Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Φόρεσε το γάντι του φούρνου ώστε να μην σε τραυματίσει 1
katerina200 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Haldol είπε Ούτε με σβέρκωμα δε κάθεται; 😕 Αναγκαστικά βάλε γάντια κήπου τότε, τι να πω. Θα δαγκώσει αλλά δε θα καταλάβεις και πολλά. Δεν είναι σπιτόγατα καιρό; Να σε έχει μάθει κ.λπ; Και ο δικός μου (ο αρσενικός τώρα) ήταν θεριό ανήμερο όσο ήταν "νταβραντισμένος" (). Σε σημείο που ο κτηνίατρος φοβόταν να τον πλησιάσει. Αλλά σ' εμένα καθόταν παναγίτσα, γιατί είχαμε ένα άλφα δέσιμο. Ντάξει μετά τη στείρωση έγινε αγγελούδι γενικότερα! Ξέρεις πόσο τη φοβάμαι τώρα; Μπαίνω στο δωμάτιο λες και έχει λιοντάρι μέσα. Εν τω μεταξύ δεν μπορώ και να αδειάσω το δωμάτιο, πχ που να βάλω το κρεβάτι, το γραφείο είναι στον τοίχο καρφωμένο, τα ράφια.. την έχω από τον Σεπτέμβρη αλλά έχει αυτόν τον χαρακτήρα γενικότερα σε ό,τι δεν θέλει. Ώρες ώρες μου έρχεται μου επιτίθεται χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα.
Haldol Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, katerina200 είπε Ώρες ώρες μου έρχεται μου επιτίθεται χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα. Μάλλον η γατούλα έχει θέμα με την ενέργειά της, ή/και την κοινωνικοποίησή της. Δε δικαιολογείται να σου "χιμάει" έτσι απρόκλητα. Αλλά αυτό είναι γι' άλλη στιγμή, θα το δεις αφού γίνει καλά
katerina200 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μου έχει επιτεθεί και στο πρόσωπο και στο μάτι. Ώρα που δεν έκανα απολύτως τίποτα, ούτε την πείραζα. 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φόρεσε το γάντι του φούρνου ώστε να μην σε τραυματίσει Θα δοκιμάσω αν και μα την Παναγία δεν κάθεται ούτε με γάντια γιατί οκ φοράς τα γάντια, αλλά δεν κάθεται να της το βάλεις. Και οι κτηνίατροι με γάντια δοκίμαζαν πρώτα.. μέχρι που συνειδητοποίησαν ότι ο μόνος τρόπος με αυτή τη γάτα να κάνεις οτιδήποτε είναι η νάρκωση. Και για το κόψιμο νυχιών με τα γάντια προσπάθησε την προηγούμενη φορά ο κτηνίατρος.. και δεν μπορείς να φανταστείς πώς έκανε η γάτα. Την νάρκωσε τελικά. Όποιος την έχει δει, κομμώτρια, κτηνίατροι, μου έχουν πει ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας της, ότι γενικά θα είναι άγρια. Αφού μου έχει επιτεθεί στο μάτι. Και ένα βράδυ ξύπνησα με σκισμένο πρόσωπο 3 η ώρα. Έχω σοβαρό θέμα με την επιθετικότητα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα έτσι. 1
SabotazNic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Γενικά, αν δεν βρεις τρόπο να της το βάλεις, σε βλέπω για κτηνίατρο πάλι. Η ουλή που είναι? Γιατι στην δικιά μου την έκανε επίτηδες στο πλάι για να μην το φτάνει εύκολα (και να μένει και πιο καθαρό από πχ τουαλέτα κτλ). (νέα τεχνική μου είχε πει) Επίσης, στην δικιά μου είχα βάλει μαξιλάρια ώστε να μπορεί να ανεβαίνει εκεί που κάθεται.
katerina200 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Γενικά, αν δεν βρεις τρόπο να της το βάλεις, σε βλέπω για κτηνίατρο πάλι. Η ουλή που είναι? Γιατι στην δικιά μου την έκανε επίτηδες στο πλάι για να μην το φτάνει εύκολα (και να μένει και πιο καθαρό από πχ τουαλέτα κτλ). (νέα τεχνική μου είχε πει) Επίσης, στην δικιά μου είχα βάλει μαξιλάρια ώστε να μπορεί να ανεβαίνει εκεί που κάθεται. Ακριβώς στην κοιλιά, σκύβει λίγο το κεφάλι και το γλύφει. Πώς θα την πάω καν πάλι; Ούτε στη τσάντα μεταφοράς δεν παίζει να μπορώ να τη βάλω τώρα. Μετανιώνω την στείρωση ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ. Δεν σταματάει να τα γλύφει.
SabotazNic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, katerina200 είπε Ακριβώς στην κοιλιά, σκύβει λίγο το κεφάλι και το γλύφει. Πώς θα την πάω καν πάλι; Ούτε στη τσάντα μεταφοράς δεν παίζει να μπορώ να τη βάλω τώρα. Μετανιώνω την στείρωση ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ. Δεν σταματάει να τα γλύφει. Εχουν ματωσει τα ραμματα? Αν οχι, ισως εισαι οκ. Οταν βρεις ευκαιρια, ισως λιγο μπεταντιν. Στην δικια μου ειχαν αρχισει να βγαινουν σαν σταγονες-σταγονες το αιμα, και οταν το εστειλα κτηνιατρο μου ειπε να της το ξανα βαλω. Και εγω την λυπηθηκα γιατι εβλεπα οτι ζοριζοταν, αλλα μετα απο κανα 3ωρο το ειχε ξεχασει. Οπου ξαπλωνε της ειχα βαλει μια πετσετα για να εχει το κεφαλι πιο ψηλα γτ αλλιως κοιμοταν σχεδον ορθια
katerina200 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εχουν ματωσει τα ραμματα? Αν οχι, ισως εισαι οκ. Οταν βρεις ευκαιρια, ισως λιγο μπεταντιν. Στην δικια μου ειχαν αρχισει να βγαινουν σαν σταγονες-σταγονες το αιμα, και οταν το εστειλα κτηνιατρο μου ειπε να της το ξανα βαλω. Και εγω την λυπηθηκα γιατι εβλεπα οτι ζοριζοταν, αλλα μετα απο κανα 3ωρο το ειχε ξεχασει. Οπου ξαπλωνε της ειχα βαλει μια πετσετα για να εχει το κεφαλι πιο ψηλα γτ αλλιως κοιμοταν σχεδον ορθια Αφού δεν μπορώ να την πλησιάσω. Τόσο κόσμο ρώτησα πριν το κάνω. Τι μπορεί να πάει στραβά με την στείρωση; Μη φοβάσαι!!!!! Τίποτα μωρέ, μόνο να σκίσει τα ράμματα και να μην μπορώ καν να την μεταφέρω. Εγώ βλέπω ότι θα πεθάνει η γάτα με πολύ άσχημο τρόπο και θα είναι ΟΛΟ σε βάρος μου.
SabotazNic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, katerina200 είπε Τόσο κόσμο ρώτησα πριν το κάνω. Τι μπορεί να πάει στραβά με την στείρωση; Μη φοβάσαι!!!!! Τίποτα μωρέ, μόνο να σκίσει τα ράμματα και να μην μπορώ καν να την μεταφέρω. Ο κοσμος δεν εχει σημασια τι λεει, ο κτηνιατρος θα σου ειπε να μην βγαλεις τον κωνο κατα 100%. Μόλις τώρα, katerina200 είπε Αφού δεν μπορώ να την πλησιάσω. Δεν βλεπεις την κοιλια? Καλα, αφησε την να ηρεμισει και βλεπεις αυριο. Και εγω δεν ειχα κοιμηθει 1ο βραδυ. good luck
katerina200 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δεν βλεπεις την κοιλια? Καλα, αφησε την να ηρεμισει και βλεπεις αυριο. Και εγω δεν ειχα κοιμηθει 1ο βραδυ. good luck Κρέμονται τα ράμματα σήμερα. Είναι και αργία λογικά δεν θα ανοίξει η κτηνίατρος Τι να κάνω????
andreaspA Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 14 ώρες πριν, katerina200 είπε Την πήρα σήμερα. Είχε ήδη κύστη στην ωοθήκη, δεν το ήξερα. Το θέμα είναι χτυπήθηκε κάτω μέχρι να βγει ο κώνος, δεν θέλει ούτε ρούχο ούτε κώνο και γλύφει τα ράμματα. Η κτηνίατρος δε μου έγραψε παυσίπονο, μόνο αντιβίωση και η γάτα κλαίει. Την πήρα τηλέφωνο μου λέει να βρω τρόπο οπωσδήποτε να καλύψω τα ράμματα γιατί λέει αν δεν το κάνω μπορεί να τη βρω το βράδυ με ανοιγμένη την κοιλιά. μου λέει ή φτιαξε ρουχαλακι ή πάρε ή ραψε τον κώνο να μη βγαίνει , εν τω μεταξύ δεν κάθεται με τίποτα από αυτά η γάτα. Παρεμπιπτόντως με το που βλέπει κτηνιάτρους, μόνο που τους βλέπει, κάνει αυτό το χςςςς και δείχνει κυνοδοντες-αγριευει-επιτίθεται. Σήμερα και σε εμένα τα ίδια, δε μπορώ να την αγγίξω καθόλου. Το μετάνιωσα αν και και να μη το έκανα, πάλι πρόβλημα είχε. Επίσης κατουράει πύον. Αλλά δε μπορεί να πάει στη τουαλέτα. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι να κάνω. Θα προτιμούσα να μενε στον κτηνίατρο μια μέρα τουλάχιστον. Δεν μπορώ. Δηλαδή αν δεν συνέλθει και είναι τόσο επιθετική από εδώ και πέρα.. ή αν σκίσει τα ράμματα ή αν μολυνθεί... Κ αυτή η κτηνίατρος, της λέω δεν κάθεται. Την έχει δει πόσο επιθετική είναι. Και μου λέει να βρω τρόπο. Τι τρόπο να βρω Όταν λέω δεν κάθεται, εννοώ ΔΕΝ κάθεται και το ξέρει! Τι τρόπο να βρω;; Νιώθω πως το βράδυ θα την βρω με ανοιγμένη την κοιλιά κ δε μπορώ να κάνω τίποτα Τι ειναι αυτα ρεεεε??? Σε χασαπη κτηνιατρο επεσες! Στειρωσα την δικια μου, κα την πηρα ξυρισμενη με ενα μπλε σημαδι και χωρις καμια οδηγια. Ουτε αντιβιωσεις, ουτε γλυψιματα, ουτε κωνουν. Απλα ηταν αγριεμενη απο την ναρκωση. Την αλλη μερα της ειχε περασει. Ειναι δυνατον να βαλεις κωνο σε γατα??? θα σε φαει ζωντανο και θα σου βγαλει τα ματια! 10 λεπτά πριν, katerina200 είπε Κρέμονται τα ράμματα σήμερα. Είναι και αργία λογικά δεν θα ανοίξει η κτηνίατρος Τι να κάνω???? δεν ξερω που ζεις... αλλα μια ελπιδα σου ειναι η κάτωθι. Αυτα που γραφεις μου φαινονται πρωτόγνωρα. Διεύθυνση: Ρήγα Φεραίου, Νέα Ερυθραία 146 71 Τηλέφωνο: 21 0620 2150 Τηλέφωνο: 21 0620 2150 1
katerina200 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, andreaspA είπε Τι ειναι αυτα ρεεεε??? Σε χασαπη κτηνιατρο επεσες! Στειρωσα την δικια μου, κα την πηρα ξυρισμενη με ενα μπλε σημαδι και χωρις καμια οδηγια. Ουτε αντιβιωσεις, ουτε γλυψιματα, ουτε κωνουν. Απλα ηταν αγριεμενη απο την ναρκωση. Την αλλη μερα της ειχε περασει. Ειναι δυνατον να βαλεις κωνο σε γατα??? θα σε φαει ζωντανο και θα σου βγαλει τα ματια! δεν ξερω που ζεις... αλλα μια ελπιδα σου ειναι η κάτωθι. Αυτα που γραφεις μου φαινονται πρωτόγνωρα. Διεύθυνση: Ρήγα Φεραίου, Νέα Ερυθραία 146 71 Τηλέφωνο: 21 0620 2150 Τηλέφωνο: 21 0620 2150 Ευχαριστώ πολύ αλλά είναι μακριά και δεν έχω τρόπο να την πάω.. αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι στον Πειραιά ή στις γύρω περιοχές...
ksessalonikios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 όλα αυτα τα κανει η μουσουδα στο αβαταρ σου;
andreaspA Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, katerina200 είπε Ευχαριστώ πολύ αλλά είναι μακριά και δεν έχω τρόπο να την πάω.. αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι στον Πειραιά ή στις γύρω περιοχές... Ενας Κηφισσος ειναι ολο επάνω.
Dark_son20 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 έπεσες και σε δύσκολες μέρες. για σήμερα αύριο στον πειραιά μονο στο κτηνιατρικό κέντρο https://goo.gl/maps/R8FDHeiyDjokqnXs7 μετά μπορείς να πηγαίνεις σε αστέρι κτηνίατρο εδώ https://goo.gl/maps/FgCXY1N2m8KwSimq7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα