Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, lector είπε

Για κατι τετοιες περιπτωσεις τραβαμε screenshot με το αντικειμενο που χαριζεται, και τη συνομιλια με τον αποδεκτη, και αν τελικα δουμε οτι ο αποδεκτης το βαλει για πουλημα δημοσιευουμε τα screenshots απο κατω να βλεπει ο κοσμος τι ξεφτιλισμενοι υπαρχουν...

Και απο περιεργεια, ποιο (σοβαρο) site επιτρεπει τα σχολια στις αγγελιες?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Τι ψάχνεις φίλε μου.... Πρόσφατα πούλησα προϊόν μόνο για να το δω 1 ώρα αργότερα αγγελία 10 ευρώ παραπάνω. Ούτε 100, ούτε 50.. Αγγελία 10 ευρώ παραπάνω.. 

Ξανα αγορασε το, και βαλτο 20 ευρω παραπανω!

• Confused 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Και απο περιεργεια, ποιο (σοβαρο) site επιτρεπει τα σχολια στις αγγελιες?

Στα γκρουπ αγοραπωλησιων του fb?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, fiji είπε

αααα λεπτομέρια που δεν παρατήρησα: εχει με ΚΕΦΑΛΑΙΑ "ΟΧΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΙΑ" χαχαχαχαχαχαχα το κανε ακόμα καλυτερο.

νισαφι με τα παζάρια, τον καημενο τον εχουν πρήξει στο παζαρι και την κλαψα.. ωπα για περιμενε.. μηπως είναι σε καθρεφτη? χαχαχα

εχει ομως και γαμω τις αξιολογησεις. δεν επρεπε να μπει ο φιλος σου να γραψει οτι ειναι κορακι? αν το κανουν 3-4 να δεις που θα παει η φημη του.

Δημοσ.

Ελεύθερη αγορά έχουμε. Αν ο 1ος πούλαγε το προϊόν στη σωστή τιμή δεν θα έδινε περιθώριο στον 2ο να το ξαναπουλήσει με κάπελο.

• Like 6
Δημοσ.

Δε θα έπρεπε να πειράζει κανέναν το τι κάνει ο άλλος με τον ελεύθερο χρόνο του. Προσωπικά όταν έχω το προνόμιο να "σκοτώσω" κάτι, νιώθω χαρούμενος με τη ζωή μου. Σημαίνει ότι ζω καλά και δε θα κάτσω να χάσω το χρόνο μου για 20€, νιώθω προνομιούχος. Το βάζω 50, έρχεται ο άλλος, λέει κόψε κάτι, του λέω φέρε 2 εικοσάρικα παρτο και φύγε και γυρνάω σπίτι μου να παίξω valheim. Ας κάνει ό,τι θέλει αυτός μετά, ας το πουλήσει 70€, ας το βάλει στον κ**ο του, ποιος νοιάζεται?

• Like 17
Δημοσ.

Εγώ αυτό που δεν αντέχω είναι το ανελέητο παζάρι. Πιο παλιά είχα βάλει ένα Garmin ρολόι και ένα Samsung smartwatch και τα δύο σε τιμή κάτω από αυτή που έπαιζαν μεταχειρισμένα και μάλιστα με φωτογραφίες που έδειχναν την άριστη κατάστασή τους μιας και δεν τα είχα χρησιμοποιήσει πολύ. To τι m@lakia παζάρι δέχθηκα δεν λέγεται. Ενδεικτικά το Samsung το έδινα 125 ευρώ όταν καινούριο έπαιζε 220 και ήταν 3 μηνών. Υπήρξαν τύποι που μου έπρηζαν τα @@ με απαίτηση να τους το δώσω με 60-70 ευρώ. Πρέπει να καταλάβετε ρε όντα όταν κάποιος πουλάει κάτι δεν το κάνει γιατί έχει ανάγκη τα χρήματα αλλά γιατί δεν θέλει ένα αντικείμενο που δεν χρησιμοποιείται να παραμένει σε ένα συρτάρι στο κουτί του χωρίς χρήση.

Πραγματικά σιχάθηκα τις αγοραπωλησίες. Από τότε είπα ποτέ ξανά. Ή σε συγγενή δώρο ή στο συρτάρι.

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, fiji είπε

ίσως πολυσυζητημένο, ίσως ανούσιο.... αλλά δεν αντεχω μετα απο αμετρητα παραδείγματα τις τελευταιες μέρες.

η κορύφη του παγόβουνου ήταν τί αλλο, μια κάρτα γραφικών... οπου ευτυχώς επιτέλους δείχνει να στρώνει η αγορα. Βγάζει λοιπόν ενα μέλος αγγελια με πολύ καλη τιμή. επειδή ξέρω την περίπτωση, εμφανίζεται ο αγοραστής κ με λιγο κλαμα παζαρι πείθει τον πωλητη να ρίξει αλλα 50 ευρω (γιορτές είναι κανε μου δωρο κ μενα.. εποχές που είναι κλπ). Πίανει το φιλότιμο το φίλο μου λοιπόν και την πουλάει 50 ευρω πιο κατω... ΑΛΛΑ θαύμα!!! σε 30 λεπτά η καρτα είναι πάλι σε αγγελια 150 ευρώ ΠΑΝΩ απο την αρχική τιμή πώλησης + 50 το παζάρι... 200 ευρώ... μα δεν είναι απόλυτη ξεφτίλα????

δεν είναι ουτε η πρώτη ουτε η τελευταια φορα που γίνεται αυτο προφανως, αλλος προλαβαίνει προσφορα και μετα δεν παει καν να βγαλει κατι μικρο αλλα να αφαιμάξει.. αλλος κανει τον ελληνα σκαλπερ σε περιόδους ελλειψης. Προφανώς η αγορά είναι ελευθερη..

όμως καπου ωπα με τους γερολαδάδες... ο τελευταίος επαιξε και ποίημα κλάψας για να πετύχει το παζαρι...

μικρογραφία της κοινωνίας και το φορουμ μας θα μου πείτε.

τεσπα καλη χρονιά και "ΟΞΩ" στους γερολαδάδες!!!

τι κάρτα είναι αυτή που κάποιος την αγόρασε 200 ευρώ κάτω από τις υπόλοιπες αγγελίες και μπόρεσε να την πουλήσει με κέρδος 200 ευρώ σε μ.τ.χ.

ούτε ο χαρι καρτούφγκεν δεν κάνει τέτοια μαγικά και ας είναι και γιορτές.

ο δράκος που είναι ?

*εκτός αν μιλάμε για κάρτα του χιλιάρικου που και 200 ευρώ κάτω να την έδιναν αρκετοί δεν θα την αγόραζαν ....... καλύτερα μπρελόκ ή ps5 .

Επεξ/σία από makis269
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

Έχω χειρότερη εμπειρία. Χάρισα στο marketplace ηλεκτρικη σκούπα. Ήρθε μια γυναίκα και μες στο κλάμα ζήτησε τι άλλο έχω να της χαρίσω. Της έδωσα και μια κουβέρτα μάλλινη. Ε σε μισή ώρα η βρωμιάρα η παλιό πουτάνα τα έβαλε προς πώληση, κανονικά με φωτογραφίες και περιγραφές τύπου ότι ήταν από αδιασμα σπιτιού της γιαγιάς της...

Από τότε δεν χαρίζω τίποτα σε κανέναν.

Και σε εμένα έτυχε να χαρίσω κάποια ανταλλακτικά ποδηλάτου και ένα κράνος σε "φοιτητή" και την επόνη μέρα τα είδα σε αγγελία. "Σαν καινούρια με λίγη χρήση".

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tasoe είπε

Δε θα έπρεπε να πειράζει κανέναν το τι κάνει ο άλλος με τον ελεύθερο χρόνο του. Προσωπικά όταν έχω το προνόμιο να "σκοτώσω" κάτι, νιώθω χαρούμενος με τη ζωή μου. Σημαίνει ότι ζω καλά και δε θα κάτσω να χάσω το χρόνο μου για 20€, νιώθω προνομιούχος. Το βάζω 50, έρχεται ο άλλος, λέει κόψε κάτι, του λέω φέρε 2 εικοσάρικα παρτο και φύγε και γυρνάω σπίτι μου να παίξω valheim. Ας κάνει ό,τι θέλει αυτός μετά, ας το πουλήσει 70€, ας το βάλει στον κ**ο του, ποιος νοιάζεται?

Σωστός. Αλλά όταν σε παίρνουν και σε πρήζουν κλάψα κλάψα και σου κάνουν τα ούμπαλα ΝΑ (με το συμπάθειο) για να πάρουν καλύτερη τιμή, και μετά το βλέπεις αγγελία πιο ακριβά απότι το'δωσες (ακόμα χειρότερα αν το χάρισες!) τότε σου γίνονται ακόμα πιο ΝΑ...και σκας με τους καραγκιόζηδες που υπάρχουν...
Γιατί εγώ μια φορά ζήτησα καλύτερη τιμή, για ένα wii χειριστήριο που θέλαμε να φτιάξουμε diy διαδραστικό πίνακα για ένα σχολείο...και το παλικάρι όντως μου έκανε καλύτερη τιμούλα για το σχολείο...τελικά το project ήταν μούφα, δεν δούλεψε ποτέ σωστά και στο σχολείο δεν πήγε ποτέ... κι εγώ αισθάνθηκα άσχημα, για το παζάρι που έκανα στο παλικάρι...ε, να κάνουνε παζάρια τώρα έτσι κακοπροαίρετα και με θράσος, πάει πολύ!!! Αλλά είναι μερικοί που έχουνε θράσος!!! Προχτές ήρθε στο γραφείο οπαδός της ΡΟΜΑ με ένα παιδάκι, από συνοικισμό οπαδών Ρόμα, ότι τους κάηκε το σπίτι και δεν έχουνε να φάνε και να βοηθήσουμε ό,τι μπορούμε... Και από τον ίδιο σύνδεσμο οπαδών πριν κάνα 2 χρόνια ένας συνοπαδός τους, είχε φάει με εξαπάτηση σημαντικής αξίας προϊόντα από την επιχείρηση...και τολμήσανε να έρθουνε ρε φίλε να ζητήσουνε και φράγκα!!!

Δημοσ.

Τί ασχολείστε ρε μάγκες.

Τόσο θέλατε να το δώσετε για να μην το κρατάτε, τόσο το δώσατε. Μαγκιά του επόμενου που έβγαλε και κέρδος. Ας μην κάνατε παζάρια εσείς. Και ας βρίσκατε τη «σωστη» τιμή εξαρχής ώστε να μεγιστοποιούσατε το κέρδος σας και να μην αφήνατε περιθώριο στον scalper να το αγοράσει. 

Ουτε στην πλάτη σας έβγαλε κέρδος ούτε θα σας ρωτήσει κιολας τί θα κάνει. Ας πάρει το ρίσκο να του μείνει στο χέρι. 

Ξεκολλάτε με τις μικρότητες  λέω εγώ. 

Αντε καλή χρόνια σε όλους, περιμένω και τα sad, angry κλπ reactions τώρα μόνο και μόνο επειδή είπα την άποψη μου.

• Like 12
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως το τζάμπα τραβάει τα κοράκια όπως οι βλαμμένες τον παπακαλιάτη... Ένας τρόπος να μειωθεί το φαινόμενο είναι να τα χαρίζεις άτομα που ξέρεις... Σίγουρα στον περίγυρό σου ή στον περίγυρο κοντινών σου ατόμων θα υπάρχουν άτομα που θα έχουν ανάγκη... Διαφορετικά αν επιθυμείς να τα δώσεις online καλύτερα να τα βάλεις σε μία συμβολική τιμή σε μία αγγελία παρά να τα χαρίσεις... Δεν είναι bulletproof αυτές οι στρατηγικές αλλά γλιτώνεις το 90% των τζαμπατζήδων...

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να ενοχλεί αυτό αλλά είναι ψυχολογικό πιο πολύ. Από τη στιγμή που εμείς το πουλήσαμε όσο θέλαμε ή το χαρίσαμε δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί και πολύ τι θα το κάνει ο επόμενος.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...