imgema Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Τελικά αυτό των 30.000 ανέργων προχώρησε? Ακόμα δεν έχω λάβει κάποια ενημέρωση ούτε στο e-mail ούτε στο τηλέφωνο και δεν μπορώ να βρω κάτι καινούριο online.
Slither Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Γιατι αργουν τοσους μηνες να πληρωσουν τα λεφτα,τι αργοπορια και απαραδεκτη καθυστερηση ειναι αυτη,ειναι ευθυνη των ΚΕΚ?
adi32 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Απο σβαπ ειπαν οτι μεχρι 31/12 θα μπουν τα λεφτα Κανα νεο προγραμμα εχουμε ? 1
geomrk Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Απο κεκ αποψη ενα που το τελειωσα αρχες σεπτεμβρη μπηκαν τα λεφτα αρχες βδομαδας σε μενα
adi32 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μολις μπηκαν τα λεφτα απο ΣΒΑΠ 477€ Εχουμε κανα καινουριο ? 1
Slither Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Εχει βγει τιποτε καινουριο σε επιδοτουμενα ωστε να κανουμε καμια αιτηση?
Slither Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Στις 14/12/2023 στις 6:20 ΜΜ, Slither είπε Εχει βγει τιποτε καινουριο σε επιδοτουμενα ωστε να κανουμε καμια αιτηση? Δεν βλεπω φως στον οριζοντα...μαλλον για λιγους.
Getta Robo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 20 minutes ago, Slither said: Δεν βλεπω φως στον οριζοντα...μαλλον για λιγους. Εχει ανακοινωθει το παρακατω προγραμμα, διχως ομως ημερομηνια για τις αιτησεις. https://voucher.gov.gr/program/index/pid/42 Κατα τα αλλα, εχω στειλει 5-6 διαφορετικα email σε υπηρεσιες και ακομα προσπαθω να βγαλω ακρη για την καταβολη του επιδοματος μου. 1
Slither Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 8 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Εχει ανακοινωθει το παρακατω προγραμμα, διχως ομως ημερομηνια για τις αιτησεις. https://voucher.gov.gr/program/index/pid/42 Κατα τα αλλα, εχω στειλει 5-6 διαφορετικα email σε υπηρεσιες και ακομα προσπαθω να βγαλω ακρη για την καταβολη του επιδοματος μου. Γιατι τοση γραφειοκρατια και καθυστερηση ρε γμτ,μηπως τους τελειωσαν τα χρηματα και εξ'επιτηδες καθυστερουν την καταβολη? Το ΚΕΚ τι απανταει?
Getta Robo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 13 minutes ago, Slither said: Γιατι τοση γραφειοκρατια και καθυστερηση ρε γμτ,μηπως τους τελειωσαν τα χρηματα και εξ'επιτηδες καθυστερουν την καταβολη? Το ΚΕΚ τι απανταει? Δεν εχω ιδεα. Απλα το καθε τμημα με παραπεμπει στο αλλο Υποτιθεται πως απο Δευτερα θα εχω τελεσιδικη απαντηση. Στην Ελλαδα ζουμε, μην εχουμε και απαιτησεις αλλωστε.
Slither Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 6 ώρες πριν, adi32 είπε κανα νεο προγραμμα εχει βγει ? Στις 1/3/2024 στις 7:55 ΜΜ, Getta Robo είπε Εχει ανακοινωθει το παρακατω προγραμμα, διχως ομως ημερομηνια για τις αιτησεις. https://voucher.gov.gr/program/index/pid/42 Κατα τα αλλα, εχω στειλει 5-6 διαφορετικα email σε υπηρεσιες και ακομα προσπαθω να βγαλω ακρη για την καταβολη του επιδοματος μου. Σε αναμονη για το παραπανω,αλλα ειναι ακομη στην αρχικη φαση επιλογης παροχων. 1
Giannispp12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα σας, Για τα προγράμματα αυτά που βρίσκουμε ΚΕΚ ; Με ενημέρωσαν από ένα κεκ για το πρασινες δεξιότητες με 400 ευρώ επίδομα. Μπορώ να παω σε όποιο κεκ θέλω;
Slither Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 Όταν έκανες την αίτηση για συμμετοχή,δεν επέλεγες τότε το ΚΕΚ που θα γίνει η εκπαίδευση? Πάντως εμένα με κάλεσαν και μου είπαν ότι θα ξαναγίνει από Σεπτέμβριο η ειδικότητα που είχα επιλέξει,αλλά αν είναι για να πάρουμε τα λεφτά να περιμένουμε ολόκληρους μήνες,άστο να πάει στο διάολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα