπάρχει και κάποια ημερομηνία παράδοσης σε αυτό. Αυτοκίνητο αντικατάστασης ούτε καν να σκεφτείτε να πάρετε. Μην το δεχτείτε καν ως επιλογή.
ts0ts0s Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 1ον) Καμία εταιρία leasing δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις εργοστασίου/εκτελωνισμού/ταξινόμησης κλπ.Όλες οι εταιρίες είτε leasing είτε αντιπροσωπείες λένε γραπτώς "εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης" από εκεί και πέρα είναι καλυμμενες νομικά με αυτό τον όρο 2ον) για τη προκαταβολή που θεωρείται πρώτο αυξημένο μίσθωμα,παίρνεις τιμολόγιο το πρώτο μηνα που παραλαμβανεις το αυτοκίνητο.Μέχρι τότε έχεις μόνο το swift της μεταφοράς που έκανες ως προς εκείνους. Απο εκεί και πέρα για τη προκαταβολή είναι τι γράφει το συμβόλαιο,αν δηλαδή τη δικαιουσαι πισω σε περίπτωση ακυρωσης εντός καποιου χρονικου οριου.Και αυτο παλι για να ναι καλυμμενες οι εταιριες. 3ον) στο leasing ή στη χρηματοδότηση εταιρίας το μηνιαίο ποσό μπαινει ακεραιο σαν εξοδο στην επιχειρηση και οχι μερος αυτου κλπ. 4ον) δε συμβαινει μονο σε σενα καθως δεν υπάρχει δείγμα αυτοκινήτου στην αγορά για καμία εταιρια leasing ουτε για αντιπροσωπεια.Πολυ συγκεκριμενα και φθηνα αυτοκινητα υπαρχουν αυτη τη στιγμη ετοιμοπαραδοτα (εντος 2 μηνων) Συνεργάζομαι με Avis και έχω συνεργαστεί με Hertz,Leaseplan,Autolease και ολοι αυτη τη στιγμη αντιμετωπιζουν το ιδιο θεμα.Αυτό που μπορεί να κανει ο καθένας πλέον είναι να ζητάει απ τις πωλησεις της εταιριας leasing,γραπτώς, τη λίστα με τα ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ αυτοκινητα που υπάρχουν διαθεσιμα. Ετοιμοπαραδοτο σημαινει οτι εχει ηδη αγορααστει απ την εταιρια leasing και βρισκεται στη διαδικασια εκτελωνισμου/ταξινομησης κλπ,δηλαδη απο 1 εως και 2 μηνες. Εμενα προσωπικα ενα αυτοκινητο ληγει τελη Φλεβαρη και αποφασισαμε να παμε απευθειας σε αγορα αντι για leasing μιας και οι τιμες leasing εχουν ανεβει αρκετα που χανει πλεον το νοημα. 3
james01gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, vamvakoolas είπε φανταζομαι αναφερεσαι στην ιδια εταιρια χρονοχρεωσης. Ρωτησα σε καποια και πλεον επειδη γνωριζουν περι καθυστερησης, προσφερουν ενα οχημα μεχρι να ερθει αυτο που παρηγγειλες Θα στο χρεώσουν το όχημα αυτό όμως, δεν το παραχωρουν δωρεάν. Εάν το δώσουν δωρεάν, πάσο... 2 λεπτά πριν, ts0ts0s είπε 1ον) Καμία εταιρία leasing δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις εργοστασίου/εκτελωνισμού/ταξινόμησης κλπ.Όλες οι εταιρίες είτε leasing είτε αντιπροσωπείες λένε γραπτώς "εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης" από εκεί και πέρα είναι καλυμμενες νομικά με αυτό τον όρο 2ον) για τη προκαταβολή που θεωρείται πρώτο αυξημένο μίσθωμα,παίρνεις τιμολόγιο το πρώτο μηνα που παραλαμβανεις το αυτοκίνητο.Μέχρι τότε έχεις μόνο το swift της μεταφοράς που έκανες ως προς εκείνους. Απο εκεί και πέρα για τη προκαταβολή είναι τι γράφει το συμβόλαιο,αν δηλαδή τη δικαιουσαι πισω σε περίπτωση ακυρωσης εντός καποιου χρονικου οριου.Και αυτο παλι για να ναι καλυμμενες οι εταιριες. 3ον) στο leasing ή στη χρηματοδότηση εταιρίας το μηνιαίο ποσό μπαινει ακεραιο σαν εξοδο στην επιχειρηση και οχι μερος αυτου κλπ. 4ον) δε συμβαινει μονο σε σενα καθως δεν υπάρχει δείγμα αυτοκινήτου στην αγορά για καμία εταιρια leasing ουτε για αντιπροσωπεια.Πολυ συγκεκριμενα και φθηνα αυτοκινητα υπαρχουν αυτη τη στιγμη ετοιμοπαραδοτα (εντος 2 μηνων) Συνεργάζομαι με Avis και έχω συνεργαστεί με Hertz,Leaseplan,Autolease και ολοι αυτη τη στιγμη αντιμετωπιζουν το ιδιο θεμα.Αυτό που μπορεί να κανει ο καθένας πλέον είναι να ζητάει απ τις πωλησεις της εταιριας leasing,γραπτώς, τη λίστα με τα ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ αυτοκινητα που υπάρχουν διαθεσιμα. Ετοιμοπαραδοτο σημαινει οτι εχει ηδη αγορααστει απ την εταιρια leasing και βρισκεται στη διαδικασια εκτελωνισμου/ταξινομησης κλπ,δηλαδη απο 1 εως και 2 μηνες. Εμενα προσωπικα ενα αυτοκινητο ληγει τελη Φλεβαρη και αποφασισαμε να παμε απευθειας σε αγορα αντι για leasing μιας και οι τιμες leasing εχουν ανεβει αρκετα που χανει πλεον το νοημα. Σχετικά με το 1 όταν έχουν περάσει 6 μήνες, το εκτιμώμενη είναι και καταχρηστικό. Δεν μιλάμε για ένα εύλογο χρονικο διάστημα καθυστέρησης. Το 3 δεν ισχύει για ατομική αν γνωρίζω καλά.
ts0ts0s Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, james01gr είπε Σχετικά με το 1 όταν έχουν περάσει 6 μήνες, το εκτιμώμενη είναι και καταχρηστικό. Δεν μιλάμε για ένα εύλογο χρονικο διάστημα καθυστέρησης. Το 3 δεν ισχύει για ατομική αν γνωρίζω καλά. Εφοσον δεν υπάρχει μέσα στο συμβόλαιο deadline που να λεει εγγραφως οτι ο αγοραστης δικαιουται επιστροφη προκαταβολης ή ακυρωση τοτε δε μπορεί να κάνει κάτι.Καταχρηστικό είναι των αντιπροσωπειων,εκεινοι δινουν τις ημερομηνιες στις εταιριες leasing. Παραδειγμα μιλώντας με φιλο σε αντιπροσωπεια μου ειχε πει ξεκαθαρα οτι η γραμμη της εταιριας είναι προτεραιοτητα στουσ ιδιωτες και σε δευτερη μοιρα οι εταιριες leasing.Για συγκεκριμενο οχημα hybrid suv μου ειχε πει αν παω σαν ιδιωτης σε 7 μηνες θα το ειχα,αν το παω μεσω leasing,αν δεχτει καποια εταιρια leasing να μου δωσει προσφορα θα παει σε 12-15 μηνες. Σε αντιπροσωπεια γερμανικων αυτοκινητων μου είπαν οτι μιλαμε για παραδόσεις ανω του ετους. To 3o υφισταται και σε ατομικη μιας και το εκανα εγω για 3 χρονια.Στο κομματι αγοράς αλλάζουν κάποια πραγματα και αυτο οταν μιλάμε για αμεση αγορά χωρις χρηματοδοτηση.
Ducatista Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, james01gr είπε Εάν βάλεις κάτω ασφάλειες, τέλη, σέρβις και το μέρος του ΦΠΑ που εκπιπτει τότε θα καταλάβεις πως τους επαγγελματίες τους συμφέρει. Ειδικά όταν μιλάμε για επαγγελματίες που θα κάνουν πάνω από 25κ χιλιόμετρα τον χρόνο και πέφτει πάνω από ένα σέρβις τον χρόνο σε αρκετά αυτοκίνητα. Βάλε 2 αλλαγές ελαστικών στην 4τια. Βάλε κάνα 600αρι ασφάλεια που θα σου στοίχιζε εσένα εάν έκανες μικτη, κάνα 200αρι τέλη, φτάνεις κάνα 6αρι χιλιάρικα τα έξοδα μόνο για σέρβις, τέλη, λάστιχα και ασφάλεια την 4τια. Συν μετά ότι δικαιολογεις και ένα μέρος από έξοδα αντί να τα πληρώσεις στον φόρο. Όσοι λένε για τα ΙΧ των επιχειρήσεων, δεν εκπιπτει όλη η δαπάνη, όλο το καύσιμο και όλο το ΦΠΑ. μόνο στα επαγγελματικά ισχύει αυτό και για αυτόν τον λόγο τα περισσότερα επαγγελματικά είναι ιδιόκτητα. Γιατί εκπιπτει ολόκληρη η δαπάνη αγοράς, ασφάλεια, σέρβις κτλ. Στο θέμα αυτό, εάν η κοπέλα το θέλει όντως το αυτοκίνητο, προσπαθείτε να διαπραγμευτειτε κάποιο έξτρα σε αυτό λόγω της καθυστέρησης. Σε διαφορετική περίπτωση τραβάτε το σχοινι μέχρι να σπάσει και να πάρετε την προκαταβολή πίσω. Γιατί οκ έχει υπογράψει συμβόλαιο αλλά φαντάζομαι πως υπάρχει και κάποια ημερομηνία παράδοσης σε αυτό. Αυτοκίνητο αντικατάστασης ούτε καν να σκεφτείτε να πάρετε. Μην το δεχτείτε καν ως επιλογή. απο οτι λες φανταζομαι οτι εννοεις επαγγελαμτιες οδηγους αλλιως δεν βλεπω να συμφερει τα τελη στα πιο πολλα αμαξια ειναι ελαχιστα πλεον λαστιχα οχι καθε 2 χρονια και σερβις ειδικα τα πρωτα ειναι ενα τιποτα ασε που πολλες αντιπρ τα κανουν δωρεαν... σε λλη περιπτωση δεν συμφερει καθολου οσες φορες τα εβαλα με πραγματικους αριθμους δεν βγηκαν με τιποτα... σε 5 6 χρονια πληρωνεις ολοκληρο το αυτοκινητο και φανταζομαι δεν ειναι και δικο σου μαλλον θα πρεπει να δωσεις ενα ποσο ακομη αρκετα μεγαλο για να το παρεις... βεβαια λεπτομερειες δεν ξερω γιατι δεν εχω ασχοληθει 6 ώρες πριν, ts0ts0s είπε Εφοσον δεν υπάρχει μέσα στο συμβόλαιο deadline που να λεει εγγραφως οτι ο αγοραστης δικαιουται επιστροφη προκαταβολης ή ακυρωση τοτε δε μπορεί να κάνει κάτι.Καταχρηστικό είναι των αντιπροσωπειων,εκεινοι δινουν τις ημερομηνιες στις εταιριες leasing. Παραδειγμα μιλώντας με φιλο σε αντιπροσωπεια μου ειχε πει ξεκαθαρα οτι η γραμμη της εταιριας είναι προτεραιοτητα στουσ ιδιωτες και σε δευτερη μοιρα οι εταιριες leasing.Για συγκεκριμενο οχημα hybrid suv μου ειχε πει αν παω σαν ιδιωτης σε 7 μηνες θα το ειχα,αν το παω μεσω leasing,αν δεχτει καποια εταιρια leasing να μου δωσει προσφορα θα παει σε 12-15 μηνες. Σε αντιπροσωπεια γερμανικων αυτοκινητων μου είπαν οτι μιλαμε για παραδόσεις ανω του ετους. To 3o υφισταται και σε ατομικη μιας και το εκανα εγω για 3 χρονια.Στο κομματι αγοράς αλλάζουν κάποια πραγματα και αυτο οταν μιλάμε για αμεση αγορά χωρις χρηματοδοτηση. το θεμα ειναι να μην διαφημιζουν αμεσα διαθεσιμο κλπ... ειναι κοροιδια ολοφανερο... ας εβαζαν οταν υπαρξει διαθεσιμοτητα εκει ειναι η παραπλανηση και εκει θα επρεπε να γινει κατι... αλλωστε δεν μπορει προφορικα και για διαφημιστικουσ σκοπους να λενε αμεσα και στο οποιο συμβολαιο να λενε αλλα για να ειναι οκ βαση νομου.. ειναι ξεκαθαρη παραπλανηση Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από Ducatista
lector Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, ts0ts0s είπε Ετοιμοπαραδοτο σημαινει οτι εχει ηδη αγορααστει απ την εταιρια leasing και βρισκεται στη διαδικασια εκτελωνισμου/ταξινομησης κλπ,δηλαδη απο 1 εως και 2 μηνες. Αυτος φανταζομαι ειναι ο ορισμος που δινουν (αυθαιρετα) οι εταιρειες leasing; Γιατι ας πουμε, στο χωριο μου, ετοιμοπαραδοτο ειναι ενα πακετο τσιγαρα στο περιπτερο που πας δινεις 4 ευρω το παιρνεις στο χερι και φευγεις, δε σου λεει ο περιπτερας "περιμενε τωρα αποξηραινουν τα καπνα". 5 1
filipprin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως το γεγονός οτι καποιος πιστεψε οτι θα παρει σε ενα μιση μηνα αυτοκινητο στην εποχη που ζουμε πραγματικα με ξεπερναει. 9 λεπτά πριν, lector είπε Αυτος φανταζομαι ειναι ο ορισμος που δινουν (αυθαιρετα) οι εταιρειες leasing; Γιατι ας πουμε, στο χωριο μου, ετοιμοπαραδοτο ειναι ενα πακετο τσιγαρα στο περιπτερο που πας δινεις 4 ευρω το παιρνεις στο χερι και φευγεις, δε σου λεει ο περιπτερας "περιμενε τωρα αποξηραινουν τα καπνα". Ναι ετοιμοπαραδοτο ειναι στο τελωνειο.Πληρωνεις εκτελωνιζουν και παραλαμβανεις.Δεν μπορουν να το εκτελωνισουν αλλιως.Αυτα με τα περιπτερα και τα τσιγαρα ειναι ασχετα..... Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από filipprin
lector Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, filipprin είπε Ναι ετοιμοπαραδοτο ειναι στο τελωνειο.Πληρωνεις εκτελωνιζουν και παραλαμβανεις.Δεν μπορουν να το εκτελωνισουν αλλιως Μπορουν ομως να το χαρακτηρισουν "σε αναμονη για εκτελωνισμο" αντι για "ετοιμοπαραδοτο" αν θελουν να ειναι τιμιοι 😁 2 1
filipprin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το ιδιο ειναι.Σημασια εχει οτι δεν υπαρχουν αυτοκινητα για δειγμα,στη κυριολεξεια και ειμαι σιγουρος οτι στο οποιο χαρτι δωσανε στο νηματοθετη ΔΕΝ υπαρχει ημερομηνια παραδοσης και πιθανων και τιμης 21 ώρες πριν, judge_manos είπε Διαφωνώ σε αυτό το κομμάτι. Νομίζω ότι οι εταιρίες θα πάρουν και εμένα αλλά και τους άλλους 10, 100, 1000, ακόμα και αν έχουν μόνο 15 αμάξια να παραδώσουν. Αυτους θα τούς παρουν ολους ΕΣΥ εντωμεταξύ θα εχεις χασει την σειρα σου.Το μονο φαουλ ειναι αυτο με την προκαταβολη αλλα ειμαι σίγουρος οτι αμα επιμείνεις θα την πάρεις ευκολα πισω ΕΚΤΟΣ αν εχεις υπογραψει κατι αλλο. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από filipprin
Maurikycli Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, filipprin είπε Πάντως το γεγονός οτι καποιος πιστεψε οτι θα παρει σε ενα μιση μηνα αυτοκινητο στην εποχη που ζουμε πραγματικα με ξεπερναει. Ναι ετοιμοπαραδοτο ειναι στο τελωνειο.Πληρωνεις εκτελωνιζουν και παραλαμβανεις.Δεν μπορουν να το εκτελωνισουν αλλιως.Αυτα με τα περιπτερα και τα τσιγαρα ειναι ασχετα..... Στο χωριό της ανηψιάς μου στο Χιούστουν, το ετοιμοπαράδοτο σημαίνει ότι είναι στη βιτρίνα το πληρώνεις το καβαλάς και φεύγεις . Ούτε προκαταβολές ούτε εκτελωνισμοί ούτε τίποτα πολιτισμένα πράματα. Χωριό εντελώς. Με κάτι μπότες κυκλοφορούν 😕 Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από Maurikycli 4
filipprin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Τωρα και στο χιουστον το ετοιμοπαραδοτο ειναι όπως το λεω εγω.Μετα λεγεται πινακιδατο και παει αλλιως
Ducatista Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Στο χωριό της ανηψιάς μου στο Χιούστουν, το ετοιμοπαράδοτο σημαίνει ότι είναι στη βιτρίνα το πληρώνεις το καβαλάς και φεύγεις . Ούτε προκαταβολές ούτε εκτελωνισμοί ούτε τίποτα πολιτισμένα πράματα. Χωριό εντελώς. Με κάτι μπότες κυκλοφορούν 😕 εδω ειμαστε πιο χωριο φιλε μου.. περιμενουμε πινακιδες κλπ λες και δεν μπορουν να κανουν μια καταχωρηση η οτι αλλο σε μια μερα και να μην καθυστερουν χωρις λογο
filipprin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) ΟΛΑ αυτα πρεπει να γινουν στο ονομα σου ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.Διαφορετικα δεν θα πάρεις αυτοκινητο με αδεια απο πρωτο χερι αλλα απο δευτερο που εκτελωνίστηκε και πηρε πινακιδες στο ονομα αλλου και μετα στο μεταβιβασε. Οταν φτασει το αυτοκινητο στο τελωνειο σε 10 μερες ειναι στα χερια του πελατη.Το προβλημα ειναι μεχρι να φτασει στο τελωνειο και σε αυτο ευθηνετε μονο το εργοστασιο Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από filipprin
Maurikycli Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Πωπωωω, θα φαίνεται ότι το πήρε άλλος πριν από μένα , καινουργιο αυτοκίνητο, απαπαπααα. Χωριαταραίοι 😕
filipprin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αμα το παρεις μετα απο 5 μηνες ας πουμε θα εχεις 5 μήνες λιγοτερη εγγυηση απο το εργοστασιο και φυσικα δεν γνωριζεις τι εκανε 5 μηνες το αυτοκινητο με τις πινακιδες και αν γυρισαν χιλιομετρα η εμπαιναν καθε μερα 10 μαλ@@ες για να δουν αν τούς αρεσει στην εκθεση η επεσε απο γρεμο και θα εχεις αδεια απο δευτερο χερι με οτι σημαίνει αυτο σε ενδεχομενη μεταπωληση Δωσε εσυ 30 000 χιλιαρικα λαρτζε τυπε και κανε οτι γουσταρεις. 14 λεπτά πριν, filipprin είπε Οταν φτασει το αυτοκινητο στο τελωνειο σε 10 μερες ειναι στα χερια του πελατη.Το προβλημα ειναι μεχρι να φτασει στο τελωνειο και σε αυτο ευθηνετε μονο το εργοστασιο Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από filipprin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα