Antretng Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, stapd_21 είπε Καλησπέρα. Μπορούμε να βρούμε κάπου αλλού τον οδηγό και τα link; Καλησπέρα. Εδώ είσαι https://t.me/hellasmobiles/112100 Βέβαια αν είσαι κοσμοτέ, έχουν αλλαξει λιγο κάποια πράγματα. Πρεπει να τον ανανεώσω τον οδηγό. 1
gpap213 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Αν έχετε Cosmote μπορείτε απλά να βάλετε την κάρτα sim σε μια άλλη συσκευή που να υποστηρίζεται από την Cosmote για VoLTE, να στείλετε sms wificall στο 1333 και μετά να ξαναβάλετε την sim στο pixel. (Μόνο για pixel 6/7). Τα έχει ξεκλειδώσει η Google!
RatedGR Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 @gpap213 Το έχεις δοκιμάσει σε pixel 7 και δουλεύει κανονικά ;
Nik1239 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Στις 17/3/2023 στις 12:48 ΠΜ, Antretng είπε Καλησπέρα. Εδώ είσαι https://t.me/hellasmobiles/112100 Βέβαια αν είσαι κοσμοτέ, έχουν αλλαξει λιγο κάποια πράγματα. Πρεπει να τον ανανεώσω τον οδηγό. Μήπως λειτουργεί και για το 6α;
Antretng Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 32 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Μήπως λειτουργεί και για το 6α; Από όσο θυμάμαι, το volte ναι. Για το vowifi δεν ειμαι σίγουρος.
Nik1239 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 13 λεπτά πριν, Antretng είπε Από όσο θυμάμαι, το volte ναι. Για το vowifi δεν ειμαι σίγουρος. Το volte με ενδιαφέρει κυρίως και ταυτόχρονα να μην χάσω πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές και πληρωμές με nfc
Antretng Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Το volte με ενδιαφέρει κυρίως και ταυτόχρονα να μην χάσω πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές και πληρωμές με nfc Ακολούθα τον οδηγό που λεει για χωρίς root μέσω shizuku. Εν το μεταξύ υπάρχει και ευκολότερος τρόπος. Δεν ειναι αναγκη να συνδεθείς pc. Αρκεί wifi και να εχεις ενεργοποιήσει wifi debugging στις ρυθμίσεις προγραμματιστή. Δηλαδή ενεργοποιείς wifi debugging, κατεβάζεις shizuku, κατεβαζεις pixel ims, συνδέεσαι wifi, δίνεις αδεια και μετα φορτώνεις pixel ims. Ανοίγεις διακόπτες volte/vowifi, reboot και ετοιμος. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από Antretng 1
Nik1239 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Antretng είπε Ακολούθα τον οδηγό που λεει για χωρίς root μέσω shizuku. Εν το μεταξύ υπάρχει και ευκολότερος τρόπος. Δεν ειναι αναγκη να συνδεθείς pc. Αρκεί wifi και να εχεις ενεργοποιήσει wifi debugging στις ρυθμίσεις προγραμματιστή. Δηλαδή ενεργοποιείς wifi debugging, κατεβάζεις shizuku, κατεβαζεις pixel ims, συνδέεσαι wifi, δίνεις αδεια και μετα φορτώνεις pixel ims. Ανοίγεις διακόπτες volte/vowifi, reboot και ετοιμος. Ναι τα διάβασα από τα λινκ που έχεις. Δεν είναι κάτι . Θα το δοκιμάσω μάλλον απόγευμα και αν δουλέψει γίναμε 1
akou Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Aν εχω Vodafone χρειαζεται αυτη η διαδικασια για να εχω Volte/5G , ή λειτουργουν on the box ? Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από akou
Antretng Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, akou είπε Aν εχω Vodafone χρειαζεται αυτη η διαδικασια για να εχω Volte/5G , ή λειτουργουν on the box ? Μονο cosmote έχει volte out of the box. Και εκει πάλι λειπει vowifi και 5g. 1
vaggospro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Προβλήματα με υπερθερμάνσεις έχετε όσοι ενεργοποιήσατε το 5G στο pixel 7;
prefuse Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 On 29/05/2023 at 21:05, Antretng said: Μονο cosmote έχει volte out of the box. Και εκει πάλι λειπει vowifi και 5g. Σκέφτομαι για αγορά pixel 7 ή 7 pro. γενικά με cosmote τι δεν λειτουργεί ακόμα; μονο vowifi & 5G ή και τιποτα άλλο; υπάρχει κάποια ανακοίνωση οτι θα λυθουν τα οποια προβλήματα ή οτι θα έρθουν επίσημα ελλάδα τα pixel?
Antretng Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 12 λεπτά πριν, prefuse είπε Σκέφτομαι για αγορά pixel 7 ή 7 pro. γενικά με cosmote τι δεν λειτουργεί ακόμα; μονο vowifi & 5G ή και τιποτα άλλο; υπάρχει κάποια ανακοίνωση οτι θα λυθουν τα οποια προβλήματα ή οτι θα έρθουν επίσημα ελλάδα τα pixel? Λειτουργει μονο volte και αυτό καθαρά από τυχη από κάποιες αλλαγές που έγιναν για άλλες χώρες. Σκέψου ότι όταν εχεις ενεργο volte δεν δέχεσαι κλήσεις από σταθερό nova. Προσωπικά δεν θα περίμενα στο κοντινό μέλλον κάποια ανακοίνωση.
gpap213 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Cosmote volte only. vowifi δεν αφήνει η google. Λειτουργεί χωρίς πρόβλημα από pixel 6 και μετά. Με επίσημη υποστήριξη από cosmote για όποιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα