Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρονία πολλά. Ο ξάδερφος μου έκανε φορμάτ τον υπολογιστή του και θέλει να μπει στο gmail του όμως έχει ξεχάσει τον κωδικό. Πηγαίνοντας στο "ξεχάσατε τον κωδικό;" εμφανίζει ένα μύνημα το οποίο λέει πως δεν έχει δώσει αρκετές πληροφορίες, ενώ δεν τον έχει ρωτήσει τίποτα. Δεν ξέρω τι να κάνω έχω φάει τον κόσμο και δεν έχω βγάλει άκρη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
14 hours ago, Ukforthemoment said:

Aς πρόσεχε.

Απο άλλη συσκευή έχει μπει;

forum να ρωταει καποιος αποριες ειναι και οχι να του λεμε ας προσεχε.

• Like 1
Δημοσ.
14 hours ago, I do me ne as said:

Όχι, ποτέ. Τι κάνουμε τώρα;, γνώριζει κάποιος να μου πει;

πρεπει να του λεει για εναλλακτικο  email   ή καποιο secret question κτλ.αν ειναι και τα στοιχεια ψευτικα τοτε εχει σοβαρο προβλημα. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, poulinos είπε

forum να ρωταει καποιος αποριες ειναι και οχι να του λεμε ας προσεχε.

Πριν κάνει φορματ έπρεπε να έχει προνοήσει να κρατήσει τα σημαντικά στοιχεία όπως κωδικούς κλπ.Δεν το έκανε,ενώ δεν έχει βάλει κανένα τρόπο ανάκτησης email.

Δεν θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός;

Δημοσ.

Αυτό ήθελα να μάθω. Άρα όταν το έφτιαξε δεν έβαλε τρόπο ανάκτησης;

Γιατί όταν είχα ξεχάσει τον δικό μου μπόρεσα να τον αλλάξω. 

Οκ ευχαριστώ 

Δημοσ.
43 minutes ago, Ukforthemoment said:

Πριν κάνει φορματ έπρεπε να έχει προνοήσει να κρατήσει τα σημαντικά στοιχεία όπως κωδικούς κλπ.Δεν το έκανε,ενώ δεν έχει βάλει κανένα τρόπο ανάκτησης email.

Δεν θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός;

σιγουρα αλλα ολοι κανουν λαθη.οπως και  πολλοι βαζουν ψευτικα στοιχεια.αλλα ενταξει μην τους λεμε ας προσεχε.δεν εχουν και ολοι τις τρελλες γνωσεις

11 minutes ago, I do me ne as said:

Αυτό ήθελα να μάθω. Άρα όταν το έφτιαξε δεν έβαλε τρόπο ανάκτησης;

Γιατί όταν είχα ξεχάσει τον δικό μου μπόρεσα να τον αλλάξω. 

Οκ ευχαριστώ 

δες και εσυ με τα ματια σου τι του βγαζει.αν εχει αληθινα στοιχεια εχει πιθανοτητες.αν τα εχει βαλει ψευτικα και αυτα...

Δημοσ.

Ακριβώς μετά το "ξεχάσατε τον κωδικό" του εμφανίζει ότι τα στοιχεία που έδωσε δεν επαρκούν, ενώ δεν τον έχει ρωτήσει τίποτα και δεν του έχει κανένα πεδίο να συμπληρώσει.

Δημοσ.
21 minutes ago, I do me ne as said:

Ακριβώς μετά το "ξεχάσατε τον κωδικό" του εμφανίζει ότι τα στοιχεία που έδωσε δεν επαρκούν, ενώ δεν τον έχει ρωτήσει τίποτα και δεν του έχει κανένα πεδίο να συμπληρώσει.

τοτε μονο αν τους στειλει email εφοσον μιλαμε για πραγματικα στοιχεια .

15 hours ago, Ukforthemoment said:

Δεν θυμαται κωδικό,δεν είχε δωσει τρόπο ανάκτησης του κωδικού.

Εγώ θα δοκίμαζα να κάνω  recovery τον δίσκο.

αν εχει γραψει απο πανω τα  windows τοτε δυστυχως....

Δημοσ.

Χρησιμοποιεί σε άλλη συσκευή το email?Εαν υπάρχει ενεργη συσκευή με το ιδιο email θα μπορεσει λογικα να κανει ανακτηση 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, I do me ne as είπε

δεν έχει ξανασυνδεθεί από αυτόν τον browser, γι αυτό. Ας δοκιμάσει μέσω κινητού, λάπτοπ, οποιαδήποτε συσκευή με την οποία έχει συνδεθεί στο παρελθόν τέλος πάντων. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tollisth είπε

Χρησιμοποιεί σε άλλη συσκευή το email?Εαν υπάρχει ενεργη συσκευή με το ιδιο email θα μπορεσει λογικα να κανει ανακτηση 

4 λεπτά πριν, vs_skg είπε

δεν έχει ξανασυνδεθεί από αυτόν τον browser, γι αυτό. Ας δοκιμάσει μέσω κινητού, λάπτοπ, οποιαδήποτε συσκευή με την οποία έχει συνδεθεί στο παρελθόν τέλος πάντων. 

18 ώρες πριν, I do me ne as είπε

Όχι, ποτέ. Τι κάνουμε τώρα;, γνώριζει κάποιος να μου πει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...