James Bon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ποια μουσικά όργανα ξέρετε να παίζετε; Εγώ έπαιζα φλογέρα στην ορχήστρα του Δημοτικού, ενώ κάποτε είχα στην κατοχή μου και μία φυσαρμόνικα. Ξυλόφωνο και τρίγωνο δεν θυμάμαι να έπαιξα ποτέ. Συνοπτικά, θεωρώ ότι οι μουσικές μου δεξιότητες είναι ανεπαρκείς. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από James Bon
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Στις 2/1/2023 στις 12:23 ΜΜ, James Bon είπε Ποια μουσικά όργανα ξέρετε να παίζετε; Εγώ έπαιζα φλογέρα στην ορχήστρα του Δημοτικού, ενώ κάποτε είχα στην κατοχή μου και μία φυσαρμόνικα. Ξυλόφωνο και τρίγωνο δεν θυμάμαι να έπαιξα ποτέ. Συνοπτικά, θεωρώ ότι οι μουσικές μου δεξιότητες είναι ανεπαρκείς. Σε νοιώθω φίλε μου. Εγώ παίζω ντραμς και κιθάρα αλλά μόνος μου!! Δεν είναι άλλος στο δωμάτιο lol. Τώρα που μαθαίνω και πιάνο, ταλαιπωρώ τον δάσκαλό μου αλλά είναι ευγενικός και με αντέχει όπως φαίνεται. Tι το ήθελα το τρίτο μουσικό όργανο; Λες και τα άλλα δυο τα παίζω στα δάχτυλα;
sellsoap Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Εκανα πιανο για 8 χρονια, και τα τελευταια 20+ παιζω κιθαρα με διαλειμματα....Επισης λιγο μπασο....
αποστόλης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 27 χρονια ηλεκτρικη κιθαρα (ειμαι 34) kai τελευταια 5 χρονια ημι-επαγγελματικά
sellsoap Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) και τα μωρα μου........... Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από sellsoap
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα