Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν ήσασταν σε κατάσταση αναζήτησης εργασίας, και είχατε μέλος της οικογένειας ο οποίος δραστηριοποιείται πάνω στον τομέα σας και πιθανώς χρειάζεται άτομα της ειδικότητάς σας, θα τον προσεγγίζατε εσείς ή θα περιμένατε από τον ίδιο; Είναι αρκετά κοντινό πρόσωπό μου και αυτο με προβληματίζει.

Επεξ/σία από Jesse007
Δημοσ.

Εξαρτάται από την περίπτωση. Πρέπει να δώσεις περισσότερες λεπτομέρεις.

Σε μικροεπιχείρηση πχ μικρό λογιστικό γραφείο που θα είστε στον ίδιο χώρο όλη την ώρα δε θα το επέλεγα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tasoe είπε

Εξαρτάται από την περίπτωση. Πρέπει να δώσεις περισσότερες λεπτομέρεις.

Σε μικροεπιχείρηση πχ μικρό λογιστικό γραφείο που θα είστε στον ίδιο χώρο όλη την ώρα δε θα το επέλεγα.

βιομηχανια τροφίμων με 80 ατομα προσωπικο ολο το χρονο / 500 εποχιακο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, tasoe είπε

Έπρεπε ήδη να τον έχεις πάρει τηλέφωνο.

μπορει να αιτιολογηθει αυτη η αποψη οτι το πλησιασμα πρεπει να γινει απο τον δυνητικα εργαζομενο; δεν το λεω κακοπροαιρετα, γνωμες ψαχνω.

Επεξ/σία από Jesse007
Δημοσ.

αν ηταν σωστος και ηξερε τι σπουδασες, θα σου το ειχε πει χρονια πριν, οτι εσενα μολις τελειωσεις τις σπουδες σε θελω μαζι μου.

θελω περισσοτερες λεπτομεριες για να βγαλω αποφαση

Δημοσ.

Και γω θέλω περισσότερες λεπτομέρειες. Τείνω όμως στο ότι πρέπει να πάρει ο ενδιαφερόμενος, ώστε να καταγραφεί ότι ΕΣΥ τον έχεις ανάγκη και όχι αυτός. Αν σε πάρει αυτός θα είναι σαν να του κάνεις χάρη που πας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, tasoe είπε

Και γω θέλω περισσότερες λεπτομέρειες. Τείνω όμως στο ότι πρέπει να πάρει ο ενδιαφερόμενος, ώστε να καταγραφεί ότι ΕΣΥ τον έχεις ανάγκη και όχι αυτός. Αν σε πάρει αυτός θα είναι σαν να του κάνεις χάρη που πας.

δεν το βλεπω θεμα χαρης που παω. πιο πολυ οτι με δεσμευει στο να μην μπορεσω να αρνηθω ισως φοβαται ο ιδιος. δεν γνωριζει δηλαδη παρα τις σπουδες μου τι εχω σκοπο να κανω και με τι να ασχοληθω.

18 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

αν ηταν σωστος και ηξερε τι σπουδασες, θα σου το ειχε πει χρονια πριν, οτι εσενα μολις τελειωσεις τις σπουδες σε θελω μαζι μου.

θελω περισσοτερες λεπτομεριες για να βγαλω αποφαση

ξερει τι εχω τελειωσει. γνωριζει οτι ψαχνω δουλεια. εμμεσα οταν εχει συζητηθει αυτο (απο τηλεφωνο και οχι εκτενως) μου εχει πεταξει ατακες "θα βρεις". επισης γνωριζω οτι η διοικηση μεταξυ τους ειναι σε κακη περιοδο και οτι υπαρχει ο φοβος απο μεριας οτυ να με παρει καπου και σε μερικα χρονια να μην εχει μελλον η εταιρια, με αποτελεσμα να πρεπει να ξεκινησω εγω απο το 0. ο μονος λογος που πιστευω οτι δεν μου εχει προτεινει ειναι αυτος, οχι οτι δεν του κανω η οτι δεν με θελει ή οτι δεν μπορει ακομα και αν δεν με χρειαζεται αμεσα να βρει τροπο να με χωσει. ειμαστε κοντα και κανει τα παντα για να μας βοηθησει σε πολλους τομεις.

Επεξ/σία από Jesse007
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

"Θα βρεις"

Πηρες την απάντηση σου, ξέχασε τον

αν και εγω ετσι το καταλαβα. ισως να εξηγησω λιγο καλυτερα. δεν του συζητησα την πιθανοτητα να παω εκει. του ειπα οτι τωρα που τελειωσα με τις υπολοιπες υποχρεωσεις μπαινω σε νεο κεφαλαιο να βρω δουλεια. δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι τοσο ξεκαθαρη η απαντηση.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Jesse007 είπε

αν και εγω ετσι το καταλαβα. ισως να εξηγησω λιγο καλυτερα. δεν του συζητησα την πιθανοτητα να παω εκει. του ειπα οτι τωρα που τελειωσα με τις υπολοιπες υποχρεωσεις μπαινω σε νεο κεφαλαιο να βρω δουλεια. δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι τοσο ξεκαθαρη η απαντηση.

αν ο κυριος εχει θεση ευθυνης, καταλαβε ακριβως τι του ειπες και σου εδωσε μια ευγενική απαντηση.... τα εχω ακουσει κι εγω αυτα και ξερω...

• Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Jesse007 είπε

ξερει τι εχω τελειωσει. γνωριζει οτι ψαχνω δουλεια. εμμεσα οταν εχει συζητηθει αυτο (απο τηλεφωνο και οχι εκτενως) μου εχει πεταξει ατακες "θα βρεις".

Εφαγες ακυρο, ξεκαθαρο. Βεβαια το γεγονος οτι εφαγες ακυρο πριν 3-4-5 μηνες δεν σημαινει οτι τωρα απαραιτητα δεν ψαχνουν κοσμο! Εγω θα ελεγα κανε μια ακομη προσπαθεια, τι εχεις να χασεις? Ισως θα ηταν καλυτερα να βαλεις καποιον κοινο σας γνωστο εμπιστοσυνης να ρωτησει ωστε να μην γινει πολυ αβολο αν δεν υπαρχει κατι.

Ταυτοχρονα, φτιαξε το βιογραφικο σου και στελνε φουλ οπου υπαρχουν θεσεις που σε ενδιαφερουν.

• Like 3
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Jesse007 είπε

Εαν ήσασταν σε κατάσταση αναζήτησης εργασίας, και είχατε μέλος της οικογένειας ο οποίος δραστηριοποιείται πάνω στον τομέα σας και πιθανώς χρειάζεται άτομα της ειδικότητάς σας, θα τον προσεγγίζατε εσείς ή θα περιμένατε από τον ίδιο; Είναι αρκετά κοντινό πρόσωπό μου και αυτο με προβληματίζει.

μιας και εχω τυχει να ειμαι απο την αναποδη μερια:

αν ο συγγενης σου ειναι ο ιδιοκτητης πες του το, δεν εχεις να χασεις κατι. Για παραδειγμα παρε ενα τηλ ή βρες τον και πες χωρις να κρυβεσαι οτι ψαχνω δουλεια, αν εχεις κατι στην ειδικοτητα μου ενημερωσε με. Δεν εχεις να ντραπεις σε κατι ουτε ειναι ελεημοσυνη.

Μπορει να νομιζει οτι δε θες να δουλεψεις σε συγγενη.

Αν τωρα ειναι στελεχος δε θα το προτεινα μιας και ο ιδιος ισως δε θελει να ασχοληθει γιατι θα βρεθει σε ασχημη θεση αν δε πανε τα πραγματα καλα : τι μας τον εφερες αυτον/αυτη που δε ξερει τι δουλεια;

απλα πραγματα

• Like 4
Δημοσ.

Για μενα δεν υπαρχουν ντροπες σε αυτα τα πραγματα δεν ζητας δανεικα ουτε να ζητιανεψεις.

Δουλεια θες σε τομεα που εχει αμεση επαφη. Ενα τηλεφωνο οπως εγραψαν απο πανω με πολυ ωραια "Για παραδειγμα παρε ενα τηλ ή βρες τον και πες χωρις να κρυβεσαι οτι ψαχνω δουλεια, αν εχεις κατι στην ειδικοτητα μου ενημερωσε με. Δεν εχεις να ντραπεις σε κατι ουτε ειναι ελεημοσυνη."

Να ζήσεις θες και να βιοποριστής.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Jesse007 είπε

Πολύ απλά, για κάποιο λόγο δεν σε εμπιστεύεται !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...