Seethe Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα σας, σκεφτόμουν να παρω αυτα τα κομμάτια https://pcpartpicker.com/list/n8yDd9 και θα ήθελα να μάθω και την γνώμη σας Ευχαριστώ προκαταβολικά Ποσό που διαθέτουμε : 7000+ Χρήση υπολογιστή : Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Θα ήθελα μια δεύτερη οθόνη, αυτη την στιγμή έχω μια S24D390 απο την samsung (1080p@60Hz). Σκεφτόμουν high-end 1440p@144Hz ή καποια τίμια 4K Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Διαφορετικά Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί απο εμενα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι Για αναβάθμιση υπολογιστή Αναφέρουμε: Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε. Η αναβάθμιση θα αντικαταστίσει σχεδόν ολοκληρο τον υπολογιστή
bonorov Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Seethe είπε Ποσό που διαθέτουμε : 7000+ Μήπως να παρεις καμιά γκαρσονιέρα,να την νοικιάζεις και να σου βγάζει και μεροκάματο; 3
triplex1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, bonorov είπε Μήπως να παρεις καμιά γκαρσονιέρα,να την νοικιάζεις και να σου βγάζει και μεροκάματο; εγω οταν ειδα το νουμερο για να ειμαι ειλικρινής νομιζα αυτοκινητο θελει Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από triplex1
pnick Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Because... why not? https://pcpartpicker.com/list/HzhDd9 Καλή χρονιά παιδιά! Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από pnick
lneam Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 τρομερο λαθος να μπερδευουμε το enthusiast build με το gaming build. Καμια σχεση ο τιτλος με το κειμενο στο πρωτο ποστ (Χρήση υπολογιστή : Gaming ) ειδα το λινκ ..... στα 7000+ € ΔΕΝ αγοραζεις συστημα με - μονο 32GB ram. Τα 128GB ειναι must - μικρο δισκο 4TB. Απο 20TB και πανω - οχι στα οικιακα CPU. amd threadripper τουλαχιστον - 1000w psu ???? 2000w + υποχρεωτικα και πολλα ακομα προσωπικα θα προτεινω - αγορασε ενα playstasion / xbox, συμφερει καλυτερα - αγορασε ενα ετοιμο συστημα >>>> https://www.youtube.com/watch?v=evW_-7seFqU ναι, υπαρχουν και για το δικο σου πορτοφολι. Απλα δες την λυση του ετοιμου = εγγυηση
Pwpwpw Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pnick είπε Because... why not? https://pcpartpicker.com/list/HzhDd9 Καλή χρονιά παιδιά! Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι βγαινει μονο 6200$ ενω ο ts μπορει να διαθεσει 7000$+.Δηλαδη γιατι να μεινει 800$+ κενο και να μην αξιοποιηθουν με ακριβοτερο hw Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από Pwpwpw
pnick Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι βγαινει μονο 6200$ ενω ο ts μπορει να διαθεσει 7000$+.Δηλαδη γιατι να μεινει 800$+ κενο και να μην αξιοποιηθουν με ακριβοτερο hw Μπορώ και πιό πολύ παιδιά. Αρκεί να μου το ζητήσετε! 😜
Pwpwpw Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, pnick είπε Μπορώ και πιό πολύ παιδιά. Αρκεί να μου το ζητήσετε! 😜 Ουσιαστικά στο ζήτησε ο ts αλλά δεν το έκανες, μην είσαι τσιγκούνης!😝
pnick Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Ουσιαστικά στο ζήτησε ο ts αλλά δεν το έκανες, μην είσαι τσιγκούνης!😝 Πάω να αυτομαστιγωθώ. Mea culpa! Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από pnick
Seethe Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, lneam είπε τρομερο λαθος να μπερδευουμε το enthusiast build με το gaming build. Καμια σχεση ο τιτλος με το κειμενο στο πρωτο ποστ (Χρήση υπολογιστή : Gaming ) ειδα το λινκ ..... στα 7000+ € ΔΕΝ αγοραζεις συστημα με - μονο 32GB ram. Τα 128GB ειναι must - μικρο δισκο 4TB. Απο 20TB και πανω - οχι στα οικιακα CPU. amd threadripper τουλαχιστον - 1000w psu ???? 2000w + υποχρεωτικα και πολλα ακομα προσωπικα θα προτεινω - αγορασε ενα playstasion / xbox, συμφερει καλυτερα - αγορασε ενα ετοιμο συστημα >>>> https://www.youtube.com/watch?v=evW_-7seFqU ναι, υπαρχουν και για το δικο σου πορτοφολι. Απλα δες την λυση του ετοιμου = εγγυηση Gaming build, my bad Ήδη τα 32 ειναι υπεραρκετά, συνηθως στα 16 ειναι η χρηση μου SSD/HDD μπορεί να σκιππαρω τελειως για πολυ πιο μετα διοτι εχω ηδη gen3, θα μπορουσαν τα λιγα εξτρα να πανε mobo/ram/psu/cpu Δεν εχω usecase για να παω σε τοσα νήματα, ο 13900Κ μια χαρα ειναι νομιζω για games για το PSU ναι σκεφτομουν 1300 αντι για 1000
ougxar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Εχω ενα τετοιο αν σε ενδιαφερει απλα στελνω μονο με καταθεση πρωτα και τα μεταφορικα δικα μου(συστημενο)
pnick Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, Seethe είπε SSD/HDD μπορεί να σκιππαρω τελειως για πολυ πιο μετα διοτι εχω ηδη gen3, θα μπορουσαν τα λιγα εξτρα να πανε mobo/ram/psu/cpu Κάτι τέτοια γράφεις, και ποιός να ασχοληθεί σοβαρά; Ποιά λίγα έξτρα; Από τα 7000€; Τέλος πάντων, δεν ξέρω αν τρολάρεις ή τί νόημα έχει αυτό το νήμα, καλή χρονιά και σε σένα και σε όλους τους υπόλοιπους. Από μένα, over and out! 😎
kirileman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μην ακούς τους πτωχούς του insomnia. Βάλε skroutz > φθήνουσα τιμή και πάρε από κάθε κατηγορία το 1ο αποτέλεσμα. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από kirileman
Seethe Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, pnick είπε Κάτι τέτοια γράφεις, και ποιός να ασχοληθεί σοβαρά; Ποιά λίγα έξτρα; Από τα 7000€; Τέλος πάντων, δεν ξέρω αν τρολάρεις ή τί νόημα έχει αυτό το νήμα, καλή χρονιά και σε σένα και σε όλους τους υπόλοιπους. Από μένα, over and out! 😎 Αν ήξερα να χτίζω δεν θα εμπαινα στην διαδικασία να ρωτούσα εδω. Επίσης μονο 1 ατομο μπηκε στην διαδικασία να απαντήσει σε αυτό που ρώτησα. Ναι αυτα τα εξτρα, δεν ξερω γιατι ξαφνιάζεσαι, και για καλύτερο μόνιτορ θα μπορουσαν αλλα με εχουν πνίξει οι επιλογες για μονιτορ. Οχι δεν τρολλαρω καθολου. Νόημα θα είχε εαν οι απαντήσεις ήταν σοβαρές και οχι ειρωνεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα