Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω 3 γκουγκλ ακαουντς στο κινητο μου το Α  το Β και το Γ. 

Στο Α εχω την επαφη ΜΠΑΜΠΑΣ. Στο Β εχω την ιδια επαφη περασμενη ως ΓΙΑΝΝΗΣ (προφανως ο μπαμπας). Στο Γ εχω επισης την ιδια επαφη και την εχω αποθηκευμενη ως ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΝΗΤΟ

Και μετα το βαιμπερ μου δειχνει και τις 3 επαφες(λογικο). Αν ομως μου στειλει μηνυμα η επαφη αυτη την εμφανιζει ως ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΝΗΤΟ.  Οπως και αν αποθηκευσω την επαφη στα Α και Β δεν αλλαζει κατι. Μου την εμφανιζει οπως ειναι στο Γ ακαουντ

Δεν υπαρχει καποιος τροπος να του οριζω εγω απο ποιο ακαουντ θα "διαβαζει-δειχνει" τις επαφες?

Επεξ/σία από nikos121
Δημοσ.

λυση α.

σβηνεις τα α και β και κρατας το γ.

λυση β.

copy επαφες στο κινητο.

δεν ειναι οι καλυτερες λυσεις αλλα λυνουν το θεμα

Δημοσ.

λυση γ
κατεβάζεις επαφές σε ενα vcard (και απο τα 3 accounts) σβήνει τα διπλότυπα με καποια εφαρμογή η από google contact στο pc (αφου της ανεβάσεις) σβήνεις επαφές και από τα 3 accounts και ανεβάζεις το vcard μονο στο ενα account ετσι θα εχεις ενα καθαρό account με ολες της επαφές και τα άλλα δυο δεν θα έχουν επαφες και γενικός δεν θα εχεις μπεδερμα

Δημοσ.
22 minutes ago, Ukforthemoment said:

Αλλη λύση να βάλει ο πατέρας σου όνομα στο λογαριασμό του viber του.

ακομα και αν ο αλλος βαλει ονομα στον λογαριασμο του αν εσυ τον εχεις αποθηκευσει με αλλο ονομα παντα θα σου βγαινει με το ονομα που εχεις κανει εσυ αποθηκευση. αν δηλαδη εσυ εχεις ukforthemoment αλλα εγω σε βαλω ως πχ Insomniac , no matter τι θα βαλεις εσυ εγω θα βλεπω παντα το insomniac

29 minutes ago, Black Demis said:

λυση γ
κατεβάζεις επαφές σε ενα vcard (και απο τα 3 accounts) σβήνει τα διπλότυπα με καποια εφαρμογή η από google contact στο pc (αφου της ανεβάσεις) σβήνεις επαφές και από τα 3 accounts και ανεβάζεις το vcard μονο στο ενα account ετσι θα εχεις ενα καθαρό account με ολες της επαφές και τα άλλα δυο δεν θα έχουν επαφες και γενικός δεν θα εχεις μπεδερμα

νομιζω οτι πλεον και στο ιδιο το κινητο μπορεις να βρεις διπλοτυπες εγγραφες

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, poulinos είπε

ακομα και αν ο αλλος βαλει ονομα στον λογαριασμο του αν εσυ τον εχεις αποθηκευσει με αλλο ονομα παντα θα σου βγαινει με το ονομα που εχεις κανει εσυ αποθηκευση. αν δηλαδη εσυ εχεις ukforthemoment αλλα εγω σε βαλω ως πχ Insomniac , no matter τι θα βαλεις εσυ εγω θα βλεπω παντα το insomniac

Εχεις δίκιο ,έχω περασμένη έτσι επαφή αλλά τώρα είδα ότι στο viber εχει άλλο νούμερο απο αυτό που την έχω καταχωρήσει.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, poulinos είπε

απο τον ιδιο λογαριασμο 100% το κανει απο πολλαπλούς δεν εχω ιδεα αν το εβαλαν στα καινούργια android

• Like 1
Δημοσ.

Απενεργοποιησα τον συγχρονισμο των επαφων μονο και ησυχασα. Ουτως η αλλιως μονο το μειλ ηθελα να συγχρονιζει για την ηλεκτρονικη συνταγογραφηση και κατι μειλ για λογαριασμους.

Αν θελω να διαχειριστω τις επαφες τους θα το κανω απο το λαπτοπ

Δημοσ.
On 01/01/2023 at 22:25, nikos121 said:

Απενεργοποιησα τον συγχρονισμο των επαφων μονο και ησυχασα. Ουτως η αλλιως μονο το μειλ ηθελα να συγχρονιζει για την ηλεκτρονικη συνταγογραφηση και κατι μειλ για λογαριασμους.

Αν θελω να διαχειριστω τις επαφες τους θα το κανω απο το λαπτοπ

η αλλιως φτιαξε τις επαφες σου μονο σε ενα account για να μην γινεται χαμος.

On 01/01/2023 at 17:13, Black Demis said:

απο τον ιδιο λογαριασμο 100% το κανει απο πολλαπλούς δεν εχω ιδεα αν το εβαλαν στα καινούργια android

δεν το εχω ψαξει.φαντασου οτι τις επαφες δεν τις κανω backup σε google account κτλ.τις κατεβαζω σε αρχειο με export καιτις εχω backup σε δισκο.οταν παρω αλλο κινητο απλα τις κανω Import και τερμα. παντα οι επαφες στην συσκευη.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν το εχω ψαξει.φαντασου οτι τις επαφες δεν τις κανω backup σε google account κτλ.τις κατεβαζω σε αρχειο με export καιτις εχω backup σε δισκο.οταν παρω αλλο κινητο απλα τις κανω Import και τερμα. παντα οι επαφες στην συσκευη.

Τα ίδια κάνω και εγώ 🤣

• Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, poulinos είπε

27 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Τα ίδια κάνω και εγώ 🤣

λόγω google τις αποθηκεύετε ετσι λόγω απορρήτου :P

• Thanks 1
Δημοσ.
On 04/01/2023 at 13:49, Black Demis said:

Τα ίδια κάνω και εγώ 🤣

ειμαστε δυο

On 04/01/2023 at 14:18, aces said:

λόγω google τις αποθηκεύετε ετσι λόγω απορρήτου :P

οχι δεν τρωω τετοια κολληματα.απλα γενικοτερα μια ζωη εκανα bacKup σε δισκους κτλ οποτε και τις επαφες τις ειχα ξεκινησει με αυτον τον τροπο απο παλια.αλλωστε θα κανω backup τις επαφες μια φορα καθε ενα μηνα ισως και λιγοτερο οταν εχω να κανω backup και φωτογραφιες κτλ. καποια στιγμη ειχα σκεφτει να τις κανω google backup αλλα δεν ασχοληθηκα διοτι το gmail που εχω ειναι κατω απο εταιρεια κατα καποιο τροπο οποτε αν γινει κατι (δυσκολο) τοτε θα χασω τις επαφες απο εκει.που και να τις χασω παλι μικρο το κακο. αλλα οχι δεν τρωω κολληματα με θεματα απορρητου.ας μπουν να δουν τις επαφες μου εμενα του famous :P με τα κρατικα μυστικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...