dum83 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους και χρόνια πολλά. Έχω ένα πρόβλημα με το bluetooth receiver. Πριν από μερικούς μήνες εγκατέστησα στον υπολογιστή μου μια δυνατότητα για να συνδέσω το χειριστήριο PS3 ασύρματα στον υπολογιστή μου, ώστε να μπορώ να παίξω τα παιχνίδια μου. Αλλά τώρα δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το bluetooth για τη σύνδεση οποιασδήποτε άλλης συσκευής, όπως ακουστικά. Έχω χρησιμοποιήσει 3 dongles και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. 'Εχετε κάποια ιδέα τι πρέπει να κάνω, γιατί δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ξανά το ps3 ασύρματο χειριστήριο; Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από dum83
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Στις 31/12/2022 στις 2:28 ΜΜ, dum83 είπε 'Εχετε κάποια ιδέα τι πρέπει να κάνω, γιατί δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ξανά το ps3 ασύρματο χειριστήριο; Το είχα πάθει κι εγώ παλιότερα... Δεν θυμάμαι, αλλά δοκιμάσατε να απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα που καμουφλάρει το χειριστήριο;
dum83 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Γεια σου φίλε μου και καλή χρονιά. Απεγκατέστησα και το πρόγραμμα που συνδέει το χειριστήριο με το pc , και το driver του bluetooth receiver. Αλλά δυστυχώς δεν έπιασαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα