thanasiskg Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα και καλή χρονιά, κάνω hotspot από το κινητό στο pc μου και κάθε μια ώρα με πετάει . Το κινητό μου είναι το mi note 10 όταν συνδέομαι με το wifi του router δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω?
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 ναι κοιτα τις ρυθμίσεις στο κινητό,μπορεί να κλείνει την σύνδεση αν μένει ανενεργό για Χ λεπτά.Ή να έχει όριο την μια ώρα σύνδεσης.
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 On 01/01/2023 at 17:25, thanasiskg said: Καλησπέρα και καλή χρονιά, κάνω hotspot από το κινητό στο pc μου και κάθε μια ώρα με πετάει . Το κινητό μου είναι το mi note 10 όταν συνδέομαι με το wifi του router δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω?
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, thanasiskg είπε που το βρισκω αυτο ? Στο κινητό σου.Ρυθμίσεις,δίκτυο κλπ,wifi hotspot ,,,,,,,,,,,
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 On 12/01/2023 at 12:31, poulinos said: παρατεταμενα πανω στο hot spot μετα configure και μετα advanced.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα