Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία.

Θέλω να βρω ένα πρόγραμμα ώστε να μπορώ να φτιάξω ένα βίντεο με φωτογραφίες, να μπορώ να βάλω εφέ σε κάθε φωτογραφία και να βάλω ήχο..

Κατέβασα το filmora αλλά όταν κάνω εξαγωγή το βίντεο μου βγάζει υδατογράφημα την ονομασία του προγράμματος.

Τι έχετε να προτείνετε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Movie Maker 2012. Δωρεάν, απλό, καλό και στα Ελληνικά. Το λινκ είναι για τον offline installer γιατί η ms έχει αποσύρει το πρόγραμμα αλλά δουλεύει κανονικά στα 10άρια.

Στην εγκατάσταση άσε μόνο το Φωτογραφίες και βίντεο και ξετσεκάρισε όλα τα άλλα.

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Movie Maker 2012. Δωρεάν, απλό, καλό και στα Ελληνικά. Το λινκ είναι για τον offline installer γιατί η ms έχει αποσύρει το πρόγραμμα αλλά δουλεύει κανονικά στα 10άρια.

Στην εγκατάσταση άσε μόνο το Φωτογραφίες και βίντεο και ξετσεκάρισε όλα τα άλλα.

Το movie maker το θυμαμαι από τα 7αρια... Είναι έμπιστη η σελίδα ή θα κολλήσω τίποτα?

Το davinci resolve αξίζει να το κατεβάσω? Επίσης είναι δωρεάν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έμπιστη είναι και το έχω κατεβάσει κι εγώ από εκεί και το έχω στήσει. Είναι ο κλασσικός Essentials Live Installer της ms και το έβαλα πριν κανέναν χρόνο χωρίς προβλήματα.

Το davinci για αυτό που θέλεις είναι overkill, εκτός αν θέλεις να ασχοληθείς περαιτέρω με το video editing.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
2 hours ago, pavloa said:

Το davinci resolve αξίζει να το κατεβάσω? Επίσης είναι δωρεάν?

Ό,τι είπε ο micos.

Έχει δωρεάν version (πλήρης για τους περισσότερους, χωρίς υδατογράφημα ή άλλου τύπου περιορισμό) και έχει και το Resolve Studio που είναι επί πληρωμή. 

Δημοσ.

Τελικά κατέβασα στο pc το davinci έχει πολλές λειτουργίες και μου άρεσε.

Απλά η γυναίκα μου επειδή το ήθελε στο laptop (την  βολεύει πιο πολύ) το εγκατέστησα στο λαπτοπ αλλά όταν ανοίγει μου λέει ότι δεν υποστηρίζει την κάρτα γραφικών.

Οπότε αναγκαστικά στο λαπτοπ θα κατεβάσω το movie maker ή κάτι άλλο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pavloa είπε

Τελικά κατέβασα στο pc το davinci έχει πολλές λειτουργίες και μου άρεσε.

Απλά η γυναίκα μου επειδή το ήθελε στο laptop (την  βολεύει πιο πολύ) το εγκατέστησα στο λαπτοπ αλλά όταν ανοίγει μου λέει ότι δεν υποστηρίζει την κάρτα γραφικών.

Οπότε αναγκαστικά στο λαπτοπ θα κατεβάσω το movie maker ή κάτι άλλο.

Το Davinci είναι μεν πρόγραμμα με το οποίο θα κάνεις δουλειά αλλά για την περίπτωση σου είναι σαν να προσπαθείς να καρφώσεις πινέζα με κομπρεσέρ.

Επίσης είναι αρκετά «βαρύ» για να τρέξει οπουδήποτε.

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, dpolal είπε

Το Davinci είναι μεν πρόγραμμα με το οποίο θα κάνεις δουλειά αλλά για την περίπτωση σου είναι σαν να προσπαθείς να καρφώσεις πινέζα με κομπρεσέρ.

Επίσης είναι αρκετά «βαρύ» για να τρέξει οπουδήποτε.

Το επεσήμανα κι εγώ πριν αυτό. Μπορεί όμως ο Παύλος να θέλεις να ασχοληθεί περισσότερο με το video editing.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, micos000 είπε

Το επεσήμανα κι εγώ πριν αυτό. Μπορεί όμως ο Παύλος να θέλεις να ασχοληθεί περισσότερο με το video editing.

Όντως, με το παλιό, καλό movie maker μπορεί να κάνει μια χαρά την δουλειά του έτσι όπως την περιέγραψε αρχικά.

Το davinci κάνει παπάδες, όμως θέλει αρκετό διάβασμα για να μπορέσεις να ασχοληθείς και σχετικά δυνατό μηχάνημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...