nikos185 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 καλησπερα παιδια,πειτε κατα την γνωμη σας πιο θεωρειται καλυτερο ρουτερ σαν τεχνικα χαρακτιριστικα και γενικα αναμεσα στα 2 καινουργια ρουτερ της cosmote zte h1600 η speedportplus 2.. με τεχνικο του οτε παντως που μιλησα μου ανεφερε ως ανωτερο και με διαφορα speedport 2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos185 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Κάνεις;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Speedport Plus 2 κυρίως για την καλύτερη κάλυψη στο wifi που έχει σε σχέση με το ΖΤΕ. Το ΖΤΕ το είχα και με τη VDSL γραμμή στα 100 πριν πάω στα 300 ftth και ήταν μια χαρά χωρίς αποσυνδέσεις, ενώ στο speedport plus 2 δεν το δοκίμασα ποτέ σαν VDSL modem μιας και έπαιξε αφού ενεργοποιήθηκε η οπτική. Το μόνο πρόβλημα και στα 2 είναι πως δεν σε αφήνουν να πειράξεις σχεδόν τίποτα πέρα από τις βασικές ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 7 hours ago, billdanos said: Speedport Plus 2 κυρίως για την καλύτερη κάλυψη στο wifi που έχει σε σχέση με το ΖΤΕ. Το ΖΤΕ το είχα και με τη VDSL γραμμή στα 100 πριν πάω στα 300 ftth και ήταν μια χαρά χωρίς αποσυνδέσεις, ενώ στο speedport plus 2 δεν το δοκίμασα ποτέ σαν VDSL modem μιας και έπαιξε αφού ενεργοποιήθηκε η οπτική. Το μόνο πρόβλημα και στα 2 είναι πως δεν σε αφήνουν να πειράξεις σχεδόν τίποτα πέρα από τις βασικές ρυθμίσεις. αν θες επιλογες πρεπει να πας σε fritz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, speedman_26 είπε αν θες επιλογες πρεπει να πας σε fritz Όχι οκ, δεν μου λείπει κάτι, εγώ την ταχύτητα μόνο θέλω και τη σταθερότητα στη λειτουργία. Και μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα