Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η πιο αχρηστη και αποτυχημενη αγορα που εχω κανει ειναι ενα smartwatch l9 (κινεζορολοι μαλλον ειναι) https://www.youtube.com/watch?v=tDYtMqHA_ms

δεν αλλαζει καν η ωρα.

δεν θα επρεπε να αλλαζει αυτοματα η ωρα αφου συνδεεται με bluetooth με το κινητο,τα δικα σας πως αλλαζουν ωρα;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, georgiouu είπε

δεν θα επρεπε να αλλαζει αυτοματα η ωρα αφου συνδεεται με bluetooth με το κινητο,τα δικα σας πως αλλαζουν ωρα;

αυτό.

Την ώρα την τραβάει απο τις ρυθμίσεις της συσκευής κανονικά.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

αυτό.

Την ώρα την τραβάει απο τις ρυθμίσεις της συσκευής κανονικά.

η κινεζοπαπαρια η δικη μου δεν το κανει και ελεγα μηπως κατι δεν εχω καταλαβει εγω.το κινητο γραφει οτι συνδεθηκε με το ρολοι αλλα αυτο εξακολουθει να ειναι σε ασχετη ωρα,εχω κανει και reset αυτο τιποτα

Δημοσ.
23 ώρες πριν, NickTG είπε

Έχεις κατεβάσει την εφαρμογή του? 

η εφαρμογη του (funduo) δεν το αναγνωριζει για να κανει προσθηκη συσκευης,παρολο που το κινητο γραφει οτι ειναι συνδεδεμενο με bluetooth

Aλλα ετσι και αλλιως αφου συνδεεται με το bluetooth δεν θα επρεπε να συγχρονιστει η ωρα ανεξαρτητως εφαρμογης;εχω την εντυπωση πως η εφαρμογη ειναι μονο για μετρηση βηματων,ιστορικο κτλ

Δημοσ.
4 ώρες πριν, georgiouu είπε

η εφαρμογη του (funduo) δεν το αναγνωριζει για να κανει προσθηκη συσκευης,παρολο που το κινητο γραφει οτι ειναι συνδεδεμενο με bluetooth

Aλλα ετσι και αλλιως αφου συνδεεται με το bluetooth δεν θα επρεπε να συγχρονιστει η ωρα ανεξαρτητως εφαρμογης;εχω την εντυπωση πως η εφαρμογη ειναι μονο για μετρηση βηματων,ιστορικο κτλ

Και σε ακριβά ρολόγια της HUAWEI αν δεν μπεις μέσα στην εφαρμογή, η ώρα δεν αλλάζει…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...