qwertyuiop2 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Έχει τρομάξει το μάτι μου αγαπητοί και αγαπητές με αυτά που βλέπω γύρω μου. 8/10 άρρωστοι, οι περισσότεροι θετικά τεστ γρίπης, ένας κακός χαμός. Βλέπω κάτι 39άρια και κάτι βήχες τρελούς και τρομάζω. Η ερώτησή μου είναι πληροφοριακή, δεν ψάχνω διάγνωση ή ιατρική βοήθεια. Θέλω να μάθω πώς κάνει κανείς το εμβόλιο της γρίπης. Πας απλά στο φαρμακείο, το πληρώνεις και το κάνεις; Πρέπει να στο γράψει γιατρός; Δεν έχω καταλάβει τι έχουν κάνει φέτος με την προμήθειά του... Τελοσπάντων, ευχαριστώ προκαταβολικά, υγεία σε όλους!
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Έχει τρομάξει το μάτι μου αγαπητοί και αγαπητές με αυτά που βλέπω γύρω μου. 8/10 άρρωστοι, οι περισσότεροι θετικά τεστ γρίπης, ένας κακός χαμός. Βλέπω κάτι 39άρια και κάτι βήχες τρελούς και τρομάζω. Η ερώτησή μου είναι πληροφοριακή, δεν ψάχνω διάγνωση ή ιατρική βοήθεια. Θέλω να μάθω πώς κάνει κανείς το εμβόλιο της γρίπης. Πας απλά στο φαρμακείο, το πληρώνεις και το κάνεις; Πρέπει να στο γράψει γιατρός; Δεν έχω καταλάβει τι έχουν κάνει φέτος με την προμήθειά του... Τελοσπάντων, ευχαριστώ προκαταβολικά, υγεία σε όλους! Πηγαινε στο φαρμακείο της γειτονιάς σου και θα σου το κάνουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Κανονικά θέλει συνταγή γιατρού. Για φέτος αποφασίστηκε να είναι χωρίς συνταγή : https://www.odigostoupoliti.eu/dorean-kai-choris-iatriki-syntagi-to-emvolio-tis-gripis/ Πας λοιπόν στο φαρμακείο με τον ΑΜΚΑ σου και σε εμβολιάζουν εκεί δωρεάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις