dtzgr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 14 ώρες πριν, gamer73 είπε Μου είχαν πει ότι θέλουν να το βγάλουν και τους είπα ναι απλά θα τον βάλεις δίπλα όχι στη θέση μου που έχει της σωληνώσεις της δικές μου Γιατί τους είπες να βγάλουν το δικό σου αν ήταν να βάλουν τον καινούριο δίπλα σου; Ελα, πες αλήθεια: σκέφτηκες ότι βρέθηκε κορόιδο (ξένος) να κάνει τσάμπα την απεγκατασταση και το σχετικό κουβάλημα/καθάρισμα και είπες να το εκμεταλλευτείς, αλλά τελικά στράβωσε η δουλειά και τώρα διαμαρτύρεσαι, ε; 1
vaggooss Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, Maurikycli είπε Σαν να λέμε " έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τους θερμοσίφωνες μας" 🤨 Βρωμάει πολύ η δουλειά να πούμε. 1
andreaspA Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 21 ώρες πριν, gamer73 είπε Μου είχαν πει ότι θέλουν να το βγάλουν και τους είπα ναι απλά θα τον βάλεις δίπλα όχι στη θέση μου που έχει της σωληνώσεις της δικές μου 14 ώρες πριν, gamer73 είπε Θα φέρω την εταιρία αν μου πουν δεν χωράει στο δώμα θα του το ξηλώσω του το είπα αν δεν χωράει ο ηλιακός μου θα στον ξηλώσω 14 ώρες πριν, gamer73 είπε Νομίζω πως αν μπει λίγο παραπέρα δεν είναι κρίμα να ταλαιπωρηθώ με τα δικαστήρια αλλά με εκνεύρισε που ήρθαν αυτοί οι ξένοι να μας κάνουν και ιστορίες και φασαρίες χωρίς να τους πειράξεις δημιουργούν προβλήματα Οπως το ειχα φανταστει. Ειναι ξεκαθαρα "παλιος και νεος" . Ο παλιος νομιζει οτι του ανηκουν ολα. Ειχες παρατησει την παλιατζουρα σου στην ταρατσα να πιανει χωρο για ΟΠΟΤΕ και ΑΝ σου ερθει να βαλεις καινουργιο ηλιακο και ηρθε ο "νεος" να σου ξηλωσει την σαβουρα. Κατα πασα πιθανοτητα λοιπον ο "νεος" πεταξε μια σαβουρα απο την ταρατσα με μαρτυρες τον υδραυλικο και τον διαχειριστη. Εσυ αν ακουμπησεις τον καινουργιο ηλιακο, σε κοβω στο πίσω μέρος του περιπολικού να πηγαίνεις για αυτόφωρο. 1
StamTheMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, andreaspA είπε Κατα πασα πιθανοτητα λοιπον ο "νεος" πεταξε μια σαβουρα απο την ταρατσα με μαρτυρες τον υδραυλικο και τον διαχειριστη. Αφου λεει οτι τους εδωσε και την αδεια να τον βγαλουν. Βρηκε ευκαιρια για μανουρα,για εναν θερμοσιφωνα που δε θα εβαζε ποτε. Δε μας τα λεει ολα τοση ωρα,λειπουν πολλα κομματια,απλα κοιταζει να δει τι μπορει να αποκομησει.
gamer73 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Οπως το ειχα φανταστει. Ειναι ξεκαθαρα "παλιος και νεος" . Ο παλιος νομιζει οτι του ανηκουν ολα. Ειχες παρατησει την παλιατζουρα σου στην ταρατσα να πιανει χωρο για ΟΠΟΤΕ και ΑΝ σου ερθει να βαλεις καινουργιο ηλιακο και ηρθε ο "νεος" να σου ξηλωσει την σαβουρα. Κατα πασα πιθανοτητα λοιπον ο "νεος" πεταξε μια σαβουρα απο την ταρατσα με μαρτυρες τον υδραυλικο και τον διαχειριστη. Εσυ αν ακουμπησεις τον καινουργιο ηλιακο, σε κοβω στο πίσω μέρος του περιπολικού να πηγαίνεις για αυτόφωρο. Εκεί όπως αποκαλείς την σαβουρα μπορούσα η να το φτιάξω και είχα έτοιμη την εγκατάσταση να βάλω τον μελλοντικό δικό μου καινούργιο εάν το κάνανε εσένα αυτό θα σου άρεσε? 7 ώρες πριν, dtzgr είπε Γιατί τους είπες να βγάλουν το δικό σου αν ήταν να βάλουν τον καινούριο δίπλα σου; Ελα, πες αλήθεια: σκέφτηκες ότι βρέθηκε κορόιδο (ξένος) να κάνει τσάμπα την απεγκατασταση και το σχετικό κουβάλημα/καθάρισμα και είπες να το εκμεταλλευτείς, αλλά τελικά στράβωσε η δουλειά και τώρα διαμαρτύρεσαι, ε; Εφόσον είχε χώρο τότε γιατί πήρε το δικό μου μέρος είναι σωστό αυτό? 15 ώρες πριν, Maurikycli είπε Σαν να λέμε " έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τους θερμοσίφωνες μας" 🤨 Εδώ πήραν την πατρίδα μας στο θερμοσίφωνα θα μεινουμε 15 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ενω τους ειπες οτι μπορουν να τον βγαλουν,εχεις ανοιξει ενα θεμα και το παρουσιαζεις λες και οι τρελοι σου πεταξαν τον θερμοσιφωνα. Αυτο μονο μου λεει οτι ειναι και αλλα απο πισω που δε μας λες,ή δε θες να καταλαβεις. Αυτά που έγιναν έτσι έγιναν ακριβώς δεν έχω λόγο να κρύψω κάτι εφόσον εσυ είχες το φιλότιμο να αφήσεις λίγο χώρο και έβαζε στη θέση σου το δικό του πως θα σου φαινόταν ?
StamTheMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, gamer73 είπε Αυτά που έγιναν έτσι έγιναν ακριβώς δεν έχω λόγο να κρύψω κάτι εφόσον εσυ είχες το φιλότιμο να αφήσεις λίγο χώρο και έβαζε στη θέση σου το δικό του πως θα σου φαινόταν ? Δεν ειπες αυτα στην αρχη,πουλαγες τρελα οτι πηγες μια μερα και δε βρηκες το θερμοσιφωνα και ηταν αλλουνου ο θερμο στη θεση σου. Τι αλλο δε μας λες ηθελα να ηξερα. 1
korakios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, gamer73 είπε Εφόσον είχε χώρο τότε γιατί πήρε το δικό μου μέρος είναι σωστό αυτό? γιατί όταν σε ρώτησαν έδωσες ότι να´ναι απάντηση , απο τη μία κακώς δεν σου ζήτησαν να διευκρινήσεις απο την άλλη τους είπες να βγάλουν το δικό σου Τώρα εσύ γιατί θεώρησες οτι θα βάλουν ηλιακό κάπου αλλού όταν τους είπες να βγάλουν το δικό σου είναι θέμα ..... συνεννόηση μπουζούκι , σαν να σε ρωτάω να βγάλω την καρέκλα σου και να βάλω τη δικιά μου ? Και εσύ απαντάς ναι βγάλτην αλλά μη βάλεις τη δικιά σου στη θέση της δικιάς μου ..... Δλδ γιατί εγώ να σου ζητήσω εξαρχής να βγάλω την καρέκλα σου ?😂 Στην περίπτωση του θερμοσίφωνα λες να χάλαγε το φενγκ σούι ? Τι περίμενες δλδ ????! Επομένως άλλη φορά να κάθεστε κανα 5λεπτο να καταλαβαίνετε τι ρωτά και τι απαντά ο καθένας 1 1
gamer73 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, korakios είπε γιατί όταν σε ρώτησαν έδωσες ότι να´ναι απάντηση , απο τη μία κακώς δεν σου ζήτησαν να διευκρινήσεις απο την άλλη τους είπες να βγάλουν το δικό σου Τώρα εσύ γιατί θεώρησες οτι θα βάλουν ηλιακό κάπου αλλού όταν τους είπες να βγάλουν το δικό σου είναι θέμα ..... συνεννόηση μπουζούκι , σαν να σε ρωτάω να βγάλω την καρέκλα σου και να βάλω τη δικιά μου ? Και εσύ απαντάς ναι βγάλτην αλλά μη βάλεις τη δικιά σου στη θέση της δικιάς μου ..... Δλδ γιατί εγώ να σου ζητήσω εξαρχής να βγάλω την καρέκλα σου ?😂 Στην περίπτωση του θερμοσίφωνα λες να χάλαγε το φενγκ σούι ? Τι περίμενες δλδ ????! Επομένως άλλη φορά να κάθεστε κανα 5λεπτο να καταλαβαίνετε τι ρωτά και τι απαντά ο καθένας Το πρόβλημα δεν ήταν ότι αυτοί τοποθέτησαν τον ηλιακό αλλά ποιος τα προκάλεσε όλα αυτά αυτό με εκνεύρισε
StamTheMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, gamer73 είπε Το πρόβλημα δεν ήταν ότι αυτοί τοποθέτησαν τον ηλιακό αλλά ποιος τα προκάλεσε όλα αυτά αυτό με εκνεύρισε Με λιγα λογια τα εχεις με τους "ξενους" που τα προκαλεσαν ολα αυτα; 1
gamer73 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δεν ειπες αυτα στην αρχη,πουλαγες τρελα οτι πηγες μια μερα και δε βρηκες το θερμοσιφωνα και ηταν αλλουνου ο θερμο στη θεση σου. Τι αλλο δε μας λες ηθελα να ηξερα. Όπως έγιναν τα πράγματα αυτά έγραψα γιατί να πω ψέμματα δηλαδή δικαστήριο είμαστε εδώ να με δικάσετε! 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Με λιγα λογια τα εχεις με τους "ξενους" που τα προκαλεσαν ολα αυτα; Πρώτον με το διαχειριστή διότι νομίζει το κτήριο του ανήκει
StamTheMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, gamer73 είπε Όπως έγιναν τα πράγματα αυτά έγραψα γιατί να πω ψέμματα δηλαδή δικαστήριο είμαστε εδώ να με δικάσετε! 2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Οχι μαν,δεν τα εγραψες ετσι. Τωρα τα λες,επειδη καταλαβαμε πως εγιναν τα πραματα.
korakios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, gamer73 είπε Το πρόβλημα δεν ήταν ότι αυτοί τοποθέτησαν τον ηλιακό αλλά ποιος τα προκάλεσε όλα αυτά αυτό με εκνεύρισε τι εννοείς "προκάλεσε" ? Βγάλανε τον ηλιακό σου όπως τους είπες αρχικά Το βγάλτε τον αλλά μην βάλετε το δικό σας στη θέση μου προφανώς δεν έχει νόημα και προσωπικά θα το αγνοούσα , αν ήθελα να το βάλω αλλού δε θα σε ρωτούσα καν ....
StamTheMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Αυτο που λεει ο κοραξ. Για ποιο λογο να ερθουν να σε ρωτησουν,εαν σκοπευαν να τον βαλουν αλλου; Δεν ειχαν με ποιον να μιλησουν και ηρθαν να κανετε παρεα; Τι φανταστηκες;
agnostos13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πολλά τα θολά σημεία στην ιστορία... Υπήρχε ένας ηλιακός αλλά ήταν σε δώμα (ταράτσα) ή σε δώμα (ο χώρος απόλυξης του κλιμακοστασίου) γιατί αν ήταν στο δεύτερο κακώς ήταν νομικά (όπως γράφει και ο συμφορουμήτης) και ας είχε άδεια από τη ΓΣ των ιδιοκτητών. Επίσης ήταν μη λειτουργικός αλλά για αντικατάσταση (κάποια στιγμή). Το οτί δεν έγινε καλή συνενοήση δεδομένο αλλά το αν θα έπρεπε να παραμένει το κουφάρι του μη λειτουργικού θερμοσίφωνα να καπαρώνει την κοινόχρηστη (και πιθανόν παράνομη) θέση αμφισβητήσιμο. Θεωρητικά αν ήξερε ο διαχειριστής οτι ο θερμοσίφωνας είναι για scrap εύκολα μπορεί να αποφάσισε να σε βγάλει από το σχετικό έξοδο μιάς που οι εγκαταστάτες του νέου μπορούσαν να τον αφαιρέσουν με μηδενικό κόστος. Πρακτικά το αν ήταν ή όχι για scrap πιθανότατα το βεβαιώνει κάποιος τεχνικός και δεν είναι θέμα οπτικής ωστέ να συζητηθεί περετέρω. Από κει και πέρα η συζήτηση ξεκινάει οτι υπήρχε χώρος να μπει ο άλλος θερμοσίφωνας δίπλα που τελικά δεν υπάρχει και τελειώνει στο ποιός θα καβατζώσει τη θέση-φιλέτο. Όλα τα άλλα είναι η χαρά των δικηγόρων μιας που μόνο με μάρτυρες θα βγει άκρη (αν βγει ποτέ). Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από agnostos13
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, gamer73 είπε [...] Εδώ πήραν την πατρίδα μας στο θερμοσίφωνα θα μεινουμε [...] Kαι κάπου εδώ, σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας, όλους. 7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις