catmaster Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Meanwhile ο ts γράφει "όχι φτηνιάρικα" , αλλά δεν έχει πει καν budget , ένα νούμερο έστω στο περίπου να είμαστε κάπου σε κοντινό επίπεδο προτάσεων , ας πεί ρε παιδάκι μου "εγώ είμαι ΑΠΛΑΣ -πως το λένε ρε παιδάκι μου ΜΠΑΡΑΘΕΟΝ -και θέλω να κάνω δώρο 10 χιλιάρικα πχ" ρε τι διαβάζουμε χρονιάρες μέρες... 🤣
momotis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, __kostas__ είπε Όχι φτηνιαρικα ρε παίδες. Δες το ως γενόσημο σύντροφε. 1
Arkin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Παρε οποιο θες απο τα παρακατω την δουλεια του θα την κανει https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=καμα+σουτρα
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Πάρε 2 αεροπορικά. Βγαίνουν επί τόπου, αλλά θα γουστάρει τρελά
Clytoceyx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, __kostas__ είπε Όχι φτηνιαρικα ρε παίδες. Συμφωνα και με το αλλο thread, ενα 10κιλο φετα ΠΟΠ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει ν' ανοίξει κανείς θέμα για να του πουν ιδέες. Ποιος; Κάποιος που δεν ξέρει πόσα χρόνια είστε μαζί; Που δεν ξέρει τι δώρα ήδη έχεις κάνει (για να είναι πρωτότυπο); Που δεν ξέρει τα γούστα του/ης; Το δώρο πρέπει να είναι καθαρά προσωπική μας κίνηση. Εμπερικλείει το ενδιαφέρον και την αγάπη σου για το άλλο άτομο: το ότι το αφουγκράζεσαι (άρα, ξέρεις πχ τι έχει ανάγκη, τι γλυκοκοιτάζει εκείνη την περίοδο, τι του λείπει, τι χόμπι έχει ή ποια εμπειρία θα ήθελε ν' αποκτήσει). Μπορεί να είναι κάτι που αγόρασες, μπορεί να είναι κάτι που έφτιαξες εσύ, μπορεί να είναι κάτι άυλο (ταξίδι, δραστηριότητα). Ν' αφιερώνετε χρόνο.
totem_lost Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Σε όχι φτηνιάρικα έχουμε: https://www.ysl.com/en-gr/shoulder-bags/puffer-small-chain-bag-in-quilted-lambskin-5774761EL071112.html 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 "Όχι φτηνιάρικα" + "χωρίς καμία αναφορά τι είμαι διατεθειμένος να δώσω" = λουκέτο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις