TH3R10N Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, mphxths είπε οχιιιιιιιιιιιιι , γιατι το εκανες αυτοοοοοοοοοοοο ? Περα απο την πλακα , το a52s ειναι απο τα καλυτερα κινητα της μεσαιας κατηγοριας. Αν και overkill , για 130 ευρω διαφορα προσωπικα θα πηγαινα στο s21 fe. Οχι οτι μου περισσευουν τα λεφτα , αλλα για 130 ευρω μεταπηδας στην "πανω" κατηγορια. Τεσπα , καλοδουλευτο YΓ : Εχε υποψη σου οτι το a52s , αν και περιλαμβανει φορτιστη , αυτος ειναι 15αρης , ενω το κινητο υποστηριζει μεχρι και 25αρα φορτιση. Ξερω , ειπες οτι εχεις αλλον φορτιστη , απλα το αναφερω , μην πας και χρησιμοποιησεις τον δικο του και απορεις γιατι δεν φορτιζει γρηγορα. Και για μια ακομα φορα θυμιζω... samsung switch Το σκέφτηκα, το ξανασκεφτηκα το ξαναματασκεφτηκα και τελικά πήγα στο A52...οχι μόνο για τα 130 ευρώ, αλλά και γιατί πιστεύω πραγματικά ότι και αυτό θα με καλύψει και με το παραπάνω σε αυτά που θέλω 😉 Σαφώς και είναι άλλη κατηγορία από το S21, αλλά από τη στιγμή που δεν μου είναι απαραίτητο αυτό το παραπάνω έκατσα στα αυγά μου που λένε 😂 Για τον φορτιστή ναι, το διάβασα κι εγώ ότι έχει 15W μέσα. Εγω ούτως ή άλλως με τον Baseus τον 30αρι που έχω θα το φορτίζω και φυσικά θα χρησιμοποιησω το switch! Ευχαριστώ πολύ και πάλι! 😊
GATE123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Εάν τα έβαλες κάτω και είδες ότι το A52s σε ικανοποιεί τότε καλά έκανες. 1
TH3R10N Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 παίδες καλησπέρα και πάλι, μια ερώτηση αν γνωρίζει κανείς...η κάμερα του A52s σαν σχεδίαση είναι ολόιδια με του A53? ρωτάω γιατί βρίσκω ένα σκασμό προστατευτικά για την κάμερα του Α53, αλλά για το Α52 δεν υπάρχουν διαθέσιμα (πλην του Spigen Optik που βρήκα σε ένα και μόνο κατάστημα, αλλά στα 20 ευρώ!)
Λύση GATE123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, TH3R10N είπε παίδες καλησπέρα και πάλι, μια ερώτηση αν γνωρίζει κανείς...η κάμερα του A52s σαν σχεδίαση είναι ολόιδια με του A53? ρωτάω γιατί βρίσκω ένα σκασμό προστατευτικά για την κάμερα του Α53, αλλά για το Α52 δεν υπάρχουν διαθέσιμα (πλην του Spigen Optik που βρήκα σε ένα και μόνο κατάστημα, αλλά στα 20 ευρώ!) Είναι ίδιο με το Samsung A52 & A72 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα