Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vaggooss είπε

Απαγορεύεται να πάω να αφήσω πχ ένα κουτί. Ο ηλιακός έχει πάρει έγκριση και τοποθετήθηκε,άρα μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. Εφόσον δεν δουλεύει ο ιδιοκτήτης πρέπει να ενημερωθεί ότι λόγω ελλείψεως χώρου εάν δεν τον αντικαταστήσεις να εκμεταλλευτεί κάποιος άλλος τον χώρο. Με γενική συνέλευση και έγκριση. Εδώ ο φίλος είπε ότι μια μέρα ανέβηκε και τον είχαν βγάλει. Πολλά μπορεί να παίζουν και από τις 2 μεριές αλλά όπως και να έχει κανείς δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει. Και πίστεψέ με όταν φθάσεις στις δικαστικές αίθουσες πολλοί θα δουν ότι δεν κάνει ο καθένας ότι του καπνίσει. Και το καταστατικό αν έχει παράνομη απόφαση δεν μπορεί να υπερπηδήσει τις διατάξεις του νόμου. Ο νόμος του κράτους είναι πάντα πάνω απολα είτε είναι καταστατικό είτε ασφαλιστηρίου αυτοκινήτου. Όλα δλδ πρέπει να εναρμονίζονται με τους νόμους.

Και τυπικός να μην είναι δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Δλδ αν δεν πληρώνει τα κοινόχρηστα δεν δίνει δικαίωμα στον διαχειριστή να του βγάλει τον ηλιακό η την εξώπορτα του σπιτιού,δικαστικός κλητήρας δεν γίνεται κανείς με το έτσι θέλω. Μπορεί να του κάνει μήνυση και να τα διεκδικήσει. Αν όντως ήταν χρόνια παρατημένος και τον προειδοποιήσανε ότι αν δεν τον αντικαταστήσεις θα δώσουμε τον χώρο άλλου και απλά δεν μας το λέει αλλάζει το θέμα. 

Έγραψα και εγώ ότι έπρεπε να τον έχουν ενημερώσει. Μπορεί να είχε γίνει στο παρελθόν. Αν ο ηλιακός είναι ένα μάτσο παλιοσίδερα σαν σαβουρα τον διαχειρίζονται. Όταν δεν ξέρεις και τις 2 πλευρές δυστυχώς δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Σε τι κατασταση ηταν ο ηλιακος;
Εισαι γενικα τυπικος στις υποχρεωσεις σου;
Εχεις καλες σχεσεις με διαχειριστη ;

Καθόλου καλές σχέσεις αυτός τα δημιούργησε όλα αυτά ο ηλιακός δεν δούλευε αλλά μπορούσα να τον διορθώσω αν ήθελα απλά περίμενα να βάλω καινούργιο 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, gamer73 είπε

Καθόλου καλές σχέσεις αυτός τα δημιούργησε όλα αυτά ο ηλιακός δεν δούλευε αλλά μπορούσα να τον διορθώσω αν ήθελα απλά περίμενα να βάλω καινούργιο 

Μηπως σε ειχε ενημερωσει για τον ηλιακο;
Αν θες μας λες και την ηλικια σου.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Μηπως σε ειχε ενημερωσει για τον ηλιακο;

Μου είχαν πει ότι θέλουν να το βγάλουν και τους είπα ναι απλά θα τον βάλεις δίπλα όχι στη θέση μου που έχει της σωληνώσεις της δικές μου

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, gamer73 είπε

Επειδη ο ηλιακος σου φαινοταν οτι δεν λειτουργει.. εχει το δικαιωμα να τον ξηλώσει για να βαλει τον δικο του???  Απο την αλλη αφου ειχε την προθεση να κανει αυτο τοτε γιατι σε ρωτησε που να βαλει τον δικο του? 

Αν αυτο που εκανε ειναι παρανομο τοτε θα τον ενημερωσεις να τον βγαλει.  Αν αρνηθει ή τσαμπουκαλευθει τοτε ή τσακωνεσαι ή το πας νομικα ή του κανεις διαφορα στον ηλιακο χωρις ομως να του κανεις ζημια.. ή να βαλεις την οπισθεν και να πεις νικησες!

Εγω λεω τις εκδοχες.. Κοιτα πιο ειναι το λιγοτερο κακο για σενα και πραξε αναλογως

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, gamer73 είπε

Μου είχαν πει ότι θέλουν να το βγάλουν και τους είπα ναι απλά θα τον βάλεις δίπλα όχι στη θέση μου που έχει της σωληνώσεις της δικές μου

Οποτε ειμαστε καλυμενοι στο οτι του εδωσες την αδεια να τον πεταξει;
Και αντι να τον βαλει διπλα,τον εβαλε στη θεση σου;
Και τι εκανε,τον ενωσε στις διπλα σωληνωσεις;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gamer73 είπε

Εμένα με ξεπερνάει που 20 χρόνια ήταν εκεί και δεν είπε κανείς κουβέντα. Πες του θα τον φτιάξω και βάλε δίπλα αν θες. Επισης αν δεν δούλευε θα έπρεπε να υπάρξει συνεννόηση και να τον βάλει στη θέση σου. 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, NikolasKon14 είπε

Εμένα με ξεπερνάει που 20 χρόνια ήταν εκεί και δεν είπε κανείς κουβέντα. Πες του θα τον φτιάξω και βάλε δίπλα αν θες. Επισης αν δεν δούλευε θα έπρεπε να υπάρξει συνεννόηση και να τον βάλει στη θέση σου. 

Κατι δε μας λεει καλα.Δες απο πανω.

Δημοσ.
Στις 3/1/2023 στις 8:17 ΜΜ, gamer73 είπε

Εντωμεταξύ ο τύπος βγήκε από πάνω μου είπε ότι αν κάνω φασαρίες θα με βάλει φυλακή γιατί λέει η σαβούρα μου έπιανε όλη την ταράτσα άκου θράσος 

Μετά απο αυτή την απάντηση εντελως τυχαια πάντα θα έπρεφτε ένας τσιμεντόλυθος στην πλάκα του ηλιακού

3 ώρες πριν, gamer73 είπε

Αν τους είπες να τον βγάλουν τι ψάχνουμε τώρα αυτοί πείρανε το οκ το πετάξαν και βάλανε του άλλου τον ηλιακό τώρα για ποιο λόγο δεν τον βάλανε πιο εκει το ξέρουν μόνο αυτοί.Από τι στιγμή πυο είπες οκ βγάλτον μετά απλά θα κάνετε παιχνιδι με τις λέξεις αν το είπες ή δεν το είπες σημασία έχει τι γίνανε οι δικές σου σωλήνες που υπήρχαν εκέι τις βάλανε παραδίπλα προστατευμένες τις πέταξνα χύμα κάτω συνδέσαν καμία δικιά σου σωλήνα στον ηλιακό αυτές τι γίναν.Το καλύτερο που θα κάνεις αφού είπες οκ βγάλτον είναι θα βάλεις τον ηλιακό σου εσύ παραδίπλα ή σε άλλη θέση που δεν θα κόβει απόδοση και λήγει εκεί το θέμα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, soteras είπε

Μετά απο αυτή την απάντηση εντελως τυχαια πάντα θα έπρεφτε ένας τσιμεντόλυθος στην πλάκα του ηλιακού

Αν τους είπες να τον βγάλουν τι ψάχνουμε τώρα αυτοί πείρανε το οκ το πετάξαν και βάλανε του άλλου τον ηλιακό τώρα για ποιο λόγο δεν τον βάλανε πιο εκει το ξέρουν μόνο αυτοί.Από τι στιγμή πυο είπες οκ βγάλτον μετά απλά θα κάνετε παιχνιδι με τις λέξεις αν το είπες ή δεν το είπες σημασία έχει τι γίνανε οι δικές σου σωλήνες που υπήρχαν εκέι τις βάλανε παραδίπλα προστατευμένες τις πέταξνα χύμα κάτω συνδέσαν καμία δικιά σου σωλήνα στον ηλιακό αυτές τι γίναν.Το καλύτερο που θα κάνεις αφού είπες οκ βγάλτον είναι θα βάλεις τον ηλιακό σου εσύ παραδίπλα ή σε άλλη θέση που δεν θα κόβει απόδοση και λήγει εκεί το θέμα.

Θα φέρω την εταιρία αν μου πουν δεν χωράει στο δώμα θα του το ξηλώσω του το είπα αν δεν χωράει ο ηλιακός μου θα στον ξηλώσω 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, soteras είπε

Αν τους είπες να τον βγάλουν τι ψάχνουμε τώρα

Αυτον τον ρωταω και εγω,γιατι νιωθω οτι δεν ειναι οπως μας τα λεει τα πραματα ( η δε μας τα λεει ) .
Το οτι δεν εχουν καλες σχεσεις δε σημαινει οτι φταιει απαραιτητα ο αλλος.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Επειδη ο ηλιακος σου φαινοταν οτι δεν λειτουργει.. εχει το δικαιωμα να τον ξηλώσει για να βαλει τον δικο του???  Απο την αλλη αφου ειχε την προθεση να κανει αυτο τοτε γιατι σε ρωτησε που να βαλει τον δικο του? 

Αν αυτο που εκανε ειναι παρανομο τοτε θα τον ενημερωσεις να τον βγαλει.  Αν αρνηθει ή τσαμπουκαλευθει τοτε ή τσακωνεσαι ή το πας νομικα ή του κανεις διαφορα στον ηλιακο χωρις ομως να του κανεις ζημια.. ή να βαλεις την οπισθεν και να πεις νικησες!

Εγω λεω τις εκδοχες.. Κοιτα πιο ειναι το λιγοτερο κακο για σενα και πραξε αναλογως

Νομίζω πως αν μπει λίγο παραπέρα δεν είναι κρίμα να ταλαιπωρηθώ με τα δικαστήρια αλλά με εκνεύρισε που ήρθαν αυτοί οι ξένοι να μας κάνουν και ιστορίες και φασαρίες χωρίς να τους πειράξεις δημιουργούν προβλήματα 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gamer73 είπε

χωρίς να τους πειράξεις δημιουργούν προβλήματα 

Ενω τους ειπες οτι μπορουν να τον βγαλουν,εχεις ανοιξει ενα θεμα και το παρουσιαζεις λες και οι τρελοι σου πεταξαν τον θερμοσιφωνα.
Αυτο μονο μου λεει οτι ειναι και αλλα απο πισω που δε μας λες,ή δε θες να καταλαβεις.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, gamer73 είπε

Νομίζω πως αν μπει λίγο παραπέρα δεν είναι κρίμα να ταλαιπωρηθώ με τα δικαστήρια αλλά με εκνεύρισε που ήρθαν αυτοί οι ξένοι να μας κάνουν και ιστορίες και φασαρίες χωρίς να τους πειράξεις δημιουργούν προβλήματα 

Σαν να λέμε " έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τους θερμοσίφωνες μας" 🤨

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...