Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη σελίδα και χρόνια πολλά καλή χρόνια 

να μπω κατευθείαν στο θέμα και να μην φλύαρω είμαι ιδιοκτήτης διαμερίσματος 22 χρόνια και ο από κάτω του ορόφου που ήρθε πρόσφατα στο διαμέρισμα συνεννοήθηκε με τον διαχειριστή και μου ξήλωσαν τον ηλιακό που είχα επάνω στη ταράτσα και έβαλε το δικό του 

σκέφτομαι να πάω δικαστικώς και τον διαχειριστή και τον ιδιοκτήτη γιατί μου ξήλωσαν τον ηλιακό για να βάλει το δικό του με ύπουλο τρόπο 

υποψιν ότι στα καταστατικά της πολυκατοικίας φαίνεται ότι είχα τον ηλιακό ασχέτως αν τον λειτουργούσα η όχι δικαίωμα μου είναι να τον έχω επάνω μέχρι να βάλω ένα καινούργιο 

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βήμα 1, βρες δικηγόρο πριν κάνεις οτιδήποτε.

Βήμα 2, πήγαινέ του το καταστατικό της πολυκατοικίας.

Δημοσ.

Σορρυ πηγε απλα κάποιος έκλεισε της βάνες και ξήλωσε κάτι δικό σου.Πηγαίνε και εσύ βάλε ένα ταφ και πέρνε ζεστό νερό από αυτόν και πούλα τρέλα. Απλά πας χτυπάς κουδούνι και του λες εχεις μια βδομάδα διορία να βάλεις ξανά τον ηλιακό μου εκεί που ήταν

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Haldol είπε

Βήμα 1, βρες δικηγόρο πριν κάνεις οτιδήποτε.

Βήμα 2, πήγαινέ του το καταστατικό της πολυκατοικίας.

Ναι σε ευχαριστώ αυτό θα κάνω 

20 λεπτά πριν, soteras είπε

Σορρυ πηγε απλα κάποιος έκλεισε της βάνες και ξήλωσε κάτι δικό σου.Πηγαίνε και εσύ βάλε ένα ταφ και πέρνε ζεστό νερό από αυτόν και πούλα τρέλα. Απλά πας χτυπάς κουδούνι και του λες εχεις μια βδομάδα διορία να βάλεις ξανά τον ηλιακό μου εκεί που ήταν

Ο ηλιακός που είχα δεν δούλευε είχα σκοπό να τον αλλάξω στο τρίμηνο λόγω της επιδότησης του κράτους που θα δώσει για ηλιακούς αυτός που είχα δεν ήταν σε λειτουργία 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gamer73 είπε

Ναι σε ευχαριστώ αυτό θα κάνω 

Ο ηλιακός που είχα δεν δούλευε είχα σκοπό να τον αλλάξω στο τρίμηνο λόγω της επιδότησης του κράτους που θα δώσει για ηλιακούς αυτός που είχα δεν ήταν σε λειτουργία 

Τι σημασία έχει αν δούλευε ή όχι είναι δικός σου εσύ είσαι ακόμα στην πολυκατοικία έπρεπε να σε ρωτήσει αν σήμερα δηλάδη ερχόταν το συνεργείο να στον αλλάξει τι θα γινόταν

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, soteras είπε

Τι σημασία έχει αν δούλευε ή όχι είναι δικός σου εσύ είσαι ακόμα στην πολυκατοικία έπρεπε να σε ρωτήσει αν σήμερα δηλάδη ερχόταν το συνεργείο να στον αλλάξει τι θα γινόταν

Εγώ του είπα βάλτο δίπλα και αυτός πήγε μου το έβγαλε και έβαλε το δικό του 

Δημοσ.

Ότι νάνε, φθορά ξένης περιουσίας, ήταν δεν ήταν χαλασμένος, αν είχε και νερό πάνω μπορείς να πεις ότι δούλευε το καζάνι και σε άφησαν χωρίς ζεστό νερό.... τρελή ευκαιρία να βγάλεις χρήματα με έναν καλό δικηγόρο.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Άνετα τον τρέχεις να ξέρεις και λες όπως λέει ο φίλος ότ ιχρονιαρες μένεις έμεινες χωρις νερό καθώς τα συνεργεια όλα δεν εργάζονται

Δημοσ.
1 ώρα πριν, soteras είπε

Άνετα τον τρέχεις να ξέρεις και λες όπως λέει ο φίλος ότ ιχρονιαρες μένεις έμεινες χωρις νερό καθώς τα συνεργεια όλα δεν εργάζονται

Θα κάνω μυνηση και στο διαχειριστή και στον ιδιοκτήτη και ο θεός βοηθός 

1 ώρα πριν, soteras είπε

Έτσι είναι ωραία θα Μπει η χρόνια με δικαστήρια 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, gamer73 είπε

Δηλαδή σου ξήλωσε και τη σιδεροκατασκευή από τον ηλιακό σου η την άφησε ;

Και είσαι και ιδιοκτήτης του διαμερίσματος -ούτε καν ενοικιαστής ;Δηλαδή τι κανίβαλοι είναι αυτοί ρε... 🤣

Εγω αν είχε αφήσει την δικιά μου σιδηροκατασκευή θα ξύλωνα το δικό του σπιραλ και θα κοτσάριζα το δικό μου και να πα να μαμηθεί .

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, catmaster είπε

Δηλαδή σου ξήλωσε και τη σιδεροκατασκευή από τον ηλιακό σου η την άφησε ;

Και είσαι και ιδιοκτήτης του διαμερίσματος -ούτε καν ενοικιαστής ;Δηλαδή τι κανίβαλοι είναι αυτοί ρε... 🤣

Εγω αν είχε αφήσει την δικιά μου σιδηροκατασκευή θα ξύλωνα το δικό του σπιραλ και θα κοτσάριζα το δικό μου και να πα να μαμηθεί .

Όλα τα ξήλωσε το κάθαρμα και έβαλε το δικό του 

Μόλις τώρα, gamer73 είπε

Όλα τα ξήλωσε το κάθαρμα και έβαλε το δικό του 

Εγώ του είπα βάλτο δίπλα και αυτός μου πήρε την θέση 

Δημοσ.

Κοιτα να δεις θα πας θα του χτυπήσεις το κουδούνι και θα του πεις κοιτα να δεις ο ηλιακος που ηταν εκει ηταν δικος μου δεν σε αφορα καν σε τι κατασταση ηταν γιατι δεν σου ανηκει και εγω ειχα κανονισει τελος του μηνα να ερθει το συνεργειο να τον αλλαξει μεσω επιδοτησης για να μην παμε δικαστικος φροντισε να μετακινησεις τον ηλιακο σου απο τη θεση μου και να βρεις τον παλιο μου ηλιακο γιατι χανω την επιδοτηση η θα μου δωσεις εσυ την επιδοτηση. Χωρις να εχει μα και σου αλλιως απο βδομαδα θα μιλησεις με το δικηγορο μου για φθορα ξενης περιουσιας

Δημοσ.
17 ώρες πριν, gamer73 είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Να ρωτήσω κάτι: Γιατί δεν τον έβαλε πιο δίπλα; Δεν υπάρχει χώρος;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, george1807 είπε

Συνδέεις τις σωληνώσεις σου στον καινούργιο ηλικιακό και μόλις πήρες επιδότηση 100%

Σοβαρά? Δηλαδή να το αφήσω έτσι ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...