snb Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Με την σημερινή αναβάθμιση σε pixel 7 pro είδα το σήμα 5G στο κινητό με Cosmote.
Grim Ripper Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Μία από τα ίδια και σε 7a, από την Τετάρτη που πήρα την αναβάθμιση του Δεκεμβρίου έχω 5G σε Cosmote. Με shizuku και PixelIMS πάντως δεν είχα 5g εγώ, υποθέτω δεν υποστηρίζει την συσκευή μιας και στο github του PixelIMS λέει για 6 / 6 pro / 7 / 7pro. VoWifi πάντως δεν φαίνεται να έχω.
udju Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Στις 16/12/2023 στις 7:51 ΜΜ, Grim Ripper είπε Μία από τα ίδια και σε 7a, από την Τετάρτη που πήρα την αναβάθμιση του Δεκεμβρίου έχω 5G σε Cosmote. Με shizuku και PixelIMS πάντως δεν είχα 5g εγώ, υποθέτω δεν υποστηρίζει την συσκευή μιας και στο github του PixelIMS λέει για 6 / 6 pro / 7 / 7pro. VoWifi πάντως δεν φαίνεται να έχω. Καλησπέρα, νέος κάτοχος. Είχες ενεργοποιήσει το 5G σε συσκευή που το υποστηρίζει επίσημα η κοσμοτε εκ των προτέρων;
Grim Ripper Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, udju είπε Καλησπέρα, νέος κάτοχος. Είχες ενεργοποιήσει το 5G σε συσκευή που το υποστηρίζει επίσημα η κοσμοτε εκ των προτέρων; Ναι υπάρχει στο σπίτι συσκευή 5g οπότε έκανα εκεί την ενεργοποίηση για την sim μου. 1
udju Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Ναι υπάρχει στο σπίτι συσκευή 5g οπότε έκανα εκεί την ενεργοποίηση για την sim μου. Και για wifi calling το ίδιο;
Grim Ripper Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, udju είπε Και για wifi calling το ίδιο; Wifi calling δεν έχω ακόμα επίσημα, μόνο μέσω shizuku αν δεν κάνω λάθος. VoLTE έχω κανονικά. 1
Sapounos Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Στις 11/4/2023 στις 11:50 ΜΜ, gpap213 είπε Αν έχετε Cosmote μπορείτε απλά να βάλετε την κάρτα sim σε μια άλλη συσκευή που να υποστηρίζεται από την Cosmote για VoLTE, να στείλετε sms wificall στο 1333 και μετά να ξαναβάλετε την sim στο pixel. (Μόνο για pixel 6/7). Τα έχει ξεκλειδώσει η Google! Αν έχουμε esim τι γινεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα