JailbrokenDiesel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας και χρονια πολλα, σε iphone X & 13 δεν εχω iMessage απο χτες. σα να μην συγχρονιζει το userid, δεν μου εχει ξανασυμβει. το μονο που εκανα χτες, ειναι αγορασα ενα homepod mini & εκανα αναβαθμιση των 3 συσκευων στα τελευταια διαθεσιμα iOS Μιλησα κ με τηνVoda μηπως ειναι θεμα παροχου.. εχω κανει τις επανεκινησεις κλασσικα, οπως και restore backup στις συσκευες μου.. any ideas? Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από JailbrokenDiesel
sarpan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Καλημερα και χρονια πολλα. Εχεις δοκιμασει να κανεις sign out απο το apple id και ξανα sign in μετα απο reboot?
JailbrokenDiesel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, sarpan είπε Καλημερα και χρονια πολλα. Εχεις δοκιμασει να κανεις sign out απο το apple id και ξανα sign in μετα απο reboot? δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.. να υποθέσω ότι πρέπει να τικάρω όλα αυτά πριν, σωστά;;
M A T R I X Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χρόνια πολλά! Κινητό και email που βλέπω στο 1ο screenshot στα εμφανίζει έτσι ή ήταν από τις δοκιμές που έκανες και έχει κολλήσει και δεν τα έχει αποθηκεύσει; Σε κάθε περίπτωση, θα πρότεινα τα εξής: settings > imessage > turn off > περιμένε 1-2 λεπτά και ενεργοποίησε το ξανά. Αφού το ενεργοποιήσεις έλεγξε τα accounts. Αν εξακολουθεί και στο κάνει, πάτα στο send&receive, apple id και κάνε sign out. Επίσης περίμενε λίγο και ξανακάνε sign in. Μην το κάνεις στα καπάκια γιατί κολλάει. Μετά από τα παραπάνω θα πρέπει να στα εμφανίσει. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από M A T R I X
HateMe Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Η κολλητή μου έπαθε το ίδιο προχθές. Έκανε sign out, sign in και της έφτιαξε μόνο του μετά από κάτι ώρες.
M A T R I X Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.. να υποθέσω ότι πρέπει να τικάρω όλα αυτά πριν, σωστά;; Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Μόνο μέσα από το iMessage sign out, όχι από το iCloud.
JailbrokenDiesel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Τώρα μου εμφανίζει αυτό. Σε δόκιμες με iMessage που έκανα άλλα μηνύματα πάνε σαν email account (μπλε bubble) και άλλα σαν πράσινα SMS
M A T R I X Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Έκανες sign out από το imessage; Αν ναι, απενεργοποίησε το κινητό σου από το imessage (accounts), κάνε και ένα force restart* και δώστου λίγο χρόνο. Πρόσθεσε το ξανά από τις ρυθμίσεις imessage και δες αν στο έχει αποθηκεύσει. *force restart: 1. Press and quickly release the volume up button. 2. Press and quickly release the volume down button. 3. Press and hold the side button. 4. When the Apple logo appears, release the side button.
JailbrokenDiesel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 δε βγάζω άκρη πραγματικά .. και να πω ότι δεν έχω ιδέα από iOS .. σε δικά σας accounts βλέπετε λογικά ενεργοποιημένο κ το νούμερο αλλά κ το Apple ID σας, σωστά;;
M A T R I X Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε δε βγάζω άκρη πραγματικά .. και να πω ότι δεν έχω ιδέα από iOS .. σε δικά σας accounts βλέπετε λογικά ενεργοποιημένο κ το νούμερο αλλά κ το Apple ID σας, σωστά;; Ναι και τα 2 ως checked. Πάτα πάνω στο νούμερο και δώστου λίγο χρόνο αν έκανες τα παραπάνω που είπα
JailbrokenDiesel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 τα έχω δοκιμάσει όλα, τα νεύρα μου .. όταν επιλέγω το νούμερο μου, μου βγάζει απανωτά κ συνεχόμενα το παρακάτω pop up μήνυμα
Λύση HateMe Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, JailbrokenDiesel είπε τα έχω δοκιμάσει όλα, τα νεύρα μου .. όταν επιλέγω το νούμερο μου, μου βγάζει απανωτά κ συνεχόμενα το παρακάτω pop up μήνυμα Όχι, δεν τα έχεις δοκιμάσει όλα. Είπα κάνε sign out, sign in και άστο ήσυχο για μερικές ώρες και θα γίνει το activation. Αυτό το κάνει συνήθως όταν αλλάζεις τηλεφωνικό νούμερο η κάνεις update στη συσκευή. (σπάνιο το 2ο αλλά μου έχει τύχει στο 11 pro max που είχα)
JailbrokenDiesel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, HateMe είπε άστο ήσυχο για μερικές ώρες και θα γίνει το activation. η αλήθεια μόνο αυτό δεν έχω κάνει 😅 1
M A T R I X Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε η αλήθεια μόνο αυτό δεν έχω κάνει 😅 Δοκίμασε το με αυτόν τον τρόπο όπως γράψαμε παραπάνω και θα διορθωθεί. Και σε εμένα έχει τύχει στο παρελθόν
jumaru99 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Για την ενεργοποίηση του στέλνει SMS για επιβεβαίωση στην Apple. Το έχεις επιτρέψει να στείλει; Έχεις υπόλοιπο; Και για να σε προλάβω, δεν έχει σημασία αν το έχεις κάνει στο παρελθόν, πολλές φορές μετά την αναβάθμιση το ζητάει εκ νέου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα