Προς το περιεχόμενο

ts καταληξη αρχειο video. MPEG2 εγγραφη απο tv -ΜΕ ΠΟΙΟ apps ανοιγει?δε βρηκα κατι!

Goriillaki5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σε windows ,

φλασακι usb αλλα και εξωτερικη μοναδα usb σκληρου τα γραφει σε μορφη ts

πως στο καλο ανοιγουν να τα δω?

εχω δοκιμασει ολους τους γνωστους player τιποτα! δηθεν free απο αναζητηση που κατεβασα απ οιντερνετ το ιδιο....

1) θελει πρωτα μετατροπη σε avi ή mpeg4 κτλ? αν ναι,με ποιο προγραμματακι free?

2) ΓΙΝΕΤΕ αναπαραγωγη μεσω της smart tv οπου εγινε η εγγραφη, αλλος τροπος σε υπολογιστη?

επισης μια ερωτηση  Η SMART TV hitach κανει εγγραφη σε mpeg2  ts.   ΟΛΕΣ ΟΙ TV οι καπως φτηνες σε ιδια μορφη αρχειου βιντεο κανουν ? δεν εχει με mpeg4 πχ? ή αλλης μορφης?

καθε βοηθεια ευχαριστω,καλη χρονιά χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αρχή, χαλάρωσε και μην τρελαίνεσαι. Τα ts (mpeg2 transport stream) είναι απλά αρχεία και θα έπρεπε να ανοίγουν με όλους τους players. Δεν ξέρω τι δοκίμασες μέχρι τώρα αλλά τα mpc/hc, vlc, mpv κτλ ανοίγουν κανονικά τα ts αρχεία.

Δοκίμασε το mpc/hc πρώτα. Πήγαινει στο Latest build και κατέβασε (πατώντας στο Assets) όποιο θέλεις ανάλογα με το λειτουργικό σου (32/64). Τα zip είναι portable και δεν έχουν εγκατάσταση.

Επεξ/σία από micos000

δε τρελαινομαι....

απλα μου τ ην εδωσε που ολοι οι γνωστοι player δε τα τρεχουν!

θα δω αυτο που μου ειπες το κανω σεταπ τωρα το προγραμμα.....

το ξερω το γνωστο αυτο προγραμματακι φυσικα χρονια τωρα...

ουτε με αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειτε ανοιγμα να βρει το /τα αρχεια ts ειτε τα σερνω να πανε ενα ενα η ολα μαζι τιποτα....

κανενας  players δε μου τα τρεχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και καλα θα κανουν αναπαραγωγη μα τιποτα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ω, σωστά.Αυτό που λέει ο Che

Πλέον τα set-top boxes κλειδώνουν τις εγγραφές τους και η αναπαραγωγή γίνεται μόνο από τις ίδιες συσκευές. Το έχω ξαναδεί το κόλπο. Έχω ένα παλιό κουτί για digea όπου οι εγγραφές γίνονται χωρίς προστασία και ένα άλλο νεώτερο το οποίο κλειδώνει τις εγγραφές.

Ας όψονται τα πνευματικά δικαιώματα.

Επεξ/σία από micos000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και 'γω σε decoder γράφω γι' αυτόν τον λόγο.

Απ' τους φθηνούς decoders που έχω δοκιμάσει, ο μόνος που δεν τα έφτυσε μέσα στο πρώτο εξάμηνο είναι αυτός https://www.skroutz.gr/s/33065355/MAX-T2021-Ψηφιακός-Δέκτης-Mpeg-4-Full-HD-1080p-με-Λειτουργία-PVR-Εγγραφή-σε-USB-Σύνδεσεις-HDMI-USB.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share

Γράφεις ό,τι θέλεις με προγραμματισμό, χωρίς να απασχολείς την τηλεόραση, τα αρχεία (.ts) είναι ξεκλείδωτα, τα κόβεις και τα ράβεις (αν θες) με το Avidemux και είσαι κύριος. 

Για την ακρίβεια είναι αυτός https://www.skroutz.gr/s/20111517/MAX-T2-H-265-DVB-T2-HEVC-Ψηφιακός-Δέκτης-Mpeg-4-Full-HD-1080p-με-Λειτουργία-PVR-Εγγραφή-σε-USB-Σύνδεσεις-SCART-HDMI-USB.html?utm_campaign=skroutz_share&utm_source=ios

που κάνει και αναπαραγωγή h265 αλλά τον είχα βρει σε πολύ χαμηλότερη τιμή, κάτω από 20€. Τον πρώτο τον είχα παλιότερα και τον έδωσα στην πεθερά. Δουλεύει μια χαρά κι αυτός. 

Επεξ/σία από CheOnWeb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, micos000 said:

Εγώ έχω έναν crystal audio prime hd (δεν βγαίνει πλέον) και μου βγήκε πολύ καλός μέχρι τώρα.

Είχα πάρει Crystal Audio (δεν θυμάμαι μοντέλο) και με είχε βολέψει αλλά για κάποιον λόγο χάλασε γρήγορα (γενικά βγάζει συμπαθητικά προϊόντα πάντως), όπως και ένας Osio που είχα πάρει. Άλλοι δύο που δεν θυμάμαι μάρκα επίσης τα έφτυσαν γρήγορα. Δεν ξέρω τι κατάρα έχει πέσει σ' αυτό το σπίτι, μόνο οι MAX έχουν επιβιώσει😂

Επεξ/σία από CheOnWeb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...