catmaster Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, oneiricocelot είπε Βγάζει κάτι χαρτονομίσματα από την τσέπη του ξεθωριασμένου του μπουφάν, βλέπω τρία πενηντάρικα και του λέω δώστα μου και θα σου δώσω ρέστα και ξαφνικά τον βλέπεις μαγκωμένο λες και πάω να τον κλέψω και να ψάχνει τις τσέπες μπας και βρει εικοσάρικο (ώστε να δώσει 120 αντί για 150 και πάρει ρέστα)... Εδώ με άγχωσες ... το πρώτο που θα ψυλλιαζόμουν είναι μην μου πασάρει πλαστά (μου έχει τύχει σε αγγελία από fb και πρόλαβε και την κοπάνησε αλλιώς ακόμα θα τον έδερνα)... σε αγορές με μετρητά πάντα να τα ελέγχετε τα χρήματα.
Silenzio Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, oneiricocelot είπε Είχα ακριβώς την ίδια εμπειρία και θεώρησα ότι ήμουν απλά ενα μεμονομένο περιστατικό. Πουλάω λάπτοπ σε άριστη κατάσταση το οποίο είχα αγοράσει παλιά, χρησιμοποίησα ελάχιστα και αποφάσισα να δοκιμάσω για πρώτη φορά να το πουλήσω online, σε τιμή σκότωμα (καινούργιο έκανε 150 ούτως ή άλλως). Μην τα πολυλογώ μου στέλνει μήνυμα ένας τυπάς, με μυστήριο προφίλ γενικά και με το κινητό του για να του τηλεφωνήσω. Μου λέει ότι το θέλει για δώρο στην κόρη του (εδώ γελάμε). Στο προφίλ του έχει βέβαια βάλει ως δημόσιο γεγονός την γέννηση της κόρης του, με διαφορετικούς λογαριασμούς να σχολιάζουν μπράβο μπράβο να την χαίρεσαι κλπ (ψέυτικοι σίγουρα). Τελικά συναντιώμαστε (εν τω μεταξύ δεν ντράπηκε να μου πει να το φέρω προς εκείνον στην άλλη άκρη της πόλης και αρνήθηκα φυσικά), εμφανίζεται ενας τυπάς που οριακά τον περνούσες για άστεγο με κάτι νύχια τεράστια και αρχίζει να επεξεργάζεται το λάπτοπ λες και δεν έχει ξαναδεί υπολογιστή στη ζωή του. Βρίσκει μια γρατζουνιά μήκους μισού εκατοστού (!!) και αρχίζει την γκρίνια ότι του το έκρυψα κλπ... τελικά αναφέρει πως θα πει στην κόρη του ότι αυτός το γρατζούνισε (!!) και με παρακαλάει να του το δώσω 20 ευρώ φθηνότερα και ξεκινάει την ιστορία της ζωής του ότι παλιά είχε επιχειρήσεις και τώρα του τις έφαγαν κλπ και ψυλλιάζομαι για τι τομάρι πρόκειται... δυστυχώς για εμένα συμφώνησα γιατί λέω τώρα όπως το έκανε το λαπτοπ και πόσο σιχαμένος είναι δώστο να φεύγει από τα χέρια μου. Βγάζει κάτι χαρτονομίσματα από την τσέπη του ξεθωριασμένου του μπουφάν, βλέπω τρία πενηντάρικα και του λέω δώστα μου και θα σου δώσω ρέστα και ξαφνικά τον βλέπεις μαγκωμένο λες και πάω να τον κλέψω και να ψάχνει τις τσέπες μπας και βρει εικοσάρικο (ώστε να δώσει 120 αντί για 150 και πάρει ρέστα)... Φεύγοντας μου εύχεται και καλή τύχη στο εξωτερικό (γιατί με ρώτησε γιατί το πουλάω και του είπα φεύγω εξωτερικό) μακριά από αυτή τη χώρα με τους απατεώνες και ότι ανυπομονεί να το δώσει στην κόρη του.. μιλάμε τσίπα μηδέν ο τύπος Εν τέλει την επόμενη μέρα το βρίσκω αναρτημένο από τον τυπά, με δικιές μου φωτογραφίες της δικής μου αγγελίας (!!!) 100 ευρώ πάνω από την τιμή του καινούργιου, το οποίο και τελικά πούλησε. Κάτι τέτοια βιώνω και αηδιάζω με την κατάντια και την ξεφτίλα μας..... παρόλο που και σε εμένα έχει τύχει τέτοιο περιστατικό, είδα δηλαδή το προιόν που του πούλησα σε αγγελία δική του με τις δικές μου φωτογραφίες και με καπέλο (ο ίδιος μου το έβγαλε σκάρτο και αν θέλεις τόσα δίνω κλπ κλπ) και προφανώς και εγώ τσαντίστηκα, ωστόσο η περιγραφή σου οτι έμοιαζε με άστεγο, τα νύχια, το ξεθωριασμένο μπουφαν κλπ είναι άσχετο απο το γεγονός (για να μη πω οτι δικαιολογεί ίσως μια τέτοια συμπεριφορά). Η αηδία για τη κατάντια μας και τη ξεφτίλα δε νομίζω ότι πρέπει να προέρχεται απο ένα 20ρικο που θα επιχειρήσει να βγάλει κάποιος αλλά απο τις γραβάτες και τα σαλόνια. Μη κρίνουμε λοιπόν απο την εμφάνιση 1 1
Haldol Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, lector είπε Στα γκρουπ αγοραπωλησιων του fb? Ότι χειρότερο. Αφενώς όλοι μόνιμα σχολιάζουν κακοπροαίρετα την τιμή, αφετέρου... ΠΟΤΕ δεν έχω βρει αγοραστή για τίποτα από εκεί. Marketplace κ.λπ βρίσκω εύκολα. 1
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Haldol είπε Ότι χειρότερο. Αφενώς όλοι μόνιμα σχολιάζουν κακοπροαίρετα την τιμή, αφετέρου... ΠΟΤΕ δεν έχω βρει αγοραστή για τίποτα από εκεί. Marketplace κ.λπ βρίσκω εύκολα. Αναλογα σε τι ομαδες μπαινεις. Μια χαρα δινεις σε ομαδες,εχω δωσει απειρες κονσολες PS,οποτε μαλλον εχει να κανει με τις συγκεκριμενες ομαδες που εισαι.
aces Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 31/12/2022 στις 3:08 ΜΜ, stratos979 είπε παζάρια κάνουν και στα φτηνά και προσπαθούν να βγάλουν από την μύγα ξύγκιπ.χ είχα βάλει αγγελία πολλά περιοδικά μαζεμένα, περίπου 30 τεύχη, gaming/σινεμά/μουσικά κλπ, όλα μαζί 20 όλα 20 (συμβολική τιμή) πετάγεται αμέσως και πρώτος ένας "φιλαράκι τα δίνεις 15;" από την μύγα ξύγκι απλά δεν απαντάς, δεν ασχολείσαι και δεν χάνεις τον χρόνο σου Ακριβως. Στο recycle bin/διαγραφή χωρις απαντηση. Αντιπροσφορες/παζάρια κανουν κ πριν κ το χειροτερο ενω εχεις ριξει τη τιμη και κατα τη συναλλαγη ξαναζητανε εκ νεου αλλη τιμη οποτε δεν γινεται εν τελη συναλλαγη κ εχεις χασει το χρονο σου. Το μειον ειναι οτι απορριπτεις περισσοτερο κοσμο/αγοραστες ετσι κ αυξανεις το χρονο πωλησης στο καθε προιον αλλα κατι χανεις-κερδιζεις σε καθε περιπτωση. Κ μιας και αναφερεις τα πιο φθηνα προιοντα κλπ (π.χ. μέχρι 40€) δεν αξιζουν για καταχώρηση αγγελιας κλπ ή να ασχοληθεις λαμβανοντας υποψη και το διαθεσιμο χρονο που θα ξοδεψεις μεχρι να βρεις αγοραστη κλπ.καλυτερα να τα δωσεις καπου. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2023 από aces 2
duende Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 μετα απο 2 φορες που ανεβασα πραγματα για χαρισμα σε αναλογα γκρουπ το fb, τις καταρες και το σπαμ που εφαγα απο οσους δε προλαβαν, πλεον τα δινω κατα σειρα: -σε γνωστους/φιλους/συγγενεις που τα εχουν αναγκη -συλλογο πολυτεκνων -στον κουβα απο κει και περα, οταν θελω να "σκοτωσω" κατι δε με νοιαζει τι θα το κανει ο αλλος. εγω τοσα θελω για να το ξεφορτωθω και ειμαι χαρουμενος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις