safridia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, elpenor είπε Εγώ που ήμουν ευχαριστημένος από το ESET αγόρασα 3 χρόνια bitdefender από την προηγούμενη προσφορά και τελικά τα πέταξα. Τι πεταξες και γιατι; Τι προβλημα ειχες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, elpenor είπε Εγώ που ήμουν ευχαριστημένος από το ESET αγόρασα 3 χρόνια bitdefender από την προηγούμενη προσφορά και τελικά τα πέταξα. Τα (χ)ESET/NOD32 πέραν ότι απλά κάνουν τικ ότι έχεις βάλει A/V τι άλλο το είχες; Μα τον Αλλάχ σε όσα pc με ιούς έχω δει έχουν ή ESET ή nod32 που κάνω scan, βγάζει καθαρό και μόνο καθαρό δεν είναι. Σαν κανόνα το έχω τώρα εδώ και καιρό πρώτα να τα στείλω αν τα δω σε pc και μετά να κάνω ότι άλλη ενέργεια χρειάζεται. Αντίστοιχα με το bitdefender δεν είχα ποτέ κανένα θέμα όπου το έβαλα (στο δικό μου δεν έχω πέραν του defender τίποτα). Το μόνο ίσως κακό που έχω δει είναι ότι ήταν λίγο βαρύ (ως το 2020 που είχα κάνει χρήση σε δικό μου pc) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokelas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Επειδή ξέρω σίγουρα ότι αυτό του eshop δεν ταιριάζει στον ίδιο λογαριασμό με το bitdefender Premium Vpn, ήθελα να ρωτήσω αν αυτό του κωτσου μπορεί να συνδυαστεί μαζί;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, comfuzio είπε Τα (χ)ESET/NOD32 πέραν ότι απλά κάνουν τικ ότι έχεις βάλει A/V τι άλλο το είχες; Μα τον Αλλάχ σε όσα pc με ιούς έχω δει έχουν ή ESET ή nod32 που κάνω scan, βγάζει καθαρό και μόνο καθαρό δεν είναι. Σαν κανόνα το έχω τώρα εδώ και καιρό πρώτα να τα στείλω αν τα δω σε pc και μετά να κάνω ότι άλλη ενέργεια χρειάζεται. Αντίστοιχα με το bitdefender δεν είχα ποτέ κανένα θέμα όπου το έβαλα (στο δικό μου δεν έχω πέραν του defender τίποτα). Το μόνο ίσως κακό που έχω δει είναι ότι ήταν λίγο βαρύ (ως το 2020 που είχα κάνει χρήση σε δικό μου pc) Το περασα σε δυο ψοφο-pc που εχω και δεν βλεπω να με καθυστερει καπου. Βεβαια εχω στο μυαλο μου κατι τραγικες καταστασεις με το Norton τα παλια χρονια που απλα σου αχρηστευε τον υπολογιστη, κυριολεκτικα. Εχω προβλημα με τον νεαρο στο σπιτι που μου λεει οτι δεν ειναι καλο αυτο και εχει αλλα καλυτερα. Μαλλον φοβαται οτι θα του σβησει τις μολυσμενες τσοντες που εχει κατεβασει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, safridia είπε Τι πεταξες και γιατι; Τι προβλημα ειχες; Το firewall ήταν λιγότερο παραμετροποιήσιμο από αυτό των windows, στην αρχή νόμισα ότι θα υπάρχει κουμπί για να εμφανιστούν οι επιλογές.... όμως δεν. Το A/V μου έβγαζε false alert σε δικούς μου κώδικες και γενικά στα πάντα. Κάτι έκανε στα certificates που χρησιμοποιεί ο browser στο SSL και είχα προβλήματα στη δουλειά μου (δεν έψαξα τι ακριβώς ήταν το κερασάκι που με έκανε να πατήσω το uninstall). Στο θέμα της ταχύτητας νοιώθω ότι το ESET καθυστερεί λιγότερο από Bit και MS Defender. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από elpenor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, elpenor είπε Το firewall ήταν λιγότερο παραμετροποιήσιμο από αυτό των windows. Το A/V μου έβγαζε false alert σε δικούς μου κώδικες και γενικά στα πάντα. Κάτι έκανε στα certificates που χρησιμοποιεί ο browser στο SSL και είχα προβλήματα στη δουλειά μου (δεν έψαξα τι ακριβώς ήταν το κερασάκι που με έκανε να πατήσω το uninstall). Στο θέμα της ταχύτητας νοιώθω ότι το ESET καθυστερεί λιγότερο από Bit και MS Defender. Ναι αυτό γιατί απλά κάνει τικ στα κουτάκια ότι έχει μπει A/V αλλά δεν κάνει τίποτα, βέβαια πάντα η πρώτη γραμμή άμυνας του PC είναι ο χρήστης του οπότε και καθόλου να μην έχεις αν ξέρεις τι κάνεις πάλι οκ είσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, comfuzio είπε Ναι αυτό γιατί απλά κάνει τικ στα κουτάκια ότι έχει μπει A/V αλλά δεν κάνει τίποτα, Με βάση τα test που διαβάζω online οι διαφορές ανάμεσα στα AV είναι μικρές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koystado Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 μολις πήγα και πήρα ένα, πρέπει να κάνω καινούργιο λογαριασμό ή στον ήδη υπάρχον;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Jumbi είπε Και με defender και χωρις defender παλι δινεις πληρη προσβαση σε ολα στον Η/Υ στην microsoft Αυτό ακριβώς έγραψα, γιατί να δίνω και σε άλλη ιδιωτική εταιρία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knight666 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Jumbi είπε 1 device 2 year, vs 5 devices 1 year Η συγκεκριμένη προσφορά έληξε όμως γι' αυτό πρότεινα την εναλλακτική της. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από knight666 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Η προσφορα ειναι ακομη ενεργη, δεν εχω εξετασει τι εχουν ποσταρει στην αρχη, ειναι πεντακαθαρο λινκ με τιμη 7,90€ και δεν ειμαι logged in για να με δει σαν πελατη να μου κανει ειδικη προσφορα. https://www.kotsovolos.gr/computing/software/antivirus/203480-bitdefender-total-security-(5-devices-1-year)-card Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kktts1914 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 39.00 ευρώ γραφει μάλλον έληξε η προσφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coriz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δοκίμασε απο τα λινκ που εστειλαν νωριτερα.πριν λιγο το αγορασα στα 7.90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 39 euro γραφει και σε εμενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με το παρακάτω link γράφει 7.90 (αν και εγώ μετάνιωσα που το αγόρασα). Φαίνεται το adhocPriceActive=true κάνει τις μαγικές τιμές να εμφανίζονται. https://www.kotsovolos.gr/computing/software/antivirus/203480-bitdefender-total-security-(5-devices-1-year)-card?adhocPriceActive=true Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από elpenor 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις