Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, gamer73 είπε

Σοβαρά? Δηλαδή να το αφήσω έτσι ?

Εννοεί ότι παίρνεις το ζεστό νερό του άλλου χωρίς να βάλεις ηλιακό δικό σου 

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Maurikycli είπε

Εννοεί ότι παίρνεις το ζεστό νερό του άλλου χωρίς να βάλεις ηλιακό δικό σου 

Αν το καταλάβει θα με πηδήξει 

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε

Ήδη το έκανε μία φορά. Πηδα τον κι εσύ 

Να μην του κάνω δηλαδή μυνηση να το βγάλει?

Δημοσ.

Αδερφε πανε βαλε τις δικες σου σωληνωσεις πανω στον ηλιακο του. Μπετοσε τες κιολας και φυγε. Πανε κανε του μηνυση οτι θελει να σου βγαλει τον ηλιακο γιατι αυτος ειναι ενοικιαστης και εσενα ειναι δικο σου, οτι σου ειπε θα στο κανει και φοβασαι και καλα. WIN-WIN η φαση. Και 100% τοποθετηση και τον ΓΑΜΗΣΕΣ. στη κυριολεξια.

Δημοσ.

Έβαλε στην «δικη» σου θέση γιατί κατάλαβε ότι θα είχε θέματα με το διαμέρισμα από κάτω. 
γενικα στην ταράτσα έχουν δικαιώματα μόνο οι του τελευταίου ορόφου. Ρωτά δικηγόρο γιατί η νομοθεσία μπορεί να σε προδώσει…. 

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω χονδρικα καμια 15ετια που εφυγα απο ελλαδα.

Απο οτι διαβαζω εδω μεσα και αλλου πρεπει να εχει αγριεψει πολυ η κατασταση στην ελλαδα.

Εχω μεινει πανω απο 15 χρονια Αθηνα. (Πειραια, Καλλιθεα, Νεα Ιωνια). Τετοια ζουγκλα δεν εχω ζησει.

Εχω την αισθηση οτι γινατε φαρ ουεστ εκει κατω.

Μια χαρα τα λυναμε ολα μας τα προβληματα με κουβεντουλα.

Επεξ/σία από BertaJourdan
  • Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Spyrito33 είπε

Αδερφε πανε βαλε τις δικες σου σωληνωσεις πανω στον ηλιακο του. Μπετοσε τες κιολας και φυγε. Πανε κανε του μηνυση οτι θελει να σου βγαλει τον ηλιακο γιατι αυτος ειναι ενοικιαστης και εσενα ειναι δικο σου, οτι σου ειπε θα στο κανει και φοβασαι και καλα. WIN-WIN η φαση. Και 100% τοποθετηση και τον ΓΑΜΗΣΕΣ. στη κυριολεξια.

Έχει αγοράσει το σπιτι δυστυχώς αλλά εγώ μένω 23 χρόνια εδώ 

Μόλις τώρα, BertaJourdan είπε

Εχω χονδρικα καμια 15ετια που εφυγα απο ελλαδα.

Απο οτι διαβαζω εδω μεσα και αλλου πρεπει να εχει αγριεψει πολυ η κατασταση στην ελλαδα.

Εχω μεινει πανω απο 15 χρονια Αθηνα. (Πειραια, Καλλιθεα, Νεα Ιωνια). Τετοια ζουγκλα χεν εχω ζησει.

Εχω την αισθηση οτι γινατε φαρ ουεστ εκει κατω.

Μια χαρα τα λυναμε ολα μας τα προβληματα με κουβεντουλα.

Λύνεις τα προβλήματα με τα ζώα τους ξένους δεν καταλαβαίνουν μόνο την πάρτη τους σκέφτονται 

33 λεπτά πριν, dkstopo είπε

Έβαλε στην «δικη» σου θέση γιατί κατάλαβε ότι θα είχε θέματα με το διαμέρισμα από κάτω. 
γενικα στην ταράτσα έχουν δικαιώματα μόνο οι του τελευταίου ορόφου. Ρωτά δικηγόρο γιατί η νομοθεσία μπορεί να σε προδώσει…. 

Πρέπει να δω εάν είναι καταχωρημένος ο ηλιακός που είχα στο δωμα

41 λεπτά πριν, Spyrito33 είπε

Εάν το καταλάβει δεν θα έχω πρόβλημα ,μετά ? Από την παρανομία στην παρανομία?

Δημοσ.

Μολις αρχισουν δυνατοι αεριδες, πηγανε βγαλε τις βιδες στηριξης, και η φυση θα κανει το εργο της 😄

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gamer73 είπε

Να μην του κάνω δηλαδή μυνηση να το βγάλει?

Εμάς ρωτάς αν πρέπει να του κάνεις μήνυση; Εσύ δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και από που να ξεκινήσεις; 

Χαρισε του και το σπίτι σου καλύτερα.

Οτι να ναι. 

• Like 2
Δημοσ.

ρε δεν παμε καλα...... δεν ξερω τι να σχολιασω..συγνωμη οτι δεν δουλευε ο θερμ. δεν το ηξερε αφου ηταν εγκατεστημενος και αρχαιος να φαινοταν ανετα μπορουσε να δουλευει θα πας στον διαχειριστη και θα του πεις καλημερα κ. αρχ..δι βαλτε πισω τον ηλιακο και να δουλευει αλλιως παω σε 3 ωρες στο στυνομικο τμημα για εσενα και τον εξυπνο που ηρθε και βρειτε τα μεταξυ σας εαν σου πει παλιος κλπ θα πεις να δουλευει γιατι ειμαι ξερω γω ηδη (οσες μερες εισαι χωρις θερμ) αλλιως θα σας τραβηξω και φυγε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...