dtk-386 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, fragma είπε Οντως δεν πρέπει να έχει άδεια αλλιώς θα με είχε βάλει να υπογράψω εντολή ανάθεσης όπως κάνουν άλλοι μεσίτες με τους οποίους έχω συνεργαστεί. Εντάξει για την απόδειξη πολλοί δεν δίνουν, και για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ ζητάω για τους γνωστούς λόγους, αλλά τώρα βέβαια θα με εξυπηρετούσε αν είχα ζητήσει γιατί θα αποδείκνυα ότι τον πλήρωσα για τις υπηρεσίες του. Εν τω μεταξύ ο τύπος ενοχλεί συνέχεια και εμένα και τον αγοραστή και απειλεί ότι θα μπλοκάρει την πώληση, θα μου κάνει μήνυση για εξαπάτηση, θα μας καταγγείλει και γω δεν ξέρω που και κάτι τέτοια γελοία , και ο αγοραστής έχει ψαρώσει και μου λέει άσε θα του δώσω εγώ κάτι για να μας αφήσει ήσυχους και του λέω θα είσαι εντελώς θύμα αν υποκύψεις στο νταβατζιλικι του. τι παράσιτα ζουν ανάμεσά μας.... 2
Bitbit Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 τι διαβάζουμε ρε... Έχουν απίστευτο θράσος μερικοί.
Joshua21 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, fragma είπε Οντως δεν πρέπει να έχει άδεια αλλιώς θα με είχε βάλει να υπογράψω εντολή ανάθεσης όπως κάνουν άλλοι μεσίτες με τους οποίους έχω συνεργαστεί. Εντάξει για την απόδειξη πολλοί δεν δίνουν, και για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ ζητάω για τους γνωστούς λόγους, αλλά τώρα βέβαια θα με εξυπηρετούσε αν είχα ζητήσει γιατί θα αποδείκνυα ότι τον πλήρωσα για τις υπηρεσίες του. Εν τω μεταξύ ο τύπος ενοχλεί συνέχεια και εμένα και τον αγοραστή και απειλεί ότι θα μπλοκάρει την πώληση, θα μου κάνει μήνυση για εξαπάτηση, θα μας καταγγείλει και γω δεν ξέρω που και κάτι τέτοια γελοία , και ο αγοραστής έχει ψαρώσει και μου λέει άσε θα του δώσω εγώ κάτι για να μας αφήσει ήσυχους και του λέω θα είσαι εντελώς θύμα αν υποκύψεις στο νταβατζιλικι του. Δεν καταλαβαίνω σε τι ακριβώς θα σε εξυπηρετούσε το να είχες απόδειξη, όπως έγραψα και παραπάνω χρήματα μπορεί να διεκδικήσει από σένα μόνο αν έχεις υπογράψει εντολή. Όσο για τις ενοχλήσεις, φαντάζομαι πως επιμένει επειδή κάθεσαι και το συζητάς. 1 1
kirileman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, fragma είπε Όχι, προφορική ήταν η ανάθεση στο μεσίτη. Άρθρο 200 - Νόμος 4072/2012 - Σύμβαση μεσιτείας 1. Η σύμβαση μεσιτείας ακινήτων καταρτίζεται εγγράφως. End of discussion. Case closed. 12 2
HALF EVIL Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, kirileman είπε Άρθρο 200 - Νόμος 4072/2012 - Σύμβαση μεσιτείας 1. Η σύμβαση μεσιτείας ακινήτων καταρτίζεται εγγράφως. End of discussion. Case closed. Και καλή χρονιά 🤠 3 ώρες πριν, fragma είπε Οντως δεν πρέπει να έχει άδεια αλλιώς θα με είχε βάλει να υπογράψω εντολή ανάθεσης όπως κάνουν άλλοι μεσίτες με τους οποίους έχω συνεργαστεί. Εντάξει για την απόδειξη πολλοί δεν δίνουν, και για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ ζητάω για τους γνωστούς λόγους, αλλά τώρα βέβαια θα με εξυπηρετούσε αν είχα ζητήσει γιατί θα αποδείκνυα ότι τον πλήρωσα για τις υπηρεσίες του. Εν τω μεταξύ ο τύπος ενοχλεί συνέχεια και εμένα και τον αγοραστή και απειλεί ότι θα μπλοκάρει την πώληση, θα μου κάνει μήνυση για εξαπάτηση, θα μας καταγγείλει και γω δεν ξέρω που και κάτι τέτοια γελοία , και ο αγοραστής έχει ψαρώσει και μου λέει άσε θα του δώσω εγώ κάτι για να μας αφήσει ήσυχους και του λέω θα είσαι εντελώς θύμα αν υποκύψεις στο νταβατζιλικι του. Καλύτερα ρώτα τον αν έχει ακουστά την Bratva και τον ξάδερφο από την Οδησσό. 1
N3M3SiS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν έχει καποια αξιωση ο μεσίτης ουτε απο εσένα, ούτε απο τον αγοραστή. Ουτε έχει, ουτε μπορεί να αποκτήσει. Δεν κάνατε τίποτα παράτυπο (ενταξει, αν παραβλέψουμε το οτι δεν υπογράψατε αναθεση για τη μίσθωση και δεν κόπηκε κανένα παραστατικό.. ) και δεν έχεις ούτε τυπικά, ούτε ηθικά ευθύνη για τις αξιώσεις που αίρει. Ακόμα και όλα νομότυπα να είχαν γίνει, η σύμβαση σας αφορούσε την ενοικίαση και ολοκληρώθηκε. Η πώληση προέκυψε σε δεύτερο χρόνο και ο μεσίτης δεν είχε καμμία ανάμειξη σε αυτή. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από N3M3SiS 2
predator77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 πειναλας,απατεωνας οπου μυριστουν χρημα πανε σαν τα κορακια μπας κ τσιμπησουν τιποτα!!.
ElCha Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Πολλα μεσιτικά γραφεία δίνουν χαρτί αποκλειστικής ανάθεσης, άλλοι δίνουν να υπογράψουμε ένα απλό χαρτί ανάθεσης και άλλοι πάλι τίποτα (από εμπειρία πώλησης ακινήτου το γράφω όπου ήρθαν πάνω από 10 διαφορετικοί μεσίτες στο σπίτι). Εάν δεν έχετε υπογράψει χαρτί ανάθεσης και δεν σας έχει δώσει απόδειξη πως μπορεί να αποδείξει ότι συνεργάστηκε μαζί σας έστω και για την ενοικιαση; Για να ησυχασετε όμως ίσως θα ήταν καλό να ρωτήσετε και έναν δικηγόρο αλλά πραγματικά, ακόμη και εάν τον εξαπατήσατε, θεωρεί ότι αυτός είναι τόσο νομοτυπος που να μπορεί να αποδείξει κάτι;
1600 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, fragma είπε ....Εντάξει για την απόδειξη πολλοί δεν δίνουν, και για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ ζητάω για τους γνωστούς λόγους, ... Συγγνωμη, αλλα μαλλον δεν καταλαβαινω, ποιοι ακριβως ειναι οι "γνωστοι λογοι"?.....(ηρεμα ρωταω) 1
Haldol Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Άστον να πάει δικαστικώς, να βάλει και μυαλό.
Morosana Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Οταν σε ενοχλήσει ξανά μπορείς να τον τρολαρεις και να του πεις ότι ο ενοικιαστής που προέκυψε αγοραστής σου έκανε προξενιό με μια ξαδέρφη του με προίκα και να διεκδικήσει και από κει προμηθεα 😂
Dinos1973 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, fragma είπε Προσφατα εκμίσθωσα ένα διαμέρισμα μέσω ενός μεσίτη και του έδωσα την αμοιβή που είχαμε συμφωνήσει (ένα μίσθωμα). Να σημειώσω ότι το έδωσα με χαμηλό για την περιοχή και το μέγεθος του διαμερίσματος μίσθωμα, με ανταλλάγμα να αναλάβει ο μισθωτης το κόστος της ανακαίνισης που χρειαζόταν. Οταν λοιπόν ο ενοικιαστής άρχισε να το ανακαινίζει, και επειδή το κόστος της ανακαίνισης και κάποιες πρόσθετες αλλαγές που ήθελε να κάνει η γυναίκα του ξέφευγαν από αυτά που είχε υπολογίσει, μου έκανε ο ίδιος την πρόταση να το αγοράσει γιατί δεν τον συνέφερε πλέον να δώσει τόσα χρήματα για να μείνει μόνο 3 χρόνια. Το βρήκα και εγώ λογικό και δέχτηκα την προσφορά του και αρχίσαμε τη διαδικασία της μεταβίβασης. Στο μεταξύ όμως, και δεν ξέρω πως, ο μεσίτης έμαθε για την πώληση, και άρχισε να μου λέει κάτι τρελά ότι τον εξαπάτησα και ότι θέλει την νόμιμη του αμοιβή του, δηλαδή το 2%, αλλιώς θα μου κάνει μήνυση κλπ. Ειναι δυνατόν να έχει τέτοια απαίτηση όταν τον έχω ήδη πληρώσει για την δουλειά του που ήταν η ενοικίαση; Τον συνδέεις με Αργοστόλι ….
moure Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, 1600 είπε Συγγνωμη, αλλα μαλλον δεν καταλαβαινω, ποιοι ακριβως ειναι οι "γνωστοι λογοι"?.....(ηρεμα ρωταω) Να μην πληρωθεί ο ΦΠΑ.
Bitbit Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, moure είπε Να μην πληρωθεί ο ΦΠΑ. Ειρωνικές ερωτήσεις. Λες και δε ξέρουν την απάντηση ακόμα και οι πέτρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα