Uncle_Gentsu Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 καλησπερα σε ολους και ολες. Θελω να κανω καποιες ερωτησεις που μονο καποιος ή καποια με αυτα που ζηταω θεωρω οτι μπορει να μου απαντησει με σιγουρια. Θελω να βαλω δορυφορικο 50αρα 10up για steraming κυριως και gaming. Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξής . Περιοχή σκαγιοπουλειο, αποστολο παυλο πάτρα. 1) τι ping εχει μόνιμα η γραμμη? 2) τι ping εχει με κακοκαιρια? 3) τι ping εχει με gaming και αν ειναι σταθερο. 4) τι ping εχει με streaming και gaming μαζι. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
jkoukos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Γενικά το ping σε δορυφορική σύνδεση είναι στον Θεό. Με 36.000 χλμ απόσταση από τον δορυφόρο και άλλα τόσα να επιστρέψει το σήμα στην Γη, συν την επιπλέον για να φθάσει στον server, καταλαβαίνεις ότι το ελάχιστο θεωρητικό που περιμένεις είναι 250ms. Η δορυφορική σύνδεση είναι έσχατη λύση ανάγκης εκεί που δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή. Επόμενη επιλογή είναι η ασύρματη με WiFi και μετά η κινητή, πριν φθάσεις σε σταθερή σύνδεση.
Uncle_Gentsu Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Στις 30/12/2022 στις 9:13 ΜΜ, jkoukos είπε Γενικά το ping σε δορυφορική σύνδεση είναι στον Θεό. Με 36.000 χλμ απόσταση από τον δορυφόρο και άλλα τόσα να επιστρέψει το σήμα στην Γη, συν την επιπλέον για να φθάσει στον server, καταλαβαίνεις ότι το ελάχιστο θεωρητικό που περιμένεις είναι 250ms. Η δορυφορική σύνδεση είναι έσχατη λύση ανάγκης εκεί που δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή. Επόμενη επιλογή είναι η ασύρματη με WiFi και μετά η κινητή, πριν φθάσεις σε σταθερή σύνδεση. φιλε μου πριν 2 μηνες εβαλα πιατο το λεγομενο δορυφορικο που λεμε. αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως. το ms ειναι στα 11 και το dl 61 και up 10 οπως λεει . δεν το περιμενα τοσο καλο ιντερνετ. πάτρα fibair λεγετε. δινω 47 ευρω ειναι λιγο τσιμπιμενα αλλα με εσωσε . δεν εχω διακοπες ουτε drops etc. η γραμμη ειναι τελεια και για στριμ και για ολα. ο ξαδερφος μου εβαλε broadband ειναι πολυ καλα και αυτος.
jkoukos Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Αυτό που έβαλες είναι με ασύρματη σύνδεση WiFi και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το δορυφορικό που το ονομάζεις και ρώτησες στο πρώτο σου μήνυμα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα