triplex1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μονος σου ξεκινησες , μονος σου εκανες το πιο απιθανο .............εδωσες και λυση στο συγκεκριμενο προβλημα σου .....κανε τωρα και ενα like στον εαυτο σου να εισαι κομπλε. Τι θα δουμε αλλο μεσα στο 2023 ουτε ο καλυτερος μαγος δεν το ξερει. Αντε και καλη χρονια 2
HateMe Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 "α αυτός είναι γνώστης του αντικειμενου, ας του στείλω το iphone 14 pro max μου να δει αν ειναι οκ ωστε να το αγοράσει τελικά"
lector Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Φιλε μου να λες οτι σταθηκες απλα τυχερος που επεσες σε τιμιο αγοραστη, φαινεται οτι απλα οντως κατι δεν του εκατσε καλα και το επεστρεψε. Θα μπορουσε ανετα να το κρατησει και να μη σου στειλει ουτε λεφτα ουτε να στο επιστρεψει, και να κανει και οτι δε σε ξερει. Οποτε προσοχη απο δω και περα. Τσεκαρε κιολας οτι ειναι οπως το εστειλες και οτι δε λειπει κατι παντως. 3
npapageo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Στις 2/1/2023 στις 6:20 ΜΜ, Pwpwpw είπε Εφοσον τα βρηκατε και συμφωνησε να το αγορασει δεν του το εστειλες με αντικαταβολη? Εστειλες το pc σε ενα αγνωστο παραλήπτη χωρις αντικαταβολη, τωρα αυτος παρελαβε σαν κυριος το μηχανημα απο τα κουριερ και το δουλευει και εσυ περιμενεις να σου βαλει χρηματα? Πραγματικα δεν εχω ξανα ακουσει πιο περιεργη ιστορια αγοραπωλησιας και ουτε εχω καταλαβει τι ειδους "συμφωνια" εχετε κανει. Η αγοραπωλησία έγινε μετά από πολύ συζήτηση και το άτομο αυτό μου έδειξε γνώσεις εμπειρία και είναι και γνωστός στα forum των vintage computers Δεν το έστειλα στον πρώτο πού βρήκα μπροστά μου
SabotazNic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, npapageo είπε Η αγοραπωλησία έγινε μετά από πολύ συζήτηση και το άτομο αυτό μου έδειξε γνώσεις εμπειρία και είναι και γνωστός στα forum των vintage computers Δεν το έστειλα στον πρώτο πού βρήκα μπροστά μου παρελαβες το pc?
BadBoy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Έχω μια συσκευή με πρόβλημα, βρίσκω μια ίδια στις αγγελίες (bonus αν κάπως πείσω και τον πωλητή να τη στείλει πριν πληρώσω), κάνω τράμπα τα εσωτερικά τους, λέω ότι έχει πρόβλημα αυτό που πήρα και το στέλνω πίσω (αν είμαι και λίγο πιο έξυπνος πληρώνω και τα μεταφορικά της επιστροφής για να φανώ λίγο πιο έμπιστος). Καλή σκέψη, δε λέω.
BertaJourdan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Ελατε πειτε την αληθεια τωρα. Οσοι συμμετειχατε στο θεμα δεν καηκε ο εγκεφαλος σας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα