Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να βρω ένα case μεταχειρισμένο για να τον κάνω server κύριος για gaming η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω τι απαιτήσεις χρειάζεται ένας server σε hardware  αλλά φίλος που έχει φτιάξει έναν server με i5 6600 για ένα game που παίζουμε καθώς προχωράει το game  τόσο ζοριζει την cpu. Άρα ψάχνω κάτι ανώτερο από τον 6600. Αν υπάρχει κάτι εδώ στα 200 ευρώ παρακαλώ πείτε μου.

Δημοσ.
Στις 31/12/2022 στις 5:32 ΜΜ, sportis23 είπε

Καλησπέρα θα ήθελα να βρω ένα case μεταχειρισμένο για να τον κάνω server κύριος για gaming η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω τι απαιτήσεις χρειάζεται ένας server σε hardware  αλλά φίλος που έχει φτιάξει έναν server με i5 6600 για ένα game που παίζουμε καθώς προχωράει το game  τόσο ζοριζει την cpu. Άρα ψάχνω κάτι ανώτερο από τον 6600. Αν υπάρχει κάτι εδώ στα 200 ευρώ παρακαλώ πείτε μου.

https://www.pinguin.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=44151020&ref=bestprice.gr

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Με συγχωρεις δεν εξήγησα σωστά. στην ουσία μεταχειρισμένο υπολογιστή μόνο το case που να έχει καλό επεξεργαστή με ενσωματωμένα γραφικά πχ Lenovo Thinkcentre M920q i5-8500T 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sportis23 είπε

Με συγχωρεις δεν εξήγησα σωστά. στην ουσία μεταχειρισμένο υπολογιστή μόνο το case που να έχει καλό επεξεργαστή με ενσωματωμένα γραφικά πχ Lenovo Thinkcentre M920q i5-8500T 

οκ κανε μια αναζητηση στο site  ολο και κατι θα εχει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι ότι για το game space engineer που είναι βαρύ και θέλει για server καλη cpu ειδικά sigle core δεν βρίσκω κάτι στα 200 από εδώ μέσα τουλάχιστον δυστυχώς 

25 λεπτά πριν, npapageo είπε

Νομίζω ότι τα 200 ευρώ είναι πολύ λίγα για την δουλειά που το θέλεις

Ναι και εγώ αυτό βλέπω. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που  σε αρκετά κομμάτια οι τιμές είναι κοντά στο να το έπαιρνες καινούριο ένα πράγμα.

Επεξ/σία από sportis23
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το είχα βάλει στο μάτι αλλά φρεναρα διότι αν δεν κάνω λάθος είναι χαμηλής ισχύος ο συγκεκριμένος. Μπορεί να κάνω κ λάθος. Δεν γνωρίζω τις επιδόσεις από τέτοιο μηχάνημα θα ανταπεξέλθει γι'αυτό που το θέλω? Εκεί κόλλησα. Ψάχνωντας για το συγκεκριμένο game λένε ότι θέλει cpu καλό. Βέβαια εμείς που το τρέχουμε για την ώρα σε έναν i5 6600 δεν μας κάνει νούμερα αλλά ήδη έχει φτάσει στο 65 χρήσης cpu καθώς εξελίσεται το game

Επεξ/σία από sportis23
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, sportis23 είπε

Αυτό το είχα βάλει στο μάτι αλλά φρεναρα διότι αν δεν κάνω λάθος είναι χαμηλής ισχύος ο συγκεκριμένος. Μπορεί να κάνω κ λάθος. Δεν γνωρίζω τις επιδόσεις από τέτοιο μηχάνημα θα ανταπεξέλθει γι'αυτό που το θέλω? Εκεί κόλλησα. Ψάχνωντας για το συγκεκριμένο game λένε ότι θέλει cpu καλό. Βέβαια εμείς που το τρέχουμε για την ώρα σε έναν i5 6600 δεν μας κάνει νούμερα αλλά ήδη έχει φτάσει στο 65 χρήσης cpu καθώς εξελίσεται το game

+ 21% πανω εισαι σε σχεση με τον 6600

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...