Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

@katerina200 Γνωριζεις οτι η στειρωμενη γατα τρωει αλλη τροφη,ετσι;

Επισης,παρτο λιγο πιο χαλαρα,ολα τα thread σου με αγχωνουν.

Ναι, αλλά δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο. Είναι για το βάρος ή για αποφυγή ασθενειών; 

Τελικά εκεί που σταμάτησε να πειράζει τα ράμματα.. τώρα σταματησε να κατουράει και πρέπει να την πάω πίσω αύριο. Μέχρι στιγμής μόνο προβλήματα έχει φέρει η στείρωση. Δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι αν δεν της το είχα κάνει, δε θα ταλαιπωρούνταν τόσο τώρα το ζωάκι. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, katerina200 είπε

Ναι, αλλά δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο. Είναι για το βάρος ή για αποφυγή ασθενειών; 

Τελικά εκεί που σταμάτησε να πειράζει τα ράμματα.. τώρα σταματησε να κατουράει και πρέπει να την πάω πίσω αύριο. Μέχρι στιγμής μόνο προβλήματα έχει φέρει η στείρωση. Δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι αν δεν της το είχα κάνει, δε θα ταλαιπωρούνταν τόσο τώρα το ζωάκι. 

Για το βαρος.

Η στειρωση μια χαρα ειναι. Ο κτηνιατρος που το πηγες το γατι ειναι χασαπης!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Η στειρωση μια χαρα ειναι. Ο κτηνιατρος που το πηγες το γατι ειναι χασαπης!

Ή απλά κάτι προέκυψε. 

Δε ξέρουμε τι & πως ώστε να κατηγορήσουμε το γιατρό.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, katerina200 είπε

Η δικιά σου πώς είναι; 

Τώρα περδίκι, έχει περάσει κι ένας μήνας όμως. :P

Αλλά τις πρώτες 2-3 μέρες είχε φτάσει το σκ*τό στην κάλτσα που λέμε, λέω πάει το γατί.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Haldol είπε

Τώρα περδίκι, έχει περάσει κι ένας μήνας όμως. :P

Αλλά τις πρώτες 2-3 μέρες είχε φτάσει το σκ*τό στην κάλτσα που λέμε, λέω πάει το γατί.

Μακάρι ο,τι έχουν να είναι πάντα περαστικά! 

Τι είχε; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, katerina200 είπε

Τι είχε; 

Δύσκολη στείρωση. Ο καημένος ο γιατρός μου εξήγησε τι και πως αναλυτικά, αλλά επειδή δεν έχω και πτυχίο κτηνιατρικής, τσάμπα το σάλιο του χάλαγε. Δε κατάλαβα και πολλά. :P

Όπως και να 'χει ταλαιπωρήθηκε αρκετά, αλλά όσο περνούσαν οι μέρες όλο και καλύτερα. 

Ακόμα δε την έχω βγάλει μόνιμα έξω με τον άλλο γάτο όμως! Περιμένω έναν τελευταίο έλεγχο (θα πάω αύριο - μεθαύριο λογικά). Τους βάζω μαζί ανά διαστήματα, παίζουν κ.λπ, αλλά με επιτήρηση ακόμα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, katerina200 είπε

τώρα σταματησε να κατουράει και πρέπει να την πάω πίσω αύριο

Πως κατεληξες σε αυτο το συμπερασμα;

2 ώρες πριν, katerina200 είπε

Μέχρι στιγμής μόνο προβλήματα έχει φέρει η στείρωση. Δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι αν δεν της το είχα κάνει, δε θα ταλαιπωρούνταν τόσο τώρα το ζωάκι. 

Η στειρωση επρεπει να ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ,για 1000 λογους.
Απλα επεσες σε δυσκολη γατα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Haldol είπε

Δύσκολη στείρωση. Ο καημένος ο γιατρός μου εξήγησε τι και πως αναλυτικά, αλλά επειδή δεν έχω και πτυχίο κτηνιατρικής, τσάμπα το σάλιο του χάλαγε. Δε κατάλαβα και πολλά. :P

Όπως και να 'χει ταλαιπωρήθηκε αρκετά, αλλά όσο περνούσαν οι μέρες όλο και καλύτερα. 

Ακόμα δε την έχω βγάλει μόνιμα έξω με τον άλλο γάτο όμως! Περιμένω έναν τελευταίο έλεγχο (θα πάω αύριο - μεθαύριο λογικά). Τους βάζω μαζί ανά διαστήματα, παίζουν κ.λπ, αλλά με επιτήρηση ακόμα. 

Εύχομαι να επανέλθει με τον άλλο γάτο σύντομα και να είναι όλα καλά! 

Η κτηνίατρος μου είπε ότι λόγω της αναισθησίας ο,τι πρόβλημα θα εμφανιζόταν αργότερα, εμφανίζεται γρηγορότερα, γιατί η αναισθησία ρίχνει το ανοσοποιητικό και πως η γατούλα θα είχε ήδη πρόβλημα πριν την νάρκωση.. 

1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Πως κατεληξες σε αυτο το συμπερασμα;

Η στειρωση επρεπει να ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ,για 1000 λογους.
Απλα επεσες σε δυσκολη γατα.

Πάει στην τουαλέτα και κάθεται 10 λεπτά στο ίδιο σημείο, στην θέση που κάθονται όταν κάνουν την ανάγκη τους, και τελικά βγαίνει από την τουαλέτα χωρίς να έχει κάνει τίποτα. Ή έχοντας κανει μόνο ελάχιστες σταγόνες. Και μετά από ένα λεπτό, κυριολεκτικά ένα λεπτό, ξαναμπαίνει μέσα και κάθεται για άλλα 10 λεπτά, πάλι χωρίς τίποτα ή ελάχιστα. 

Πριν την στείρωση μάζευα μεγάλες μπάλες από την άμμο από τα ούρα... τώρα είναι μικροσκοπικά κομματάκια. Σαν να έχει μόνο κακά το κουτί όλη μέρα, ενώ και νερό πίνει και υγρή τροφή τρώει. 

Το απόγευμα έκλαψε κιόλας στην τουαλέτα. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, katerina200 είπε

Πάει στην τουαλέτα και κάθεται 10 λεπτά στο ίδιο σημείο, στην θέση που κάθονται όταν κάνουν την ανάγκη τους, και τελικά βγαίνει από την τουαλέτα χωρίς να έχει κάνει τίποτα. Ή έχοντας κανει μόνο ελάχιστες σταγόνες. Και μετά από ένα λεπτό, κυριολεκτικά ένα λεπτό, ξαναμπαίνει μέσα και κάθεται για άλλα 10 λεπτά, πάλι χωρίς τίποτα ή ελάχιστα. 

Ουρολοιμωξη 99%.
Λογικα θα τις αλλαξει τροφη ο κτηνιατρος.
Θελει σταθεροτητα στη δοση και υπομονη,καποιες λοιμωξεις κανουν μηνες να εξαφανιστουν.

Εμενα εχει υποτροπιασει 2 φορες.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ουρολοίμωξη; 

Παίρνει ήδη αντιβίωση, όμως.. μέρες τώρα. Αν είχε ουρολοίμωξη δεν θα βοηθούσε; Για υπέρηχο μου μίλησε η κτηνίατρος. 

6 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ουρολοιμωξη 99%.
Λογικα θα τις αλλαξει τροφη ο κτηνιατρος.
Θελει σταθεροτητα στη δοση και υπομονη,καποιες λοιμωξεις κανουν μηνες να εξαφανιστουν.

Εμενα εχει υποτροπιασει 2 φορες.

Της έδινες αντιβίωση; 

Να δω τι θα μου πει και από τιμή να πάω να πέσω από κανένα μπαλκόνι 😂 

Σε έναν γάτο με ουρολιθίαση είχε πάρει 500 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Νομιζω της ειχαμε δωσει ενεσιμη και η τροφη ηταν μερος της θεραπειας.

Εμένα μου έχει δώσει ένα σιρόπι. Αν και μυρίζει πιο έντονα από την τροφή, πάλι καλά το πίνει ανά 12ωρο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...