Makis_panamera Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα. Δεν μπορώ να προσθέσω χρεωστικές κάρτες σε iPhone 12 pro max, έχει συμβεί σε κάποιον άλλον κάτι αντίστοιχο; Έχω δοκιμάσει τα πάντα από διάφορες συμβουλές που διάβασα. Ακόμα και η τράπεζα που μίλησα δεν ξέρουν να με βοηθήσουν.
Λύση koutsis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, bezas είπε Καλησπερα. Δεν μπορώ να προσθέσω χρεωστικές κάρτες σε iPhone 12 pro max, έχει συμβεί σε κάποιον άλλον κάτι αντίστοιχο; Έχω δοκιμάσει τα πάντα από διάφορες συμβουλές που διάβασα. Ακόμα και η τράπεζα που μίλησα δεν ξέρουν να με βοηθήσουν. το πιο πιθανό είναι να είναι θέμα της τράπεζας? πόσο καιρό προσπαθείς?
Makis_panamera Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Πολύ καιρό. Μα δεν μιλάμε για μια μόνο τράπεζα, για τρεις.
koutsis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, bezas είπε Πολύ καιρό. Μα δεν μιλάμε για μια μόνο τράπεζα, για τρεις. Όντως περίεργο. Κάνε μία επαναφορά στο κινητό μήπως φτιάξει.
Makis_panamera Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Το έχω κάνει αλλά δεν έγινε τίποτα. βέβαια περνώ backup πριν, το κάνω επαναφορά και μετά περνάω μέσα το backup. δεν ξέρω εάν έχω κάνει κάποια βλακεία εγώ, και με το backup ξανά περνάει πάλι μέσα. Δεν ξέρω εάν δουλεύει έτσι το σύστημα.
koutsis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, bezas είπε Το έχω κάνει αλλά δεν έγινε τίποτα. βέβαια περνώ backup πριν, το κάνω επαναφορά και μετά περνάω μέσα το backup. δεν ξέρω εάν έχω κάνει κάποια βλακεία εγώ, και με το backup ξανά περνάει πάλι μέσα. Δεν ξέρω εάν δουλεύει έτσι το σύστημα. Δοκιμασε να περάσεις τις κάρτες πριν κάνεις restore το backup. Να δεις αν θα δουλέψει τότε.
Makis_panamera Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Το δοκιμασα μολις, παλι τα ιδια κανει.
koutsis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, bezas είπε Το δοκιμασα μολις, παλι τα ιδια κανει. Μου το έκανε κι εμένα με την Πειραιώς. για κανένα μήνα μου εβγαζε το ίδιο μύνημα και μετά μια μέρα δοκίμασα και εγινε! Εφόσον έκανες επαναφορά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Απλά περμένεις και δοκιμάζεις αργότερα. Αν εχεις κάποιο φίλο με iphone δοκίμασε και σε άλλη συσκευη να δείς τι θα γίνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα