Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 12 ώρες πριν, aris.04 είπε Να βρεις με τι θέλεις να ασχοληθείς και με τι θες να βγάζεις το ψωμί σου και χτίσε τις γνώσεις σου πάνω σε αυτό. Απλά να μαθαίνεις πράγματα χωρίς να ξέρεις που χρησιμεύουν οδηγεί σε αυτό που έχεις αυτήν την στιγμή εσύ. Για να δεις τι θέλεις να κάνεις πρέπει να βγεις εκεί έξω και να δοκιμάσεις διάφορα που αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε αποτυχίες, που δεν είναι κάτι κακό όλοι έχουμε αποτύχει σε κάτι… Οι πρώτες φορές είναι δύσκολες.. 😁 Σε άλλο ποστ είχα αναφέρει τι θέλω να κάνω στην ζωή μου . Θέλω να γίνω μοντέλο.
kostasbm Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 έχεις σπουδάσει κάτι που δεν σου αρέσει(μπορεί να έπαιξε ρόλο και η οικογενειακή πίεση)... έφτασες σε ένα σταυροδρόμι στα 27(πιθανόν δεν έχεις πάει στρατό ακόμα)..... και δεν έχεις αποφασισει τελικά τι θα κανείς???
aris.04 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, stchasm είπε Σε άλλο ποστ είχα αναφέρει τι θέλω να κάνω στην ζωή μου . Θέλω να γίνω μοντέλο. Γίνε… Αν και για μένα αυτό είναι χόμπι δεν είναι δουλεία…
Gingerbread Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, aris.04 είπε Γίνε… Αν και για μένα αυτό είναι χόμπι δεν είναι δουλεία… Το ότι το θέλεις δεν σημαίνει ότι γίνεται κιόλας. Στον φίλο μας είχαμε πει ότι δεν είναι εύκολο (βασικά είναι αδύνατο).
aris.04 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 37 λεπτά πριν, Gingerbread είπε Το ότι το θέλεις δεν σημαίνει ότι γίνεται κιόλας. Στον φίλο μας είχαμε πει ότι δεν είναι εύκολο (βασικά είναι αδύνατο). Και εγώ ποδοσφαιριστής ήθελα αλλά είδα δεν γινόταν και το κράτησα σαν χόμπι... Βέβαια το κατάλαβα ποιο νωρίς αλλά δεν έχει σημασία πιστεύω. Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να έχουμε ότι θέλουμε αλλά μπορεί να βρει κάτι άλλο που του αρέσει και να είναι και δουλεία. Για αυτό του είπα να δοκιμάσει πράγματα να δει τι του αρέσει...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, kostasbm είπε έχεις σπουδάσει κάτι που δεν σου αρέσει(μπορεί να έπαιξε ρόλο και η οικογενειακή πίεση)... έφτασες σε ένα σταυροδρόμι στα 27(πιθανόν δεν έχεις πάει στρατό ακόμα)..... και δεν έχεις αποφασισει τελικά τι θα κανείς??? Έχω τελειώσει με το στρατό από τον Ιούνιο 2021.
filipN Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, stchasm είπε Έχω τελειώσει με το στρατό από τον Ιούνιο 2021. - Με την ονειροπόληση πότε σκοπεύεις να τελειώσεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, filipN είπε - Με την ονειροπόληση πότε σκοπεύεις να τελειώσεις; Όταν αρχίσεις εσύ να ονειροπολείς.
V.I.Smirnov Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάποιος οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα, και ακούγεται η προειδοποίηση "ένας ***** κινείται στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας". Το ακούει κι αυτός και λέει "τι ένας; χιλιάδες !" Όλοι καταλαβαίνουν γιατί ο t.s. ούτε δουλειά μπορεί να βρει, ούτε phd είναι ικανός να κάνει - και βέβαια για τα τρία msc που έλεγε ούτε λόγος να γίνεται. Εκτός από τον ίδιο... 😂😂😂😂😂😂 - Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από V.I.Smirnov 2
Jesse007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε Κάποιος οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα, και ακούγεται η προειδοποίηση "ένας ***** κινείται στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας". Το ακούει κι αυτός και λέει "τι ένας; χιλιάδες !" Όλοι καταλαβαίνουν γιατί ο t.s. ούτε δουλειά μπορεί να βρει, ούτε phd είναι ικανός να κάνει - και βέβαια για τα τρία msc που έλεγε ούτε λόγος να γίνεται. Εκτός από τον ίδιο... 😂😂😂😂😂😂 - εγω τωρα που ειδα το θεμα του μοντελινγκ που μου ειχε διαφυγει, νομιζω οτι προκειται για καλο τρολ. απανταει μονο στα σχολια που ψαχνονται για μανουρα (εσενα δηλαδη θα σου απαντησει σιγουρα). και σε οσους του απαντανε σοβαρα και καλοπροαιρετα δεν το κανει, γιατι προφανως πρεπει να πει υπερβολικα μεγαλη μπαρουφα για να λογομαχησει με αυτα. εγω του το δινω παντως. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από Jesse007 3
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, stchasm είπε Σε άλλο ποστ είχα αναφέρει τι θέλω να κάνω στην ζωή μου . Θέλω να γίνω μοντέλο. Τι μοντέλο; Κλιματικής αλλαγής; (Μιας και είσαι Μηχανικός Περιβάλλοντος).
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Jesse007 είπε εγω τωρα που ειδα το θεμα του μοντελινγκ που μου ειχε διαφυγει, νομιζω οτι προκειται για καλο τρολ. απανταει μονο στα σχολια που ψαχνονται για μανουρα (εσενα δηλαδη θα σου απαντησει σιγουρα). και σε οσους του απαντανε σοβαρα και καλοπροαιρετα δεν το κανει, γιατι προφανως πρεπει να πει υπερβολικα μεγαλη μπαρουφα για να λογομαχησει με αυτα. εγω του το δινω παντως. Δεν τρολαρω. εγω του το δινω παντως. τι εννοείς;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, stchasm είπε Σε άλλο ποστ είχα αναφέρει τι θέλω να κάνω στην ζωή μου . Θέλω να γίνω μοντέλο. Κάτσε ρε μάστορα. Ζορίστηκες στις συνεντεύξεις επειδή αμφισβήτησαν τις ικανότητες σου και θες να πας να γίνεις μοντέλο όπου οι συμπεριφορές είναι απείρως χειρότερες από την οποιαδήποτε συνέντευξη; Έχεις μιλήσει ποτέ με μοντέλο να δεις πως είναι η αγορά τους; Τι εξευτελισμούς υπομένουν από το κάθε σούργελο φωτογράφο ή καλλιτεχνικό διευθυντή που τους βλέπει απλά ως κρέας και τους συμπεριφέρεται έτσι; Νομίζεις ότι είναι μόνο γκλαμουριά; Το 95% των μοντέλων είναι στην πείνα. Όπως και οι ηθοποιοί.
V.I.Smirnov Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Που να βλέπατε και τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει, για να επιβεβαιώσουμε ότι τα σωματικά του θέλγητρα επαρκούν για να γίνει μοντέλο.... Μόλις την είδα, θυμήθηκα το τραγούδι που έλεγε η Βλαχοπούλου. ¨Θέλει μίνι η στραβοκάνα....μα με τι πόδια ; " - Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από V.I.Smirnov
Gingerbread Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να κανιβαλίζετε μερικοί. Μην είστε από αυτούς που όταν κάποιος ήταν θύμα δούλευε και αυτός και μετά λέει δεν είμαστε λαός εμείς. Αν δεν έχετε κάτι να πειτε μην το λετε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις