Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

εχω αυτο το παραξενο προβλημα που γραφω στον τιτλο. Ξαφνικα δεν ειχα ιντερνετ γενικα, εκανα ενα reboot το router και τωρα πχ οι σελιδες στο browser φορτωνουν, ενω το discord στο ιδιο pc και το ps5 δεν εχουν. Και στο κινητο, το facebook φορτωνει, η cosmote app ομως οχι.

Μου ξανα ετυχε πριν κανα 10+ μερες, επικοινωνησα με το support, κατι εκανε η κοπελια και οταν την ρωτησα τι μπορω να κανω για αν ξανατυχει, μου ειπε "πρεπει να κανουμε αλλαγες απο μερια μας, δεν μπορειτε εσεις να κανετε κατι"

Ισχυει αυτο? Γιατι τωρα, πρεπει να περιμενω μεχρι αυριο να το ξαναφτιαξουν

@poulinos Καμια ιδεα?

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

Πιστεύω ότι παίρνεις μόνο διεύθυνση IPv6. Π.χ. μπορείς να μπεις στο https://1.1.1.1/; Φαντάζομαι Cosmote έχεις. Είναι μια απλή ρύθμιση για αυτούς (Rollback IPv6-only) οπότε ξαναμίλα με το support, 24ωρο είναι, μπορείς και τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Πιστεύω ότι παίρνεις μόνο διεύθυνση IPv6. Π.χ. μπορείς να μπεις στο https://1.1.1.1/; Φαντάζομαι Cosmote έχεις. Είναι μια απλή ρύθμιση για αυτούς (Rollback IPv6-only) οπότε ξαναμίλα με το support, 24ωρο είναι, μπορείς και τώρα.

Ναι τελικα εστειλα και οντως βρηκα ατομο και το εφτιαξαν. Ναι cosmote

Θα το εχω υποψιν το παραπανω τεστ για οταν μου το ξανα εμφανισει. 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Γενικά μπορείς σε μια σελίδα όπως το https://www.ipaddress.com/ ή μέσα από το router να τσεκάρεις αν παίρνεις διεύθυνση IPv4 (που είναι η κλασική μορφή xxx.xxx.xxx.xxx όπου xxx αριθμοί :P ).

Αυτο ομως μπορει να λυθει απο μερια μας? Τελικα με ενημερωσε οτι το τσατ ναι μεν ειναι 9-21:00, αλλα το 13788 ειναι 24ωρο

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
4 minutes ago, SabotazNic said:

Αυτο ομως μπορει να λυθει απο μερια μας?

Δεν μπορεί. Είναι σαν προφίλ της σύνδεσής σου και πρέπει αναγκαστικά να το αλλάξουν αυτοί. Πάντως δεν επαναφέρεται συνήθως, δεν ξέρω γιατί σου ξαναδημιουργήθηκε το πρόβλημα μέσα σε τόσες λίγες μέρες (αν είναι όντως αυτός ο λόγος).

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 01/01/2023 at 19:51, SabotazNic said:

Καλησπερα,

εχω αυτο το παραξενο προβλημα που γραφω στον τιτλο. Ξαφνικα δεν ειχα ιντερνετ γενικα, εκανα ενα reboot το router και τωρα πχ οι σελιδες στο browser φορτωνουν, ενω το discord στο ιδιο pc και το ps5 δεν εχουν. Και στο κινητο, το facebook φορτωνει, η cosmote app ομως οχι.

Μου ξανα ετυχε πριν κανα 10+ μερες, επικοινωνησα με το support, κατι εκανε η κοπελια και οταν την ρωτησα τι μπορω να κανω για αν ξανατυχει, μου ειπε "πρεπει να κανουμε αλλαγες απο μερια μας, δεν μπορειτε εσεις να κανετε κατι"

Ισχυει αυτο? Γιατι τωρα, πρεπει να περιμενω μεχρι αυριο να το ξαναφτιαξουν

@poulinos Καμια ιδεα?

γενικως ναι δεν μπορεις να κανεις πολλα

On 01/01/2023 at 19:57, infin1tyGR said:

το βλεπει και απο site αλλα και απο το ρουτερ

On 01/01/2023 at 20:01, SabotazNic said:

Ναι τελικα εστειλα και οντως βρηκα ατομο και το εφτιαξαν. Ναι cosmote

Θα το εχω υποψιν το παραπανω τεστ για οταν μου το ξανα εμφανισει. 

και μεσα απο τον ρουτερ μπορεις να δεις αν εχεις ipv4 ή αν εχεις Ipv6 ή και τα δυο

On 01/01/2023 at 20:18, SabotazNic said:

Αυτο ομως μπορει να λυθει απο μερια μας? Τελικα με ενημερωσε οτι το τσατ ναι μεν ειναι 9-21:00, αλλα το 13788 ειναι 24ωρο

απο την δικια σου πλευρα δεν μπορεις να κανεις πολλα γενικοτερα .profile, fast path,interleave,να βγεις απο cgnat κτλ γινονται ολα απο τον παροχο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...