StamTheMan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 @katerina200 Γνωριζεις οτι η στειρωμενη γατα τρωει αλλη τροφη,ετσι; Επισης,παρτο λιγο πιο χαλαρα,ολα τα thread σου με αγχωνουν.
katerina200 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε @katerina200 Γνωριζεις οτι η στειρωμενη γατα τρωει αλλη τροφη,ετσι; Επισης,παρτο λιγο πιο χαλαρα,ολα τα thread σου με αγχωνουν. Ναι, αλλά δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο. Είναι για το βάρος ή για αποφυγή ασθενειών; Τελικά εκεί που σταμάτησε να πειράζει τα ράμματα.. τώρα σταματησε να κατουράει και πρέπει να την πάω πίσω αύριο. Μέχρι στιγμής μόνο προβλήματα έχει φέρει η στείρωση. Δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι αν δεν της το είχα κάνει, δε θα ταλαιπωρούνταν τόσο τώρα το ζωάκι.
andreaspA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, katerina200 είπε Ναι, αλλά δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο. Είναι για το βάρος ή για αποφυγή ασθενειών; Τελικά εκεί που σταμάτησε να πειράζει τα ράμματα.. τώρα σταματησε να κατουράει και πρέπει να την πάω πίσω αύριο. Μέχρι στιγμής μόνο προβλήματα έχει φέρει η στείρωση. Δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι αν δεν της το είχα κάνει, δε θα ταλαιπωρούνταν τόσο τώρα το ζωάκι. Για το βαρος. Η στειρωση μια χαρα ειναι. Ο κτηνιατρος που το πηγες το γατι ειναι χασαπης!
Haldol Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, andreaspA είπε Η στειρωση μια χαρα ειναι. Ο κτηνιατρος που το πηγες το γατι ειναι χασαπης! Ή απλά κάτι προέκυψε. Δε ξέρουμε τι & πως ώστε να κατηγορήσουμε το γιατρό.
katerina200 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Haldol είπε Ή απλά κάτι προέκυψε. Δε ξέρουμε τι & πως ώστε να κατηγορήσουμε το γιατρό. Η δικιά σου πώς είναι;
Haldol Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, katerina200 είπε Η δικιά σου πώς είναι; Τώρα περδίκι, έχει περάσει κι ένας μήνας όμως. Αλλά τις πρώτες 2-3 μέρες είχε φτάσει το σκ*τό στην κάλτσα που λέμε, λέω πάει το γατί.
katerina200 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Haldol είπε Τώρα περδίκι, έχει περάσει κι ένας μήνας όμως. Αλλά τις πρώτες 2-3 μέρες είχε φτάσει το σκ*τό στην κάλτσα που λέμε, λέω πάει το γατί. Μακάρι ο,τι έχουν να είναι πάντα περαστικά! Τι είχε;
Haldol Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, katerina200 είπε Τι είχε; Δύσκολη στείρωση. Ο καημένος ο γιατρός μου εξήγησε τι και πως αναλυτικά, αλλά επειδή δεν έχω και πτυχίο κτηνιατρικής, τσάμπα το σάλιο του χάλαγε. Δε κατάλαβα και πολλά. Όπως και να 'χει ταλαιπωρήθηκε αρκετά, αλλά όσο περνούσαν οι μέρες όλο και καλύτερα. Ακόμα δε την έχω βγάλει μόνιμα έξω με τον άλλο γάτο όμως! Περιμένω έναν τελευταίο έλεγχο (θα πάω αύριο - μεθαύριο λογικά). Τους βάζω μαζί ανά διαστήματα, παίζουν κ.λπ, αλλά με επιτήρηση ακόμα.
StamTheMan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, katerina200 είπε τώρα σταματησε να κατουράει και πρέπει να την πάω πίσω αύριο Πως κατεληξες σε αυτο το συμπερασμα; 2 ώρες πριν, katerina200 είπε Μέχρι στιγμής μόνο προβλήματα έχει φέρει η στείρωση. Δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι αν δεν της το είχα κάνει, δε θα ταλαιπωρούνταν τόσο τώρα το ζωάκι. Η στειρωση επρεπει να ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ,για 1000 λογους. Απλα επεσες σε δυσκολη γατα. 1
katerina200 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Haldol είπε Δύσκολη στείρωση. Ο καημένος ο γιατρός μου εξήγησε τι και πως αναλυτικά, αλλά επειδή δεν έχω και πτυχίο κτηνιατρικής, τσάμπα το σάλιο του χάλαγε. Δε κατάλαβα και πολλά. Όπως και να 'χει ταλαιπωρήθηκε αρκετά, αλλά όσο περνούσαν οι μέρες όλο και καλύτερα. Ακόμα δε την έχω βγάλει μόνιμα έξω με τον άλλο γάτο όμως! Περιμένω έναν τελευταίο έλεγχο (θα πάω αύριο - μεθαύριο λογικά). Τους βάζω μαζί ανά διαστήματα, παίζουν κ.λπ, αλλά με επιτήρηση ακόμα. Εύχομαι να επανέλθει με τον άλλο γάτο σύντομα και να είναι όλα καλά! Η κτηνίατρος μου είπε ότι λόγω της αναισθησίας ο,τι πρόβλημα θα εμφανιζόταν αργότερα, εμφανίζεται γρηγορότερα, γιατί η αναισθησία ρίχνει το ανοσοποιητικό και πως η γατούλα θα είχε ήδη πρόβλημα πριν την νάρκωση.. 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Πως κατεληξες σε αυτο το συμπερασμα; Η στειρωση επρεπει να ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ,για 1000 λογους. Απλα επεσες σε δυσκολη γατα. Πάει στην τουαλέτα και κάθεται 10 λεπτά στο ίδιο σημείο, στην θέση που κάθονται όταν κάνουν την ανάγκη τους, και τελικά βγαίνει από την τουαλέτα χωρίς να έχει κάνει τίποτα. Ή έχοντας κανει μόνο ελάχιστες σταγόνες. Και μετά από ένα λεπτό, κυριολεκτικά ένα λεπτό, ξαναμπαίνει μέσα και κάθεται για άλλα 10 λεπτά, πάλι χωρίς τίποτα ή ελάχιστα. Πριν την στείρωση μάζευα μεγάλες μπάλες από την άμμο από τα ούρα... τώρα είναι μικροσκοπικά κομματάκια. Σαν να έχει μόνο κακά το κουτί όλη μέρα, ενώ και νερό πίνει και υγρή τροφή τρώει. Το απόγευμα έκλαψε κιόλας στην τουαλέτα.
StamTheMan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, katerina200 είπε Πάει στην τουαλέτα και κάθεται 10 λεπτά στο ίδιο σημείο, στην θέση που κάθονται όταν κάνουν την ανάγκη τους, και τελικά βγαίνει από την τουαλέτα χωρίς να έχει κάνει τίποτα. Ή έχοντας κανει μόνο ελάχιστες σταγόνες. Και μετά από ένα λεπτό, κυριολεκτικά ένα λεπτό, ξαναμπαίνει μέσα και κάθεται για άλλα 10 λεπτά, πάλι χωρίς τίποτα ή ελάχιστα. Ουρολοιμωξη 99%. Λογικα θα τις αλλαξει τροφη ο κτηνιατρος. Θελει σταθεροτητα στη δοση και υπομονη,καποιες λοιμωξεις κανουν μηνες να εξαφανιστουν. Εμενα εχει υποτροπιασει 2 φορες.
katerina200 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ουρολοίμωξη; Παίρνει ήδη αντιβίωση, όμως.. μέρες τώρα. Αν είχε ουρολοίμωξη δεν θα βοηθούσε; Για υπέρηχο μου μίλησε η κτηνίατρος. 6 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ουρολοιμωξη 99%. Λογικα θα τις αλλαξει τροφη ο κτηνιατρος. Θελει σταθεροτητα στη δοση και υπομονη,καποιες λοιμωξεις κανουν μηνες να εξαφανιστουν. Εμενα εχει υποτροπιασει 2 φορες. Της έδινες αντιβίωση; Να δω τι θα μου πει και από τιμή να πάω να πέσω από κανένα μπαλκόνι 😂 Σε έναν γάτο με ουρολιθίαση είχε πάρει 500
StamTheMan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, katerina200 είπε Της έδινες αντιβίωση; Νομιζω της ειχαμε δωσει ενεσιμη και η τροφη ηταν μερος της θεραπειας.
katerina200 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, StamTheMan είπε Νομιζω της ειχαμε δωσει ενεσιμη και η τροφη ηταν μερος της θεραπειας. Εμένα μου έχει δώσει ένα σιρόπι. Αν και μυρίζει πιο έντονα από την τροφή, πάλι καλά το πίνει ανά 12ωρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα