Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με έχουν καλέσει από το ΚΕΚ που είχα επιλέξει,μου είπαν η κατάρτιση θα ξεκινήσει τέλη Ιουνίου ως τέλη Ιουλίου,3 μαθήματα υποχρεωτικά δια ζώσης από κοντά και 12 μέσω τηλεκαταρτισης,ζήτησαν επίσης αποστολή στοιχείων όπως πρόγραμμα από το Εργάνη αν είσαι εργαζόμενος,να δηλώσεις διαθεσιμότητα,πτυχίο κλπ.

Πολύ χρόνοβορα η διαδικασία,μήνες ολόκληροι μέχρι να ξεκινήσει.

Επεξ/σία από Slither
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tελικως,μιλησα με το ΚΕΚ και μου ειπαν οτι θα πρεπει να εχω σταθερο προγραμμα εργασιας για να ενταχθω σε τμημα,εγω δυστυχως εργαζομαι κυλιωμενο ωραριο με μηνιαιο προγραμμα,τα μαθηματα διαρκουν 3,5 εβδομαδες περιπου,8-12 το πρωι η 6-10 το απογευμα,ακομη και αν ξεκινησω,αν δεν εχω σταθερο προγραμμα,θα μεινω απο απουσιες μου ειπαν απο την γραμματεια τους.Μεχρι και τον Σεπτεβριο εχω περιθωριο,υπαρχει πιθανοτητα να δοθει παραταση αλλα δεν το γνωριζουν ακομη.

Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να απαιτησω απο τον εργοδοτη,να ειμαι 1 μηνα μονο πρωινα για να παρακολουθω τα 4ωρα μαθηματα απογευματα,ειναι σχεδον αδυνατον να το δεχτουν αυτο.Οποτε παπαλα τα 400 ευρω,παπαλα και το χαρτι δεξιοτητων.🤔

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την ειδικότητα που είχα επιλέξει,μου είπαν πως δεν υπάρχει τμήμα και αν θέλω να μπω σε τρέχον τμήμα με ειδικότητα τα οικονομικά κλπ,μάλλον θα διαλέξω απλά να μπω σε ένα οποιοδήποτε τμήμα ασχέτως ειδικοτητας,να παρακολουθήσω τα 3 υποχρεωτικά δια ζώσης μαθήματα και τα υπόλοιπα στη δουλειά από το κινητό,έτσι για να φαίνεται πως είμαι μέσα,δεν γίνεται διαφορετικά,τους είπα ότι η εταιρεία μου δηλώνει μεν ένα πρόγραμμα στο Εργάνη,αλλά αυτό κάποιες φορές περιέχει αλλαγές σε σχέση με το πραγματικο.Να πάρω έστω κάποια από τα 400€ και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε στις εξετάσεις.

Είναι κάπως πολύπλοκη η κατάσταση να τα ταιριάξεις.

Επεξ/σία από Slither
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Slither είπε

Για την ειδικότητα που είχα επιλέξει,μου είπαν πως δεν υπάρχει τμήμα και αν θέλω να μπω σε τρέχον τμήμα με ειδικότητα τα οικονομικά κλπ,μάλλον θα διαλέξω απλά να μπω σε ένα οποιοδήποτε τμήμα ασχέτως ειδικοτητας,να παρακολουθήσω τα 3 υποχρεωτικά δια ζώσης μαθήματα και τα υπόλοιπα στη δουλειά από το κινητό,έτσι για να φαίνεται πως είμαι μέσα,δεν γίνεται διαφορετικά,τους είπα ότι η εταιρεία μου δηλώνει μεν ένα πρόγραμμα στο Εργάνη,αλλά αυτό κάποιες φορές περιέχει αλλαγές σε σχέση με το πραγματικο.Να πάρω έστω κάποια από τα 400€ και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε στις εξετάσεις.

Είναι κάπως πολύπλοκη η κατάσταση να τα ταιριάξεις.

Αρκεί να πας στα δια ζώσης ή και να λείψεις  σε ένα από αυτά και θα σου αφαιρέσουν κάποια λεφτά.

Στα άλλα βάζεις κάποιον δικό σου απλά να ανοίγει ένα pc τις ώρες που θα είναι.

Οι εξετάσεις είναι της πλάκας όλοι περνάνε 

Επεξ/σία από adi32
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από επικοινωνία με το ΚΕΚ,μου είπαν τα εξής,για όσους εργάζονται κυλειομενο ωραριο,κάνουν μάθημα κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα και θέλουν σταθερό πρόγραμμα τριτη-πεμπτη για 1 μήνα,να μην φαινεται στο Εργάνη ότι εκείνες τις ώρες ότι δουλεύω και δεν μπορούν να κάνουν κάτι αλλο..Λοιπον,να πάνε να μαμηθουν,με κουρασανε,προσπαθώ να βρω άκρη εδώ και 1μιση μήνα,κρίμα τα 3-4 κατοσταρικα που θα χαθούν.😡

Επεξ/σία από Slither
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/8/2023 στις 4:07 ΜΜ, Slither είπε

Μετά από επικοινωνία με το ΚΕΚ,μου είπαν τα εξής,για όσους εργάζονται κυλειομενο ωραριο,κάνουν μάθημα κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα και θέλουν σταθερό πρόγραμμα τριτη-πεμπτη για 1 μήνα,να μην φαινεται στο Εργάνη ότι εκείνες τις ώρες ότι δουλεύω και δεν μπορούν να κάνουν κάτι αλλο..Λοιπον,να πάνε να μαμηθουν,με κουρασανε,προσπαθώ να βρω άκρη εδώ και 1μιση μήνα,κρίμα τα 3-4 κατοσταρικα που θα χαθούν.😡

Εμένα πριν από λίγο καιρό με κάλεσαν από ένα πρόγραμμα που είχα κάνει αίτηση κάτι μήνες πριν και το είχα ξεχάσει τελείως (όχι της ΔΥΠΑ). Ήμουν στους επιλαχοντες και μου πρότειναν να ξεκινήσω σε άλλο αντικείμενο κατάρτισης από αυτό που δήλωσα αρχικά, αλλά μου είπαν ότι θα είναι μόνο σύγχρονη εκπαίδευση, καθημερινά και σε σταθερές απογευματινές ώρες. Και επειδή εργάζομαι και εγώ με κυλιόμενο ωράριο και δεν μπορούσα να το γυρίσω σε πρωινό, το απέρριψα.

Πάντως πρώτη φορά μου έτυχε τέτοια περίπτωση, άλλες φορές ήταν ασύγχρονη στο 90% και όριζαν μία μέρα την εβδομάδα για διάλεξη. Στο παραπάνω υποθέτω ότι το διαμόρφωσαν έτσι είτε για να κλείσει γρήγορα είτε λόγω κάποιων ιδιαίτερων απαιτήσεων του αντικειμένου κατάρτισης, αλλά γενικά φαίνεται ότι αυτά τα προγράμματα δεν απευθύνονται σε εργαζόμενους με μη σταθερό ωράριο.

Επεξ/σία από SciManiac
  • Thanks 1
Δημοσ.

υπαρχει καποιο προσθετο για chrome ωστε να κραταει on top το παραθυρο της ασυγχρονη;ς ωστε να γραφει ωρες ενω κανεις παραλληλα κατι αλλο ?

Δημοσ.
Στις 13/8/2023 στις 6:53 ΜΜ, adi32 είπε

υπαρχει καποιο προσθετο για chrome ωστε να κραταει on top το παραθυρο της ασυγχρονη;ς ωστε να γραφει ωρες ενω κανεις παραλληλα κατι αλλο ?

Δεν ξερω για το προσθετο, εγω το ειχα στο λαπτοπ ανοιχτο και επαιζα playstation , που και που πατουσα κανα next να προχωραει. Στα πρωτα σεμιναρια δεν είχαν χρονικο περιορισμο (σε ενα το χα ξεχασει ανοιχτο ολο το βραδυ και ειχε γραψει 13 ωρες :P Μου ειπαν να κανω μια μελετη κανα 20λεπτο για να φυγει απ το συστημα το 13ωρο). Στα τελευταια που εκανε ηταν εως 6 ωρες η ασυγχρονη επομενως εκανα αυτο που σου ειπα. Ξερω δε βοηθαει αλλα αν εχεις κανα παλιο πισι ή λαπτοπ επιστρατευσε το...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panosno1com είπε

Δεν ξερω για το προσθετο, εγω το ειχα στο λαπτοπ ανοιχτο και επαιζα playstation , που και που πατουσα κανα next να προχωραει. Στα πρωτα σεμιναρια δεν είχαν χρονικο περιορισμο (σε ενα το χα ξεχασει ανοιχτο ολο το βραδυ και ειχε γραψει 13 ωρες :P Μου ειπαν να κανω μια μελετη κανα 20λεπτο για να φυγει απ το συστημα το 13ωρο). Στα τελευταια που εκανε ηταν εως 6 ωρες η ασυγχρονη επομενως εκανα αυτο που σου ειπα. Ξερω δε βοηθαει αλλα αν εχεις κανα παλιο πισι ή λαπτοπ επιστρατευσε το...

Ναι αυτό έκανα μέχρι τώρα. 

Βρήκα και αυτό με το deskpins και δουλεύει

https://www.alphr.com/always-on-top-windows-10/

Δημοσ.

Μεγάλη απραχτη πρέπει να είναι αυτά τα σεμινάρια,δεν ξέρω πόσα λεφτά παίρνουν τα ΚΕΚ και οι καθηγητές τους,αλλά μιλάμε τελικά για καραγκιόζ μπερντέ φάση,πρέπει να τους στείλεις πρόγραμμα της δουλειάς  από Εργάνη,να φαίνεται ότι τις μέρες των μαθημάτων δεν εργάζεσαι,για να μπορεσεις να ξεκινήσεις τα 3 δια ζώσης από κοντά και να πάρεις πρόγραμμα για την ασύγχρονη όπου απλά θα πρέπει να φαίνεσαι μέσα με το ακουστικό ότι έχεις παρουσία.🤪

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Slither είπε

Μεγάλη απραχτη πρέπει να είναι αυτά τα σεμινάρια,δεν ξέρω πόσα λεφτά παίρνουν τα ΚΕΚ και οι καθηγητές τους,αλλά μιλάμε τελικά για καραγκιόζ μπερντέ φάση,πρέπει να τους στείλεις πρόγραμμα της δουλειάς  από Εργάνη,να φαίνεται ότι τις μέρες των μαθημάτων δεν εργάζεσαι,για να μπορεσεις να ξεκινήσεις τα 3 δια ζώσης από κοντά και να πάρεις πρόγραμμα για την ασύγχρονη όπου απλά θα πρέπει να φαίνεσαι μέσα με το ακουστικό ότι έχεις παρουσία.🤪

Χοντρη κονομα για να πουλανε αερα

Μαζι τα φαγαμε

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Slither είπε

Ουουουου καλα που να δεις του εσπα που δεν εχουν δια ζωσης.. στο συγχρονο απλα συνδεεσαι καθεσαι mute να περασει η ωρα ενω στο ασυγχρονο εγραψα πιο πανω.. Στο σύγχρονο κιολας ειχα πετυχει εισηγητή που απλα διαβαζε απο ενα βιβλιο μονορούφι!!! Ακουγόταν και οι σελίδες που γυρνούσαν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα κάνω κάπως άσχετη ερώτηση αλλά αφορά τα συγκεκριμένα σεμινάρια.

Όσοι έχετε παρακολουθήσει τα προαναφερομενα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης, σε ποια κατηγορία τα προσθέτετε στο cv και στο LinkedIn; 

Εγώ παλιά τα έβαζα στην εκπαίδευση αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα εκεί (κακά τα ψέματα, μεγαλύτερη βαρύτητα έχουν τα πτυχία εκεί). Τώρα στο cv τα βάζω σε ξεχωριστή κατηγορία κάτω από την εκπαίδευση, ενώ για το LinkedIn δεν μπορώ να αποφασίσω.

Επεξ/σία από SciManiac
Δημοσ.
Στις 26/8/2023 στις 12:11 ΜΜ, SciManiac είπε

Θα κάνω κάπως άσχετη ερώτηση αλλά αφορά τα συγκεκριμένα σεμινάρια.

Όσοι έχετε παρακολουθήσει τα προαναφερομενα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης, σε ποια κατηγορία τα προσθέτετε στο cv και στο LinkedIn; 

Εγώ παλιά τα έβαζα στην εκπαίδευση αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα εκεί (κακά τα ψέματα, μεγαλύτερη βαρύτητα έχουν τα πτυχία εκεί). Τώρα στο cv τα βάζω σε ξεχωριστή κατηγορία κάτω από την εκπαίδευση, ενώ για το LinkedIn δεν μπορώ να αποφασίσω.

Εγώ θεωρώ πως εφ'όσον παίρνεις πιστοποιήση μπαίνουν στο Licenses & certifications στο LinkedIn, κατά τη γνώμη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...