adi32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, HateMe είπε Σίγουρα του το έκλεψαν η του έπεσε σε καμιά χέστρα ; Δεν πάτε μαζί μια βόλτα να ψάξετε μέχρι και σε γλάστρες; Κανονικά δεν θα το ανέφερα καν, αλλά λέω οκ.. για να μην θυμάται έναν κωδικό που είναι φουλ σημαντικός, ποιος ξέρει τι άλλη πατάτα θα έκανε; Θα πάει να ψάξει πάλι αλλά δε νομίζω να βρει τίποτα. Δεν ξέρω πως λειτουργούν τα iphone. Ή έχει ξεφορτισει και κλείσει ή πέταξαν τη sim. Στο Android έχω κάνει ένα κόλπο αν χαθεί. Έχω βάλει μια μακροεντολη που αν καλέσω από ένα συγκεκριμένο νούμερο ή στείλω sms συνδέεται μόνο του στο Internet ανοίγει τοποθεσία βγάζει φωτογραφία σελφι και στέλνει φώτο και τοποθεσία στο email μου. Το ίδιο και αν πάει κάποιος να το ξεκλειδώσει και αποτύχει. Βέβαια αν βγάλει τη σιμ δε γίνεται τίποτα. Με esim γίνεται δουλειά? 1
atheatos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, adi32 είπε Θα πάει να ψάξει πάλι αλλά δε νομίζω να βρει τίποτα. Δεν ξέρω πως λειτουργούν τα iphone. Ή έχει ξεφορτισει και κλείσει ή πέταξαν τη sim. Στο Android έχω κάνει ένα κόλπο αν χαθεί. Έχω βάλει μια μακροεντολη που αν καλέσω από ένα συγκεκριμένο νούμερο ή στείλω sms συνδέεται μόνο του στο Internet ανοίγει τοποθεσία βγάζει φωτογραφία σελφι και στέλνει φώτο και τοποθεσία στο email μου. Το ίδιο και αν πάει κάποιος να το ξεκλειδώσει και αποτύχει. Βέβαια αν βγάλει τη σιμ δε γίνεται τίποτα. Με esim γίνεται δουλειά? Σε ποιο Android έχεις κάνει το κόλπο ? Γιατί υπάρχουν πολλά Android εκεί έξω και σε κάποια το factory reset είναι υπόθεση πεντάλεπτου να γίνει και χωρίς να συνδεθει το τηλέφωνο στο internet.Όποτε μέχρι να στείλεις το μυνημα ο άλλος το έχει κάνει σαν καινούργιο ….δεν μιλάω μόνο να βγάλει την sim . Το iPhone του φίλου σου ο μόνος τρόπος να χρησιμοποιηθεί είναι για ανταλακτικα . Αν ενεργοποιηθεί σε περιβάλλον με αλλά iPhone μπορεί να εντοπιστεί και χώρος την sim. Έχει μηχανισμό αντίστοιχο του air tag. https://www.pocket-lint.com/phones/news/apple/149336-how-apple-s-u1-chip-adds-amazing-new-capabilities-to-the-iphone Μιας και έχει πρόσβαση στον λογαριασμό του αν δεν έχει γίνει κομμάτια το iPhone θα το βρει στο find my iPhone. ΥΓ. Καλό είναι να αποφεύγεις αναφορές σε Android σχετικά με την προστασία από κλοπή , γιατί πέρα κάποιον συγκεκριμένων συσκευών οι περισσότερες στο τομέα αυτό είναι για γέλια . Επίσης δεν είμαστε άσχετοι με το Android και γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα του και τα κολπα του…
adi32 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, atheatos είπε Σε ποιο Android έχεις κάνει το κόλπο ? Γιατί υπάρχουν πολλά Android εκεί έξω και σε κάποια το factory reset είναι υπόθεση πεντάλεπτου να γίνει και χωρίς να συνδεθει το τηλέφωνο στο internet.Όποτε μέχρι να στείλεις το μυνημα ο άλλος το έχει κάνει σαν καινούργιο ….δεν μιλάω μόνο να βγάλει την sim . Το iPhone του φίλου σου ο μόνος τρόπος να χρησιμοποιηθεί είναι για ανταλακτικα . Αν ενεργοποιηθεί σε περιβάλλον με αλλά iPhone μπορεί να εντοπιστεί και χώρος την sim. Έχει μηχανισμό αντίστοιχο του air tag. https://www.pocket-lint.com/phones/news/apple/149336-how-apple-s-u1-chip-adds-amazing-new-capabilities-to-the-iphone Μιας και έχει πρόσβαση στον λογαριασμό του αν δεν έχει γίνει κομμάτια το iPhone θα το βρει στο find my iPhone. ΥΓ. Καλό είναι να αποφεύγεις αναφορές σε Android σχετικά με την προστασία από κλοπή , γιατί πέρα κάποιον συγκεκριμένων συσκευών οι περισσότερες στο τομέα αυτό είναι για γέλια . Επίσης δεν είμαστε άσχετοι με το Android και γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα του και τα κολπα του… Καλά σίγουρα αν το κλείσει και κάνει reset πετάξει και την κάρτα τελείωσε. Εγώ περισσότερο το έχω αν το χάσω κάπου και έχω αφήσει κλειστα δεδομένα και τοποθεσία ή αν πάει κάποιος να μου το ανοίξει να δω ποιος είναι. Σε iPhone θα βοηθούσε περισσότερο να έχει esim? Το ότι το finder το βρήκε στην ίδια περιοχή αλλά το πρωί ή σημαίνει ότι έμεινε από μπαταρία ή ότι το βρήκε κάποιος εκείνη την ώρα και το έκλεισε?
koutsis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 57 λεπτά πριν, adi32 είπε Καλά σίγουρα αν το κλείσει και κάνει reset πετάξει και την κάρτα τελείωσε. Εγώ περισσότερο το έχω αν το χάσω κάπου και έχω αφήσει κλειστα δεδομένα και τοποθεσία ή αν πάει κάποιος να μου το ανοίξει να δω ποιος είναι. Σε iPhone θα βοηθούσε περισσότερο να έχει esim? Το ότι το finder το βρήκε στην ίδια περιοχή αλλά το πρωί ή σημαίνει ότι έμεινε από μπαταρία ή ότι το βρήκε κάποιος εκείνη την ώρα και το έκλεισε? Σημαίνει ότι τελευταία φορά που είχε Internet και έδωσε στίγμα ήταν τότε. Άρα μετά ή έσβησε τελείως ή δεν είχε Internet.
adi32 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Είχε γίνει μήνυση κατ αγνώστων και κλείδωμα της συσκευής. Υπάρχει ένας τύπος στο Facebook market που πουλάει πολλά iPhone κλειδωμένα με 100-200€ και έχει και φώτο με ένα παρόμοιο. Ο τύπος βάζει και φωτογραφίες του και καταλαβαίνει κανείς τι είναι Στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ή στην αστυνομία πάμε?
Tasos19s Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Ας μπει πρώτα από έναν υπολογιστή ή από ένα άλλο κινητό στο iCloud.com και να πατήσει ξέχασα τον κωδικό μου Μετά θα πάει βήμα βήμα να επαναφέρει τον κωδικό του και να τον αλλάξει Αν δεν μπορεί να απαντήσει ούτε στα βήματα αυτά τότε ξεχνάει το iPhone και επίσης τον λογαριασμό του στο iCloud που μπορεί να είχε μέσα και επαφές και οτιδήποτε άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα