Th3Unforgiven Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ψάχνω άδεια μπουκάλια ποτών καθως τα χρησιμοποιώ για προσωπικές κατασκευές. Όποιος χαρίζει ή πουλάει μπορεί να μου στείλει μήνυμα! Καλή χρονιά!😁
corsair04 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, Th3Unforgiven είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ψάχνω άδεια μπουκάλια ποτών καθως τα χρησιμοποιώ για προσωπικές κατασκευές. Όποιος χαρίζει ή πουλάει μπορεί να μου στείλει μήνυμα! Καλή χρονιά!😁 Καλησπέρα και Καλή χρονιά Γιατί απλά δε ρίχνεις μια μάτια στους μπλε κάδους ?
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, corsair04 είπε Καλησπέρα και Καλή χρονιά Γιατί απλά δε ρίχνεις μια μάτια στους μπλε κάδους ? Ειδικά κοντά σε καφέ - μπαρ έχω δει αρκετές φορές.
Th3Unforgiven Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Θα ήθελα να αποφύγω το ψάξιμο στα σκουπίδια για ευνόητους λόγους. Χομπι κάνω 2
catmaster Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Th3Unforgiven είπε Καλησπέρα. Θα ήθελα να αποφύγω το ψάξιμο στα σκουπίδια για ευνόητους λόγους. Χομπι κάνω Υπάρχει ένα μπαράκι πλησίον πλατείας Υμηττού που κάθε βράδυ -ειδικά ΠΣΚ αδειάζει τσουβάλια μπουκάλια στον κάδο , δεν χάνεις τίποτα αν είσαι κοντά να τους ρίξεις ενα τηλέφωνο να στα κρατήσουν και περνάς και τα παίρνεις.
phanispal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Κι εγώ αυτό θα έλεγα, να προσεγγίσεις μπαράκια και λοιπά μαγαζιά με κατανάλωση, δύσκολα δε θα βρεις την άκρη. 1
SabotazNic Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Th3Unforgiven είπε Καλησπέρα. Θα ήθελα να αποφύγω το ψάξιμο στα σκουπίδια για ευνόητους λόγους. Χομπι κάνω Ποιοι ειναι οι ευνοητοι λογοι? Δεν ειπαμε να μπεις μεσα στα σκουπιδια. Και χαρτοκουτια εχω τσιμπησει οταν ηθελα να μετακομισω, σιγα 1 1
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, Th3Unforgiven είπε Καλησπέρα. Θα ήθελα να αποφύγω το ψάξιμο στα σκουπίδια για ευνόητους λόγους. Χομπι κάνω Ενας παραπανω λογος για να το κανεις. Δε σου ειπε κανεις να βουτηξεις μεσα στην αποσυνθεση με το κεφαλι,αν ψαξεις στην ανακυκλωση θα βρεις οτι ζητας.
tzotzo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 εχω εγω αρκετα αλλα ειναι συλλεκτικα. τι προτζεκτ κανεις;
kon1to Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 12 ώρες πριν, catmaster είπε Υπάρχει ένα μπαράκι πλησίον πλατείας Υμηττού που κάθε βράδυ -ειδικά ΠΣΚ αδειάζει τσουβάλια μπουκάλια στον κάδο , δεν χάνεις τίποτα αν είσαι κοντά να τους ρίξεις ενα τηλέφωνο να στα κρατήσουν και περνάς και τα παίρνεις. To easy tiger λες; ή το εκκεντρικόν;
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Μπαρακια η καλυτερη λυση. Κεντρο, Πραξιτελους και περιξ πετανε τσουβαλια τα ΠΣΚ, δεν πιστευω κανεις να ειχε αντιρρηση να στα κρατησει ή στο κατω κατω τους λες να σου πουν τι ωρα περιπου τα βγαζουν και πας και τα παιρνεις.
catmaster Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, kon1to είπε To easy tiger λες; ή το εκκεντρικόν; Για το εκκεντρικόν αναφέρω.
Th3Unforgiven Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 13 ώρες πριν, tzotzo είπε εχω εγω αρκετα αλλα ειναι συλλεκτικα. τι προτζεκτ κανεις; Φωτιστικά! Στείλε μου πμ αν θέλεις.
Adon1s Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Πες μας δυο τρεις κουβέντες για τη κατασκευή γτ με ενδιαφέρουν γενικά οι κατασκευές κλπ
dbrillis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Adon1s είπε Πες μας δυο τρεις κουβέντες για τη κατασκευή γτ με ενδιαφέρουν γενικά οι κατασκευές κλπ Δεν εχει ανακαλυψει και την Αμερικη. Κανει κατι που πριν καμια δεκαπενταρια χρονια ηταν τρεντυ. Ανοιξε το youtube και δες. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2023 από dbrillis 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα