npapageo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Πουλάω ένα Compaq 486 και βρίσκω έναν ενδιαφερόμενο να το αγοράσει σε επαρχία Πριν το στείλω του στέλνω φωτογραφίες για να δεί την κατάσταση καί αυτός το δέχεται και συμφωνούμε και στην τιμή Στέλνω τό κομπιούτερ χωρίς να έχω πρώτα πάρει τα λεφτά Όταν βλέπει το κομπιούτερ του βρίσκει ένα σωρό ελαττώματα και προφανώς ζητάει να του χαμηλώσω την τιμή Τού είπα να μου το επιστρέψει Ελπίζω να μου το επιστρέψει
sportis23 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έστειλες υπολογιστή χωρίς να έχεις πάρει τα χρήματα? Ελπίζω να τον παραλάβεις πισω όπως τον έστειλες... Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2023 από sportis23 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, npapageo είπε Πουλάω ένα Compaq 486 και βρίσκω έναν ενδιαφερόμενο να το αγοράσει σε επαρχία Πριν το στείλω του στέλνω φωτογραφίες για να δεί την κατάσταση καί αυτός το δέχεται και συμφωνούμε και στην τιμή Στέλνω τό κομπιούτερ χωρίς να έχω πρώτα πάρει τα λεφτά Όταν βλέπει το κομπιούτερ του βρίσκει ένα σωρό ελαττώματα και προφανώς ζητάει να του χαμηλώσω την τιμή Τού είπα να μου το επιστρέψει Ελπίζω να μου το επιστρέψει Ελπίζω να στο επιστρέψει.Χλωμό αλλά δεν ξέρεις. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από Ukforthemoment
Pwpwpw Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, npapageo είπε Πουλάω ένα Compaq 486 και βρίσκω έναν ενδιαφερόμενο να το αγοράσει σε επαρχία Πριν το στείλω του στέλνω φωτογραφίες για να δεί την κατάσταση καί αυτός το δέχεται και συμφωνούμε και στην τιμή Στέλνω τό κομπιούτερ χωρίς να έχω πρώτα πάρει τα λεφτά Όταν βλέπει το κομπιούτερ του βρίσκει ένα σωρό ελαττώματα και προφανώς ζητάει να του χαμηλώσω την τιμή Τού είπα να μου το επιστρέψει Ελπίζω να μου το επιστρέψει Εφοσον τα βρηκατε και συμφωνησε να το αγορασει δεν του το εστειλες με αντικαταβολη? Εστειλες το pc σε ενα αγνωστο παραλήπτη χωρις αντικαταβολη, τωρα αυτος παρελαβε σαν κυριος το μηχανημα απο τα κουριερ και το δουλευει και εσυ περιμενεις να σου βαλει χρηματα? Πραγματικα δεν εχω ξανα ακουσει πιο περιεργη ιστορια αγοραπωλησιας και ουτε εχω καταλαβει τι ειδους "συμφωνια" εχετε κανει. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw 4
triplex1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Εγω θελω να μου στειλει καποιος ενα αυτοκινητο με γεματο ρεζερβουαρ να το κανω βολτες για να δω αν μου κανει και μετα θα σκεφτω αν θα δωσω τα λεφτα. Απλα δεν γινονται αυτα ουτε στα εργα επιστημονικης φαντασιας μιλαμε γι αυτο να υποθεσω
SabotazNic Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δεν φταιει η ελληνικη νοοτροπια, σε ολες τις χωρες κανουν παζαρια για τις τιμες. Εδω ομως φταιει η ανθρωπινη αφελεια. Ας πουμε οτι κατα 99% εχασες 100 ευρω. Μαθημα για να μην χασεις πιο πολλα την επομενη 1
Λύση npapageo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Έστειλα το κομπιούτερ μετά από συζητήσεις με το άτομο πού είδα ότι είναι γνώστης και παλαιός στο αντικείμενο και μου έδωσε εμπιστοσύνη Σήμερα πάντως έστειλε πίσω το κομπιούτερ 1 2
Pwpwpw Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, npapageo είπε Έστειλα το κομπιούτερ μετά από συζητήσεις με το άτομο πού είδα ότι είναι γνώστης και παλαιός στο αντικείμενο και μου έδωσε εμπιστοσύνη Σήμερα πάντως έστειλε πίσω το κομπιούτερ Εγω παλι συνεχιζω να μην καταλαβαινω τι κανονισατε στην συναλλαγη. Ο αγοραστης θα παραλαμβανε το δεμα τσαμπε χωρις αντικαταβολη και τα λεφτα θα τα εδινε ποτε ακριβως? Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw
npapageo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Το άτομο είχε γνώσεις και ήταν παλιός στο αντικείμενο Πάντως το έστειλε πίσω σήμερα
HateMe Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Άλλαξε τίτλο σε "Ελληνική αφέλεια" καλύτερα. Δεν θα σας καταλάβω ποτέ ρε φίλε.
Pwpwpw Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, npapageo είπε Το άτομο είχε γνώσεις και ήταν παλιός στο αντικείμενο Πάντως το έστειλε πίσω σήμερα Δεν ρωτησα αν ειχε γνωσεις η ηταν ασχετος, η ερωτηση μου ηταν τι ειχατε συμφωνησει σχετικα με την πληρωμη. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw 1
npapageo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δεν είναι αφέλεια όταν κάποιος ασχολείται με το αντικείμενο τόσα χρόνια
forgotten Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 βλεπω το θεμα σε λιγο να μετατρεπεται στο μου επεστρεψαν ενα τουβλο...
npapageo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Δεν ρωτησα αν ειχε γνωσεις η ηταν ασχετος, η ερωτηση μου ηταν τι ειχατε συμφωνησει σχετικα με την πληρωμη. Είχαμε συμφώνησει θα το πληρνε αφού το παραλάμβανε
Pwpwpw Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, npapageo είπε Δεν είναι αφέλεια όταν κάποιος ασχολείται με το αντικείμενο τόσα χρόνια Ενταξει τωρα βεβαιωθηκα οτι απλα τρολαρεις. Μόλις τώρα, forgotten είπε βλεπω το θεμα σε λιγο να μετατρεπεται στο μου επεστρεψαν ενα τουβλο... Οχι ηταν γνωστης ο αγοραστης και ασχολειται χρονια με το αντικειμενο παλι καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα