Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελα μου ντε .Ειχαμε ενα λειτουργικο ασανσερ που το αναβαθμίσαμε για πιστοποίηση Η ενα χαλασμενο που αντι να επισκευαστει αποφασίστηκε να αλλαχτεί......

Επεξ/σία από filipprin
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, polaki είπε

Κλείνω λέγοντας ότι πραγματικά η έννοια των κοινόχρηστων είναι ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ λόγος για να μην πατάει άνθρωπος στο Ελλαδιστάν για να έρθει να μείνει εδώ. ΣΙΧΑΜΑ.

Tι εννοείς; Ότι είναι ελληνική εφεύρεση τα κοινόχρηστα ή ο τρόπος διαχείρισής τους στην Ελλάδα; Γιατί κοινόχρηστες χρεώσεις υπάρχουν και σε άλλες χώρες όπου άνθρωποι ζουν σε εγκαταστάσεις που μοιράζονται κοινούς χώρους ή υπηρεσίες.

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, filipprin είπε

Αυτοι που δεν πληρωνουν συμφωνησαν στην αλλαγη του ασανσερ???Η μήπως ηταν απο την αρχη αρνητικοί και τούς παρασυρατε με την πλειοψηφεία και τωρα σας παίζουν αντιποινα.

Συμφωνουν ή οχι, η πλειοψηφια μετραει και αφου δεν πηγαν καν στην γενικη συνελευση, αυτοματα δεν μετρησε και η ψηφος τους. Σε πολυκατοικια μενεις, οχι στην καλυβα στο δασος μονος σου.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Συμφωνουν ή οχι, η πλειοψηφια μετραει και αφου δεν πηγαν καν στην γενικη συνελευση, αυτοματα δεν μετρησε και η ψηφος τους. Σε πολυκατοικια μενεις, οχι στην καλυβα στο δασος μονος σου.

Σωστα έπρεπε να πανε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

Κλείνω λέγοντας ότι πραγματικά η έννοια των κοινόχρηστων είναι ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ λόγος για να μην πατάει άνθρωπος στο Ελλαδιστάν για να έρθει να μείνει εδώ. ΣΙΧΑΜΑ.

Στις αλλες χωρες δηλαδη η συντηρηση ανελκυστηρων, καθαρισμος κτηριων κτλ γινεται απο αερα? Εκει δεν πληρωνονται? 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Στις αλλες χωρες δηλαδη η συντηρηση ανελκυστηρων, καθαρισμος κτηριων κτλ γινεται απο αερα? Εκει δεν πληρωνονται? 

Φανταζομαι εννοει τα κοινοχρηστα στην ελληνικη πραγματικοτητα,που κανει ο καθενας οτι θελει,με ανυπαρκτες συνελευσεις,με καταψυκτες σε γκαραζ και ηλεκτρικα αυτοκινητα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Πληρώνονται, γιατί αν δεν πληρώσεις στην Αγγλία δεν θα βρεις ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ ξανά σπίτι να μείνεις. 

Το ίδιο και αν δεν πληρώσεις τον οποιονδήποτε λογαριασμό, από νερό μέχρι κινητή τηλεφωνία. 

Εδώ είμαστε ΜΠΑΧΑΛΙΣΤΑΝ, και όχι μόνο τα κοινόχρηστα αν δεν πληρώσεις δεν έχεις καμία απολύτως επίπτωση, αλλά και μηνιάτικα ολόκληρα στον ιδιοκτήτη αν δεν πληρώσεις δεν τρέχει μία. Πληρώνει και απ'την τσέπη του για να σε πετάξει έξω.

Αυτό εννοώ, μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ορισμένοι. 

57 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Tι εννοείς; Ότι είναι ελληνική εφεύρεση τα κοινόχρηστα ή ο τρόπος διαχείρισής τους στην Ελλάδα; Γιατί κοινόχρηστες χρεώσεις υπάρχουν και σε άλλες χώρες όπου άνθρωποι ζουν σε εγκαταστάσεις που μοιράζονται κοινούς χώρους ή υπηρεσίες.

Διάβασε παραπάνω. 

Θα επαναληφθώ: 

Μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ορισμένοι.

1 ώρα πριν, filipprin είπε

Εγω Θα σου πω το εξης.Οτι πάρθηκε μια αποφαση βαση πλειψηφειας δεν σημαινει και πολλα πραγματα.Πχ αν αποφασίσει η πληοψηφεια να βαλει χρυσα πομολα δεν σημαίνει οτι θα υποχρεωθουν να πληρωσουν και αυτοι που διαφωνουν ουτε οτι θα τούς παρει τα σπιτια το δικαστηριο  ειδικά αν σε ολα τα υπολοιπα κοινοχρηστα ειναι τυπικοι.Θα μου πεις τωρα δεν μιλαμε για χρυσα πομολα κατανοητο όπως και η σημασία του ασανσερ..Οστοσο οταν καποιος λεει δεν εχω καλο ειναι να τον ακουμε πριν προχωρήσουμε γιατι μετα φτανουμε εδω που εισαι τωρα..Απο την αλλη ετσι όπως τα εκανες μονο δικάστηκα μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω.Πάντως σπιτι σε πλειστηριασμο για κοινοχρηστα δεν εχω ακουσει να εχει βγει ποτε ουτε ειναι τοσο απλο.

Αν δεν έχεις λεφτά, να πηγαίνεις με τις σκάλες. Όχι να ζεις παρασιτικά στην υγειά των κορόιδων που το πλήρωσαν. Η πολυκατοικία έχει κανόνες, και δεν έχει νόημα να αναλωνόμαστε με θεωρίες της Λούτσας για χρυσά πόμολα. Ασανσέρ έπρεπε να βάλουν, κανείς δεν βάζει ασανσέρ έτσι επειδή του ήρθε στην τρέλα. 

Η πολυκατοικία είχε μία ανάγκη, και αυτή η ανάγκη ΕΠΡΕΠΕ να καλυφθεί. Αλλά θα επιμείνω στην πρώτη πρόταση, άλλο "δεν έχω χρήματα αυτόν τον καιρό και άρα δεν μπορώ να πληρώσω", και άλλο "είμαι παράσιτο και ζω εις βάρος των υπολοίπων". Νομίζω όλοι μας εδώ μέσα 4 σελίδες κατανοούμε απόλυτα σε ποιά κατηγορία είναι οι άνθρωποι που περιγράφει ο κακόμοιρος ο διαχειριστής. 

Επεξ/σία από polaki
  • Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, polaki είπε

Η πολυκατοικία είχε μία ανάγκη, και αυτή η ανάγκη ΕΠΡΕΠΕ να καλυφθεί

Αυτο το κατα ποσο επρεπε και τι αναγκη  ακριβως ηταν εχει σημασια οταν θα παει η υποθεση στο δικαστηριο.Γιατι η διαταγη κοινοχρηστων απο δικαστη βγαινει και εχει και αρκετα γκριζα σημεια.Δεν ειναι τοσο απλη η διαδικασια.

Ελα μου ντε .Ειχαμε ενα λειτουργικο ασανσερ που το αναβαθμίσαμε για πιστοποίηση Η ενα χαλασμενο που αντι να επισκευαστει αποφασίστηκε να αλλαχτεί......

Οσο για το μισοσ που βγαζεισ παραεξω καλο ειναι να το κοιταξεις

Επεξ/σία από filipprin
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πάντως σπιτι σε πλειστηριασμο για κοινοχρηστα δεν εχω ακουσει να εχει βγει ποτε ουτε ειναι τοσο απλο.

Εννοείται πως έχει γίνει και εννοείται πως πλέον είναι αρκετά απλό. Ορίστε ένα παράδειγμα που πήρε και δημοσιότητα, και εννοείται πως ΔΕΝ είναι το μόνο.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, filipprin είπε

Αυτο το κατα ποσο επρεπε και τι αναγκη  ακριβως ηταν εχει σημασια οταν θα παει η υποθεση στο δικαστηριο.Γιατι η διαταγη κοινοχρηστων απο δικαστη βγαινει

Μακάρι να πάει λοιπόν, γιατί δυστυχώς χωρίς αυτό δεν θα βγει άκρη. 

• Like 1
Δημοσ.

Κατανοει φυσικα οτι δεν χρησιμοποιησε ολα τα ένδικα μεσα που προσφερει το ελληνικο νομικο συστημα για ανακοπη και εκδικαση της υποθεσης ασε που χωρις αποδείξεις δεν πληρωνεται τιποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, InsomniSage είπε

Εννοείται πως έχει γίνει και εννοείται πως πλέον είναι αρκετά απλό. Ορίστε ένα παράδειγμα που πήρε και δημοσιότητα, και εννοείται πως ΔΕΝ είναι το μόνο.

Μόλις τώρα, filipprin είπε

Κατανοεις φυσικα οτι δεν χρησιμοποιησε ολα τα ένδικα μεσα που προσφερει το ελληνικο νομικο συστημα για ανακοπη και εκδικαση της υποθεσης ασε που χωρις αποδείξεις δεν πληρωνεται τιποτα.

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
2 ώρες πριν, shelma είπε

αδεια έχουμε. Το ασανσέρ είναι ολοκαίνουργιο, μπηκε το 2022 και το πλήρωσα εξολοκλήρου απ΄την τσέπημου. Εχω εισπράξει ως τώρα μόνο το 30 τοις εκατώ . Τα άλλα τα χρωστάνε σε μένα, όχι στον εγκαταστάτη. Αυτόν τον έχω εξοφλήσει.

1 ώρα πριν, shelma είπε

Κάποιοι από αυτούς ΟΝΤΩΣ δεν συμφωνούσαν. Άλλοι δεν ήρθαν ΚΑΝ στη ΓΣ.

Με λίγα λόγια ξεκίνησε στραβά το πράγμα. Για να γίνουν τέτοιες κινήσεις που προφανώς κοστίζουν πολύ πρέπει να υπογράψουν όλοι οι ιδιοκτήτες ότι διατίθενται να προχωρήσουν, να επιλέξουν προσφορά ( πάλι υπογραφές ) και να προκαταβάλουν τα χρήματα που τους αναλογούν. Δεν γνωρίζω πως πήρατε μονομερώς την συγκεκριμένη απόφαση αλλά προφανώς όσοι δεν πληρώνουν πατάνε στο γεγονός πως δεν τηρήθηκε σωστά καμία διαδικασία. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...