Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Εμάς ρωτάς αν πρέπει να του κάνεις μήνυση; Εσύ δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και από που να ξεκινήσεις; 

Χαρισε του και το σπίτι σου καλύτερα.

Οτι να ναι. 

Ξέρεις ποσά λεφτά στοιχίζουν τα δικαστήρια που θα τα βρω έλα στη θέση μου

3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Eπρεπε ήδη να έχεις πάει στο ΑΤ να καταθέσεις μήνυση.

Μου είπαν είναι αστικό αδίκημα μόνο με δικηγόρο 

Μόλις τώρα, gamer73 είπε

Έχω πάει ήδη 

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, gamer73 είπε

Έχω πάει ήδη 

Κατσε τότε να πάρεις τον νόμο στα χέρια. Μετά εσύ θα βρεθείς να σε κυνηγάει και θα πληρώσεις έτσι κι αλλιώς. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gamer73 είπε

Εάν το καταλάβει δεν θα έχω πρόβλημα ,μετά ? Από την παρανομία στην παρανομία?

Ρε μαν,σοβαρεψου λιγο.
Δεν εννοουν αυτα που γραφουν,απλα τρολαρουν γιατι δε μενει να πουν κατι αλλο πλεον.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, gamer73 είπε

Έχω πάει ήδη 

Σόρρυ, αν στον ξήλωσαν και τον εξαφάνισαν το λες και κλοπή. Μια χαρά ποινικό είναι αλλά κι αυτοί προσπαθούν να αποφύγουν φόρτο εργασίας.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Σόρρυ, αν στον ξήλωσαν και τον εξαφάνισαν το λες και κλοπή. Μια χαρά ποινικό είναι αλλά κι αυτοί προσπαθούν να αποφύγουν φόρτο εργασίας.

Θα πάω πάλι αύριο στο τμήμα σε ειρωνεύονται κιόλας και σου λένε δικη σου είναι η ταράτσα ?

35 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ρε μαν,σοβαρεψου λιγο.
Δεν εννοουν αυτα που γραφουν,απλα τρολαρουν γιατι δε μενει να πουν κατι αλλο πλεον.

Κάποιοι θα το κάνανε εμένα δεν είναι στο χαρακτήρα μου να κάνω κάτι τέτοιο το βρίσκω ανήθικο 

2 ώρες πριν, c-max είπε

Μολις αρχισουν δυνατοι αεριδες, πηγανε βγαλε τις βιδες στηριξης, και η φυση θα κανει το εργο της 😄

Α χα χα χα χα καλό 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, BertaJourdan είπε

Εχω χονδρικα καμια 15ετια που εφυγα απο ελλαδα.

Απο οτι διαβαζω εδω μεσα και αλλου πρεπει να εχει αγριεψει πολυ η κατασταση στην ελλαδα.

Εχω μεινει πανω απο 15 χρονια Αθηνα. (Πειραια, Καλλιθεα, Νεα Ιωνια). Τετοια ζουγκλα δεν εχω ζησει.

Εχω την αισθηση οτι γινατε φαρ ουεστ εκει κατω.

Μια χαρα τα λυναμε ολα μας τα προβληματα με κουβεντουλα.

αυτα ειναι η κορυφη του παγοβουνου φιλτατε...στις πολυκατοικιες φερονται λες και μενουν σε μονοκατοικιες, δεν υπολογιζει κανεις τιποτα, παρα μονο τη παρτη του. μη μιλησουμε για το τι γινεται εξω..μονο για διακοπες η ελλαδα. αλι σε μας..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μας δινεις επαρκεις πληροφοριες.
Σε τι κατασταση ηταν ο δικος σου? Υπηρχε ηλιακος? ή ειχε γινει ενα βουρνο σκουριας και σαπίλας που λέκιαζε και την ταράτσα? οποτε δεν "εκλεψαν" και δεν "ξηλωσαν" κανεναν ηλιακο, απλά ξεσαβουρωσαν τον ταράτσα?
Γιατι δεν τον εβαλε διπλα αυτος και φαγωθηκε να τον βάλει στην θέση σου σε τετοιο βαθμο που εφτασε να σου ξηλωσει τον δικο σου ?
Γιατι δεν τον βαζεις εσυ διπλα τωρα που εγινε το θέμα ?

• Confused 1
Δημοσ.

Αφού είναι ενοικίαστης πρέπει να συνεννεσει ο ιδιοκτήτης. Πάρε από τον διαχειριστή το τηλέφωνο και μιλά με τον ιδιοκτήτη.και μήνυση να κάνεις ο ιδιοκτήτης θα την φαει

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

λες ο αντιδικος (πλεον) να ειναι συμφουρητης;

Αν κρίνουμε από τα νεύρα, πιθανόν. 🤫

3 ώρες πριν, andreaspA είπε

Δεν μας δινεις επαρκεις πληροφοριες.
Σε τι κατασταση ηταν ο δικος σου? Υπηρχε ηλιακος? ή ειχε γινει ενα βουρνο σκουριας και σαπίλας που λέκιαζε και την ταράτσα? οποτε δεν "εκλεψαν" και δεν "ξηλωσαν" κανεναν ηλιακο, απλά ξεσαβουρωσαν τον ταράτσα?
Γιατι δεν τον εβαλε διπλα αυτος και φαγωθηκε να τον βάλει στην θέση σου σε τετοιο βαθμο που εφτασε να σου ξηλωσει τον δικο σου ?
Γιατι δεν τον βαζεις εσυ διπλα τωρα που εγινε το θέμα ?

Ποιος κρίνει σε τί κατάσταση είναι ένα περιουσιακό στοιχείο άλλου για να το πειράξεις;

Πρέπει να έχει προηγηθεί  επίσημη ενημέρωση. Διαφορετικά αν δεν είναι κλοπή είναι αυτοδικία.

• Like 3
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Ποιος κρίνει σε τί κατάσταση είναι ένα περιουσιακό στοιχείο άλλου για να το πειράξεις;

Πρέπει να έχει προηγηθεί  επίσημη ενημέρωση. Διαφορετικά αν δεν είναι κλοπή είναι αυτοδικία.

Ισχύει 

Το πρώτο πράγμα που κάνεις σε τέτοιες περιορίσεις και το κάναμε εμείς. Είναι να καλέσεις το υγειονομικο της περιφέρειας το οποίο μπαίνει και σε κοινόχρηστους χώρους κτιρίων και εκδίδει μια γνωμάτευση αυτοψίας με το τι βλέπει. Μετά στέλνεις εξώδικο, μετά τα υπόλοιπα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Maurikycli είπε

πολλες φορες η κοινη λογικη. Ειναι ηλιακος? ή σκουπιδι που βρισκεται στην ταρατσα και πιανει την θεση απλα?
Ειναι μηχανακι το παρκαρισμενο στον δρομο? ή απλα ενας σκελετος διαλυμενος χωρις τιποτα, χωρις αδεια, χωρις πινακιδες (ενα σκουπιδι δηλαδη) που κρατάει την θέση στάθμευσης? 
Πηγα προσφατα στην οικοδομη που γεννηθηκα και εφυγα απο εκει το 1995. Ανεβηκα στην ταρατσα και βρηκα τον ηλιακο μας!!! Ενας όγκος σκουριας, που αν του εριχνα μια κλωτσια... θα γινοταν σκονη να τον μαζεψω με το φαράσι.

Επεξ/σία από andreaspA
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, andreaspA είπε

πολλες φορες η κοινη λογικη. Ειναι ηλιακος? ή σκουπιδι που βρισκετα στην ταρατσα και πιανει την θεση απλα?
Ειναι μηχανακι το παρκαρισμενο στον δρομο? ή απλα ενας σκελετος διαλυμενος χωρις τιποτα, χωρις αδεια, χωρις πινακιδες (ενα σκουπιδι δηλαδη) που κρατάει την θέση στάθμευσης? 
Πηγα προσφατα στην οικοδομη που γεννηθηκα και εφυγα απο εκει το 1995. Ανεβηκα στην ταρατσα και βρηκα τον ηλιακο μας!!! Ενα όγκος σκουριας, που αν του εριχνα μια κλωτσια... θα γινοταν σκονη να τον μαζεψω με το φαράσι.

Εμείς είχαμε ντεπόζιτα με νερό στην ταρατσα, το 50 πρέπει να μπήκαν η και παλαιότερα, τα ξηλωσαμε το 10, είχαν σκουριά κυρίως από μέσα. Μια δεξαμενή πετρελαίου ίδιας ηλικίας πάνω κάτω ακόμα υπάρχει στην ταράτσα με πετρέλαιο, σκουριά σε κάποια σημεία αλλά χοντρό μέταλλο 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, andreaspA είπε

πολλες φορες η κοινη λογικη. Ειναι ηλιακος? ή σκουπιδι που βρισκετα στην ταρατσα και πιανει την θεση απλα?
Πηγα προσφατα στην οικοδομη που γεννηθηκα και εφυγα απο εκει το 1995. Ανεβηκα στην ταρατσα και βρηκα τον ηλιακο μας!!! Ενα όγκος σκουριας, που αν του εριχνα μια κλωτσια... θα γινοταν σκονη να τον μαζεψω με το φαράσι.

Είναι κοινή διαπίστωση ότι κυκλοφορεί πολλή παραλογισμός. Εσύ έχεις πιστοποιητικό ότι έχεις τα λογικά σου; 

• Like 2
Δημοσ.

Για όλους θα πω μην φερνεται δημόσιες υπηρεσίες στον χώρο για αυτοψίες κτλ επειδή θα βρουν και άλλα παραπτώματα και το χαράτσι θα πέσει σε όλους.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...