Προς το περιεχόμενο

PSU fans

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, efarmostis1 είπε

Μπορώ (και πως) να αλλάξω το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού με pure wing2 που έχω καβάτζα από το 500dx;

Αν ταιριαζει ναι (στην διασταση) , αν ανοιξεις το τροφοδοτικο και ειναι εντος εγγυησης τοτε την χανεις , διαλεγεις και πραττεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

Αν ταιριαζει ναι (στην διασταση) , αν ανοιξεις το τροφοδοτικο και ειναι εντος εγγυησης τοτε την χανεις , διαλεγεις και πραττεις

Ναι είναι 140 και τα δυο. Το θέμα που έχω είναι με τη συνδεσμολογία. Στο τροφοδοτικό είναι 2pins ενώ του pure wing 3pins. Πώς τα συνδεω;

Δημοσ.

Ναι είναι 140 και τα δυο. Το θέμα που έχω είναι με τη συνδεσμολογία. Στο τροφοδοτικό είναι 2pins ενώ του pure wing 3pins. Πώς τα συνδεω;

πες μου χρωματα για να μην ψαχνω και ανοιγω ανεμιστηρα ή παρε ενα screenshot kai απο τα 2

Δημοσ.

Δεν έχει χρώμα το pure wing2. Έχει ένα καλώδιο μαυρο 3πινο

καποιο εχει διχρωμια , ειναι το + και το συνδεεις με το αντιστοιχο του τροφοδοτικου , το - ειναι το μαυρο το σκετο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, efarmostis1 είπε

Μαύρα όλα 😁

IMG_20221230_133617.jpg

δες το σχεδιαγραμμα απο τη μητρικη σου που παει το φαν και θα δεις ποια ειναι το καθενα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, efarmostis1 είπε

Μπορώ (και πως) να αλλάξω το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού με pure wing2 που έχω καβάτζα από το 500dx;

Όχι, δεν μπορείς να βάλεις pure wings 2 140mm σε κανένα τροφοδοτικό. Είναι από τους πιο αδύναμους 140άρηδες ανεμιστήρες της αγοράς.

Τα τροφοδοτικά έρχονται από τον κατασκευαστή με λιγότερο ή περισσότερο δυνατούς ανεμιστήρες και δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να αντικατασταθούν από αθόρυβους ανεμιστήρες κουτιού. Το τροφοδοτικό σου θα φύγει πρόωρα.

• Like 1
Δημοσ.

γενικα για τους ανεμιστηρες

main-qimg-4521a554877c749fe127e688e5ba60

δεν πειραζει εαν καπου ειναι ολα μαυρα, "μουρη" πουλανε

εαν το τροφ. που εχεις υποστηριζει μονο 2 καλωδια, ελπιζω το δικο του κυκλωμα να υποστηριζει μεταβλητη ταση. Διαφορετικα ο δικος σου ανεμιστηρας θα λειτουργει στο max των στροφων

εσυ βαλε μονο τα καλωδια 1+2

https://www.bequiet.com/en/casefans/448
Pure Wings 2 140mm
Air Flow @ 100% PWM / 12V (CFM / m3/h)    61.2 / 104
Air Pressure @ 100% PWM / 12V (mm H2O)    0.76

οι τεχνικες προδιαγραφες ειναι καλες. Μια χαρα ενας case fan μπορει να μπει σε psu fan θεση

ξεχασα να πω, πως στην φωτο του μαυρου βυσματος γραφει τον αριθμο 1.  Τουλαχιστον ετσι μοιαζει

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δεν έβγαζα άκρη αν και είμαι καλός με τα χέρια μου, δυστυχώς δεν το έχω με τα ρεύματα. Οπότε έβγαλα το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού με προσοχή που έκανε θόρυβο το άνοιξα, καθάρισα τη φτερωτή και τα ρουλεμάν, το λάδωσα και τώρα δουλεύει τέλεια. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...