fiji Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ίσως πολυσυζητημένο, ίσως ανούσιο.... αλλά δεν αντεχω μετα απο αμετρητα παραδείγματα τις τελευταιες μέρες. η κορύφη του παγόβουνου ήταν τί αλλο, μια κάρτα γραφικών... οπου ευτυχώς επιτέλους δείχνει να στρώνει η αγορα. Βγάζει λοιπόν ενα μέλος αγγελια με πολύ καλη τιμή. επειδή ξέρω την περίπτωση, εμφανίζεται ο αγοραστής κ με λιγο κλαμα παζαρι πείθει τον πωλητη να ρίξει αλλα 50 ευρω (γιορτές είναι κανε μου δωρο κ μενα.. εποχές που είναι κλπ). Πίανει το φιλότιμο το φίλο μου λοιπόν και την πουλάει 50 ευρω πιο κατω... ΑΛΛΑ θαύμα!!! σε 30 λεπτά η καρτα είναι πάλι σε αγγελια 150 ευρώ ΠΑΝΩ απο την αρχική τιμή πώλησης + 50 το παζάρι... 200 ευρώ... μα δεν είναι απόλυτη ξεφτίλα???? δεν είναι ουτε η πρώτη ουτε η τελευταια φορα που γίνεται αυτο προφανως, αλλος προλαβαίνει προσφορα και μετα δεν παει καν να βγαλει κατι μικρο αλλα να αφαιμάξει.. αλλος κανει τον ελληνα σκαλπερ σε περιόδους ελλειψης. Προφανώς η αγορά είναι ελευθερη.. όμως καπου ωπα με τους γερολαδάδες... ο τελευταίος επαιξε και ποίημα κλάψας για να πετύχει το παζαρι... μικρογραφία της κοινωνίας και το φορουμ μας θα μου πείτε. τεσπα καλη χρονιά και "ΟΞΩ" στους γερολαδάδες!!! Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από fiji 7 1 5
Allan-Wake Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω χειρότερη εμπειρία. Χάρισα στο marketplace ηλεκτρικη σκούπα. Ήρθε μια γυναίκα και μες στο κλάμα ζήτησε τι άλλο έχω να της χαρίσω. Της έδωσα και μια κουβέρτα μάλλινη. Ε σε μισή ώρα η βρωμιάρα η παλιό πουτάνα τα έβαλε προς πώληση, κανονικά με φωτογραφίες και περιγραφές τύπου ότι ήταν από αδιασμα σπιτιού της γιαγιάς της... Από τότε δεν χαρίζω τίποτα σε κανέναν. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από Allan-Wake 10 3 4
rodosf1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 αν είχε τοποθέτηση αγγελίας με serial number προϊόντος αναγκαστικά όμως θα υπήρχε εύκολη παρακολούθηση της... αύξησης τιμής από χέρι σε χέρι. Το eBay νομίζω αντίστοιχα σου ανεβάζει ψηλά την αγγελία μόνο αν βάλεις serial number. 2
fiji Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Οκ δεν είμαστε άγιοι ανθρωποι, αλλα σε κάποιους (θεωρω κ εμενα) μας έχει απομείνει ακόμα φιλότιμο. ε μ αυτα κ μ αυτα σε πιάνει αηδία... θα ηταν ωραίο να γίνοταν track στις αγγελίες η τιμή και τα χέρια που άλλαξαν. έτσι θα μπορούσαμε να βγαλουμε διαγωνισμό η και badges "ο γερολαδάς του μηνα" κλπ. Ίσως οι μόντς να το σκεφτούν (με δόση χιούμορ) 4 1
LouCi4er Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, fiji είπε Οκ δεν είμαστε άγιοι ανθρωποι, αλλα σε κάποιους (θεωρω κ εμενα) μας έχει απομείνει ακόμα φιλότιμο. ε μ αυτα κ μ αυτα σε πιάνει αηδία... θα ηταν ωραίο να γίνοταν track στις αγγελίες η τιμή και τα χέρια που άλλαξαν. έτσι θα μπορούσαμε να βγαλουμε διαγωνισμό η και badges "ο γερολαδάς του μηνα" κλπ. Ίσως οι μόντς να το σκεφτούν (με δόση χιούμορ) Πόσα χρόνια είχα να την ακούσω αυτή τη λέξη αδερφέ,χαχαχαχα. Πάντως είναι για φτύσιμο κάτι τέτοιοι.Απορω πως ανέχονται τον εαυτό τους,να κλαίγονται για να πάρουν κάτι τσάμπα ώστε να το πουλήσουν με κέρδος,κάπου ωπα δλδ.Καλο αυτό που σκέφτηκες πάντως,να έχει ο άλλος δίπλα από το νικναμε του badge γερολαδας,άλλος να έχει badge κοπριά κτλ.Καλο 1
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Έχω χειρότερη εμπειρία. Χάρισα στο marketplace ηλεκτρικη σκούπα. Ήρθε μια γυναίκα και μες στο κλάμα ζήτησε τι άλλο έχω να της χαρίσω. Της έδωσα και μια κουβέρτα μάλλινη. Ε σε μισή ώρα η βρωμιάρα η παλιό πουτάνα τα έβαλε προς πώληση, κανονικά με φωτογραφίες και περιγραφές τύπου ότι ήταν από αδιασμα σπιτιού της γιαγιάς της... Από τότε δεν χαρίζω τίποτα σε κανέναν. Αν κάτι σου είναι άχρηστο, χωρίς προοπτική να το χρησιμοποιήσεις, πιάνει χώρο και δεν βλέπεις να φεύγει εύκολα ακόμα και σε χαμηλή τιμή, αναγκαστικά είτε σου μένει να το πετάξεις είτε να το χαρίσεις, νομίζω το δεύτερο είναι καλύτερο. Για όλα τα υπόλοιπα αντικείμενα πλην των παραπάνω, δεν χαρίζω τίποτα, έστω μια πολύ μικρή τιμή συμβολική θα βάλω ακόμα και χαλασμένο με βλάβη να είναι μια συσκευή. 10 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Πόσα χρόνια είχα να την ακούσω αυτή τη λέξη αδερφέ,χαχαχαχα. Πάντως είναι για φτύσιμο κάτι τέτοιοι.Απορω πως ανέχονται τον εαυτό τους,να κλαίγονται για να πάρουν κάτι τσάμπα ώστε να το πουλήσουν με κέρδος,κάπου ωπα δλδ.Καλο αυτό που σκέφτηκες πάντως,να έχει ο άλλος δίπλα από το νικναμε του badge γερολαδας,άλλος να έχει badge κοπριά κτλ.Καλο Τι σου κάνει εντύπωση; Εδω κλαίγονται έξω δήθεν ζητιάνοι για ένα τσιγάρο. Γενικά η κλάψα είναι κάτι που το βλέπεις παντού. 1
dtk-386 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, phanispal είπε Αλητεία. 2 1
fiji Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 αααα λεπτομέρια που δεν παρατήρησα: εχει με ΚΕΦΑΛΑΙΑ "ΟΧΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΙΑ" χαχαχαχαχαχαχα το κανε ακόμα καλυτερο. νισαφι με τα παζάρια, τον καημενο τον εχουν πρήξει στο παζαρι και την κλαψα.. ωπα για περιμενε.. μηπως είναι σε καθρεφτη? χαχαχα
HateMe Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Allan-Wake είπε Έχω χειρότερη εμπειρία. Χάρισα στο marketplace ηλεκτρικη σκούπα. Ήρθε μια γυναίκα και μες στο κλάμα ζήτησε τι άλλο έχω να της χαρίσω. Της έδωσα και μια κουβέρτα μάλλινη. Ε σε μισή ώρα η βρωμιάρα η παλιό πουτάνα τα έβαλε προς πώληση, κανονικά με φωτογραφίες και περιγραφές τύπου ότι ήταν από αδιασμα σπιτιού της γιαγιάς της... Από τότε δεν χαρίζω τίποτα σε κανέναν. Ψύχραιμο σε βρίσκω ΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
TheoAlex50 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Τι ψάχνεις φίλε μου.... Πρόσφατα πούλησα προϊόν μόνο για να το δω 1 ώρα αργότερα αγγελία 10 ευρώ παραπάνω. Ούτε 100, ούτε 50.. Αγγελία 10 ευρώ παραπάνω.. 1 2
NikosKallithea Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Allan-Wake είπε Έχω χειρότερη εμπειρία. Χάρισα στο marketplace ηλεκτρικη σκούπα. Ήρθε μια γυναίκα και μες στο κλάμα ζήτησε τι άλλο έχω να της χαρίσω. Της έδωσα και μια κουβέρτα μάλλινη. Ε σε μισή ώρα η βρωμιάρα η παλιό πουτάνα τα έβαλε προς πώληση, κανονικά με φωτογραφίες και περιγραφές τύπου ότι ήταν από αδιασμα σπιτιού της γιαγιάς της... Από τότε δεν χαρίζω τίποτα σε κανέναν. Καπιταλισμός λέγεται 5
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Κάτι που έχουμε δει ουκ ολίγες φορές και που θα συνεχίζουμε να βλέπουμε, δυστυχώς. Βέβαια, πιο άσχημο θεωρώ το να κλειδώσουμε και να προσπεράσουμε κάποιον που όντως έχει ανάγκη. Για να κάνουμε μια μείωση στην τιμή, ή να χαρίσουμε κάτι, πάει να πει ότι έχουμε την ευχέρεια να το κάνουμε. Αν τον άλλον δεν τον καταλάβουμε και μας πιάσει κορόιδο, ε, ας είναι. Εμείς έχουμε καθαρή τη συνείδησή μας, όμως. Ιδίως σε αυτές τις δύσκολες εποχές, ας μην χάσουμε την αλληλεγγύη μας (σε ό,τι μπορούμε, φυσικά). Όσο cheesy κι αν ακούγεται αυτό.
lector Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, Allan-Wake είπε Έχω χειρότερη εμπειρία. Χάρισα στο marketplace ηλεκτρικη σκούπα. Ήρθε μια γυναίκα και μες στο κλάμα ζήτησε τι άλλο έχω να της χαρίσω. Της έδωσα και μια κουβέρτα μάλλινη. Ε σε μισή ώρα η βρωμιάρα η παλιό πουτάνα τα έβαλε προς πώληση, κανονικά με φωτογραφίες και περιγραφές τύπου ότι ήταν από αδιασμα σπιτιού της γιαγιάς της... Από τότε δεν χαρίζω τίποτα σε κανέναν. Για κατι τετοιες περιπτωσεις τραβαμε screenshot με το αντικειμενο που χαριζεται, και τη συνομιλια με τον αποδεκτη, και αν τελικα δουμε οτι ο αποδεκτης το βαλει για πουλημα δημοσιευουμε τα screenshots απο κατω να βλεπει ο κοσμος τι ξεφτιλισμενοι υπαρχουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις