Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Maurikycli είπε

Είναι κοινή διαπίστωση ότι κυκλοφορεί πολλή παραλογισμός. Εσύ έχεις πιστοποιητικό ότι έχεις τα λογικά σου; 

Απο το τιποτα, κατι ελάχιστο εχω !
Εχω την γυναικα φιλου, ψυχολόγο διακεκριμενη (την εχετε δει πολλες φορες στην τηλεοραση) που μου εχει πει στην κουβεντα προ 10ετιας, "εισαι απο τους πιο ισορροπημενους ανθρωπους".

Θα μου πεις και αυτη ποιος μας λεει οτι ειναι λογικη? ο αντρας της λεει οτι ολες οι ψυχολογες ειναι μουρλές.

Αστα!...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, andreaspA είπε

Εχω την γυναικα φιλου, ψυχολόγο διακεκριμενη (την εχετε δει πολλες φορες στην τηλεοραση) που μου εχει πει στην κουβεντα προ 10ετιας, "εισαι απο τους πιο ισορροπημενους ανθρωπους".

Πανε 10 χρονια,πρεπει να πας για επανεξεταση.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

"Καθαρός τοίχος συνθήματα δεν φοβάται "

Σωστά έχεις απόλυτο δίκιο 

Δημοσ.
Στις 31/12/2022 στις 10:15 ΜΜ, Haldol είπε

Βήμα 1, βρες δικηγόρο πριν κάνεις οτιδήποτε.

Βήμα 2, πήγαινέ του το καταστατικό της πολυκατοικίας.

Προσπαθησε πρωτα τα διπλωματικα μεσα κανεμια κουβεντα μαζι τους, εξηγησε οτι σε εχουν φερει σε πολυ δυσκολη θεση και οτι μπορειτε να λυσετε φιλικα το προβλημα . Τα δικαστηρια παιρνουν πολυ καιρο για να εκδωσουν αποφαση και εχουν και δικαιωμα αναβολων. Για μια τρακα αυτοκινητου μου πηρε 3 χρονια να ξεμπλεξω και να παρω μια πενιχρη αποζημιωση.

Δημοσ.

Κάπου αναφέρθηκε κάτι για δώμα. Η εγκατάσταση ηλιακού πάνω σε δώμα είναι παράνομη. Αν ο ηλιακός του θεματοθέτη ήταν πάνω στο δώμα ήταν παράνομος όπως επίσης παράνομος είναι και αυτός αν είναι πάνω στο δώμα. 

Δημοσ.
Στις 31/12/2022 στις 10:08 ΜΜ, gamer73 είπε

Καλησπέρα στη σελίδα και χρόνια πολλά καλή χρόνια 

να μπω κατευθείαν στο θέμα και να μην φλύαρω είμαι ιδιοκτήτης διαμερίσματος 22 χρόνια και ο από κάτω του ορόφου που ήρθε πρόσφατα στο διαμέρισμα συνεννοήθηκε με τον διαχειριστή και μου ξήλωσαν τον ηλιακό που είχα επάνω στη ταράτσα και έβαλε το δικό του 

σκέφτομαι να πάω δικαστικώς και τον διαχειριστή και τον ιδιοκτήτη γιατί μου ξήλωσαν τον ηλιακό για να βάλει το δικό του με ύπουλο τρόπο 

υποψιν ότι στα καταστατικά της πολυκατοικίας φαίνεται ότι είχα τον ηλιακό ασχέτως αν τον λειτουργούσα η όχι δικαίωμα μου είναι να τον έχω επάνω μέχρι να βάλω ένα καινούργιο 

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Θα μιλήσεις με δικηγόρο και θα σε κατευθύνει αυτός. Μην ακούς τις άγιες που λέει ο καθένας κλέψε νερό κλπ η βγάλε.τις βίδες γιατί χαμένος θα βγεις. Κηνυγησε το και μην φοβάσαι τίποτα θα δικαιωθείς και δεν υπάρχει ο θεός βοηθός κλπ ότι κάνεις εσύ γίνεται μόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχάς από που προκύπτει ότι ο διαχειριστής και ο ιδιοκτήτης υπέδειξαν στο συνεργείο που να τοποθετήσει τον ηλιακό; πολύ πιθανόν το συνεργείο να είδε την ΣΑΒΟΥΡΑ και να θεώρησε ότι πρέπει να φυγει Ετσι και αλλιώς……

• Like 1
  • Confused 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Καταρχάς από που προκύπτει ότι ο διαχειριστής και ο ιδιοκτήτης υπέδειξαν στο συνεργείο που να τοποθετήσει τον ηλιακό; πολύ πιθανόν το συνεργείο να είδε την ΣΑΒΟΥΡΑ και να θεώρησε ότι πρέπει να φυγει Ετσι και αλλιώς……

Τι είναι αυτά που λες φίλε?? Το συνεργείο από μόνο του θα κρίνει αν ένας ηλιακός που δεν τους ανήκει αν πρέπει να μείνει??

Δλδ αν εσύ αφήσεις το αμάξι σου κάπου κάνα 2 μήνες και το φάει η σκόνη θα περάσει ένας παλιατζής και θα κρίνει ότι πρέπει να φύγει έτσι και αλλιώς?? Υπάρχουν νόμοι και ξεκαθαρίζουν μέχρι που είναι οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του καθενός. Ποιο χαζό σχόλιο δεν έχω ξαναδεί.

Μόλις τώρα, vaggooss είπε

Τι είναι αυτά που λες φίλε?? Το συνεργείο από μόνο του θα κρίνει αν ένας ηλιακός που δεν τους ανήκει αν πρέπει να μείνει??

Δλδ αν εσύ αφήσεις το αμάξι σου κάπου κάνα 2 μήνες και το φάει η σκόνη θα περάσει ένας παλιατζής και θα κρίνει ότι πρέπει να φύγει έτσι και αλλιώς?? Υπάρχουν νόμοι και ξεκαθαρίζουν μέχρι που είναι οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του καθενός. Ποιο χαζό σχόλιο δεν έχω ξαναδεί.

Αυτοί που βγάλανε τον ηλιακό αν τον πήρανε διαπραξανε το αδίκημα της κλοπής. Αν απλά τον μετακίνησαν φθορά ξένης περιουσίας.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vaggooss είπε

Αυτοί που βγάλανε τον ηλιακό αν τον πήρανε διαπραξανε το αδίκημα της κλοπής. Αν απλά τον μετακίνησαν φθορά ξένης περιουσίας.

Άσε εσυ ένα σαράβαλο στο δρόμο ακίνητο για χρόνια (όπως αναφέρεις τέτοιος ήταν ο θερμοσίφωνας εκτός λειτουργίας)  και θα δεις ποτέ τα πάει στη πρέσα !!!

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Άσε εσυ ένα σαράβαλο στο δρόμο ακίνητο για χρόνια (όπως αναφέρεις τέτοιος ήταν ο θερμοσίφωνας εκτός λειτουργίας)  και θα δεις ποτέ τα πάει στη πρέσα !!!

Για να πάει το Σαραβαλο στην πρέσα πρέπει να κάνει την απαραίτητη διαδικασία η δημοτική αστυνομία και μετά από 3 μήνες με την παρουσία της δημοτικής αστυνομίας το παίρνει ιδιώτης.

Ο θερμοσίφωνας δεν μετακινείται χωρίς την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη. Συνεχίζεις να λες οτιναναι.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vaggooss είπε

Για να πάει το Σαραβαλο στην πρέσα πρέπει να κάνει την απαραίτητη διαδικασία η δημοτική αστυνομία και μετά από 3 μήνες με την παρουσία της δημοτικής αστυνομίας το παίρνει ιδιώτης.

Ο θερμοσίφωνας δεν μετακινείται χωρίς την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη. Συνεχίζεις να λες οτιναναι.

Θα είναι τίποτα παλιατζήδες,γι ' αυτό τόση πρεμουρα 😕

Δημοσ.

Εντωμεταξύ ο τύπος βγήκε από πάνω μου είπε ότι αν κάνω φασαρίες θα με βάλει φυλακή γιατί λέει η σαβούρα μου έπιανε όλη την ταράτσα άκου θράσος 

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...