Προς το περιεχόμενο

ZTEH1600 VS SPEEDPORT PLUS 2

nikos185

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια,πειτε κατα την γνωμη σας πιο θεωρειται καλυτερο ρουτερ σαν τεχνικα χαρακτιριστικα και γενικα αναμεσα στα 2 καινουργια ρουτερ της cosmote zte h1600 η speedportplus 2..

με τεχνικο του οτε παντως που μιλησα μου ανεφερε ως ανωτερο και με διαφορα speedport 2...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Speedport Plus 2 κυρίως για την καλύτερη κάλυψη στο wifi που έχει σε σχέση με το ΖΤΕ. Το ΖΤΕ το είχα και με τη VDSL γραμμή στα 100 πριν πάω στα 300 ftth και ήταν μια χαρά χωρίς αποσυνδέσεις, ενώ στο speedport plus 2 δεν το δοκίμασα ποτέ σαν VDSL modem μιας και έπαιξε αφού ενεργοποιήθηκε η οπτική. :) Το μόνο πρόβλημα και στα 2 είναι πως δεν σε αφήνουν να πειράξεις σχεδόν τίποτα πέρα από τις βασικές ρυθμίσεις. 

7 hours ago, billdanos said:

Speedport Plus 2 κυρίως για την καλύτερη κάλυψη στο wifi που έχει σε σχέση με το ΖΤΕ. Το ΖΤΕ το είχα και με τη VDSL γραμμή στα 100 πριν πάω στα 300 ftth και ήταν μια χαρά χωρίς αποσυνδέσεις, ενώ στο speedport plus 2 δεν το δοκίμασα ποτέ σαν VDSL modem μιας και έπαιξε αφού ενεργοποιήθηκε η οπτική. :) Το μόνο πρόβλημα και στα 2 είναι πως δεν σε αφήνουν να πειράξεις σχεδόν τίποτα πέρα από τις βασικές ρυθμίσεις. 

αν θες επιλογες πρεπει να πας σε fritz

• Super Moderators
2 ώρες πριν, speedman_26 είπε

αν θες επιλογες πρεπει να πας σε fritz

Όχι οκ, δεν μου λείπει κάτι, εγώ την ταχύτητα μόνο θέλω και τη σταθερότητα στη λειτουργία. Και μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...